Cvele, mnogo smo dugo na forumu da bi se ovako ispod pojasa prozivali. To važi i za Seza.
Zabole mene patka. Niti smatram da su studenti Bog otac čudotvorni kao što mnogi na ovom forumu misle niti moram da učestvujem u mnogim od ovih besmislenih akcija, a cimam se redovno itekako. Dok se meni govno smrzavalo svake subote cele zime u protesti 1 od 5 miliona većinu tadašnjih studenata je takođe bolelo međunožje da se cimaju. Dok imamo isti interes, uređenu državu uz vladavinu zakona i pravde na istoj smo strani. Ako žele promenu sistema, a žele u istoj koloni smo. Ako žele promenu sistema bez duboke lustracije i revanšizma nismo na istoj strani. Da ne obrazlažem zašto, sto puta sam.
Ovo jeste njihova zemlja, budućnost je njima i treba ih max. podržati ali ne slažem se da su "moja" i "naše" generacije krive za sve. Šta sam trebao kad sam bukvalno 35g. na ulici?!
Ne moram ja više da izlazim na blokade Bež. Kose nas cirka 50-70 budala u naselju od 35k ljudi.
Neka raste EXPO, neka nastave da bestijalno pljačkaju, daj da blokiramo Autkomandu po 50 put. Toliko od mene na ovoj temi do daljnjeg.