by Mikisha » 06 Aug 2025, 09:38
Ahhahahhahahah a lepo ti spakovao sin, iskreno ekstra fora.
Ja sam caleta za tako te stvari koje je pokusavao da mi nametne po svom nazivao komunjarom pa izazovem rat i nadurenost hahahahah.
Realno sukob generacija je krajnje zajebana stvar za omladinca.
Secam se kako se moj nervirao kad se dokopam hip hop muzike, kad obucem nesto sto mu se ne svidja, kad se osisam pa kaze da to nije moderno(a moderna mu frizura njegovog drugara koji je nekako zaglavio u 82oj)
Deca su surova i ako te roditelj zaustavlja da pratis neke trendove tog vremena, mozes biti izopsten, sprdan, ponizavan, jos ako te ne daj Boze spakuje u neku odecu koju on smatra modernom…
Ja mog dan danas pokusavam naterati da ne upasuje majicu(jos je onda pun ponosa onako izdigne i prebaci preko kaisa…
Ili one kozne papuce sto izgledaju kao sandale, skoro skroz zatovrene napred, pa ih navuce na farmerke….
Joj majko koliko bitaka vodih sa njim bezuspesnih.
A najgore od svega je sto je covek privatnik milion godina, prilicno ugledan, prosao pola sveta(za to treba posebna tema, iskljucivo zbog posla je putovao jer inace tvrdi da je lepse ici u rodno selo dede u bosni nego na mauricijus) prosao ratista, prosao sve zivo i ne vredi.
Pomiluj mi muda Ostoja