kuka wrote:Caretta Caretta wrote:Možda će u petak početi prvenstvo Srbije u hokeju. Trebalo bi da učestvuju Partizan, Zvezda, Vitez, NS Stars i Spartak. Konačno će se znati sutra (utorak 23.10.).
Inače, Partizan i Crvena Zvezda sutra igraju prijateljsku utakmicu u fascinantnom terminu u 22.15h.
Slatko sam se nasmejao.
Posto vidim da smo dobili 6-1,(

) kakav je tvoj utisak o timovima, i da li se konacno zna hoce li se, i u kakvom sistemu, igrati prvenstvo. Jos jedno pitanje, igraju li i dalje nasa dva najbolja igraca (po meni) - Kovacevic i Milovanovic?
Toliko od mene

Timovi su jadni, kako bi drukčije moglo da bude?
Prvenstvo bi trebalo da počne u petak utakmicom Partizan-Vitez, ali to još nije sigurno.
Za Partizan igraju Milan Luković (golman), Stefan Ilić, Aleksa Luković, Marko Kovačević, Marko Milovanović, Marko Sretović, Boris Gabrić, Dragan Komazec, Pavle Ogrizović, Nenad Raković, Srđan Ristić, Nikola Glavonjić, Dimitrije Filipović, Filip Trimčević i cela postava klinaca iz Taša. Većina domaćih igrača iz prošlogodišnjeg tima je i dalje tu. Babić je otišao u Nemačku, Vučurević je u Americi. Tumbas i Čengeri su u principu i dalje igrači Partizana, ali su obavezama vezani za Novi Sad, tako da nisam siguran da će igrati. Trener je Bera (koji je i sve ostalo u klubu

), a novitet je da je krenula škola hokeja Partizana.
Za Zvezdu uglavnom igraju juniori, ali su na ovoj prijateljskoj utakmici igrali i "petopozivci" Trifunović i Tatić.
U Vitezu su uglavnom bivši Partizanovci Bogdan i Bojan Janković, Prokić, Orlov, Aleksić, Dunda, Andrić, Savić, Nikolić...
Tu je naravno i legendarni Goran Radović Kengur, verovatno najstariji hokejaš na svetu, koji će igrati sve dok ga puštaju da igra

. Na spisku Viteza je i Ivan Prokić, ali on ne živi ovde, možda će doći da igra plej of.
NS Stars je juniorski tim, a Spartak je verovatno isti kao i prethodnih godina, samo bez beogradskih hokejaša.
Naravno, kod nas ništa nije sigurno, pa ni ova lista učesnika.