Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby dumagio19 » 25 Jun 2012, 11:38

mondo promejni vijest, sad pise Valeta! :D

EDIT: isto je uradio i B92
Last edited by dumagio19 on 25 Jun 2012, 11:40, edited 1 time in total.
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby bwa » 25 Jun 2012, 11:40

Na CDM-u pise da Buducnost igra s nama...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby lugomir » 25 Jun 2012, 11:40

ma Buducnost definitivno igra protiv Slaska....

https://www.slaskwroclaw.pl/8549742.dhtml
lugomir

Postby Reaper » 25 Jun 2012, 11:43

Alo bre sjebaste nam temu :biggrin:
Reaper

Postby irriducibili » 25 Jun 2012, 15:33

@ Harper

Koliko napisanog, a malo toga recenog. Dobro, i to realno ne moze svako... :bravo:

Red neargumentovane diskvalifikacije oponenta, pa red nekih svima poznatih stvari, pa potom miks realnih i Harperovih cinjenica, zakljucno sa filozofiranjem u skladu sa profesijom, gde se uopsteno laprda tek da je vise teksta. O svemu i svacemu, samo ne o onome sto je srz i teme i problema. Ne izgleda mi da ima smisla, vec u vise navrata ostajem bez odgovora, ali da pokusam jos jednom, cisto da tvoja klasicna relativizacija zlocinatm ne ostane neprimecena...

Odakle tebi saznanja o ruskoj sferi interesovanja, poverio ti se Putin ili ti rekli Norvezani?

Mi smo svetlosnim godinama udaljeni od EU, svaka i minimalna korekcija u tom smeru bi itekako bila primecena. A ti dozvoljavas sebi da izvlacis zakljucke na bazi klovnovske ideje nase vlasti o nekoj jednostranoj primeni necega, sto izaziva cinican i prezriv osmeh onih od kojih se ocekuje da na bazi toga daju neku koskicu...

Sta ima Srbija da okruzenje dozivljava kao neprijateljsko, kada ono u svakom pogledu jeste tako. Valjda bi po tebi trebalo da ignorisemo cinjenice, te da njihove otvoreno neprijateljske postupke tretiramo kao dobronamerne. Kao glupi smo se vec dokazali, sad trazis da budemo i slepi...

Nisam ja taj koji ne trpi drugacije misljenje, to je klasicno obelezje tzv gradjanske Srbijetm. Pripadnici te elite ne trpe kada se neko usprotivi njihovoj ideji o bespogovornoj poslusnosti, te idealizaciji svega sto kao nalog stize sa zapada. Njihove mazohisticke teze da je potrebno da se sto vise umiljavamo onima koji su nas bezdusno tukli, a koji pritom ne propustaju ni najmanju priliku da svakodnevno ne dodaju poneku sljagu, je van svake pameti. Amerika i njeni evropski sateliti su se pokazali i dokazali kao krvni neprijatelji ove zemlje i naroda, a zadatak spin doktora je da stvore izokrenutu sliku u javnosti. Obzirom da pripadnici te elite zasigurno nisu debili koji ne znaju sta govore i rade, sta drugo preostaje sem da su placeni za svoj ucinak, koji nazalost nije zanemarljiv...

Ono sto ti radis je varijacija na temu, sto najvise podseca na onu cinicnu konstataciju o novoj realnostitm. Eto, Srbija nema mogucnosti da upravlja Kosmetom, treba to zaboraviti, okrenuti se sebi i svojoj guzici i polako prihvatati Srbiju kao beogradski pasaluktm. Jedino je bitno da je tebi dobro, da si ti otpoceo novi zivot, za sve ostalo te zabole, posebno ukoliko to nesto ugrozava tvoj terazijski mir. Gde si se rodio, gde si odrastao i da li je neko odlucio da je to sada neka druga drzava, nije nesto sto vise spada u tvoju sferu interesovanja. Vidis, ne mislimo svi isto, ima nas koji stvari i dalje nazivamo pravim imenom. Jedino sto potenciram je da se ni po koju cenu ne sme priznati i legalizovati otimacina. U to ime, da ponovim ponovo dok ne dobijem odgovor:

Koji kurac mi uopste razgovaramo sa mafijom iz Pristine, zasto ih jednostavno ne ignorisemo i zatvorimo im vrata gde god mozemo? Zasto sa lopovima pregovaramo o necemu sto su nam oteli, zasto jednostavno ne cutimo i cekamo?

Moje je misljenje zato sto nas predvode beskarakterni i korumpirani bednici, a sta o tome misli 1 Borko Harper?
irriducibili

Postby Moebius » 25 Jun 2012, 15:40

irriducibili wrote:...Ono sto ti radis je varijacija na temu..

Zar to ne radi i on?

Spoiler: pokaži
Image

:dunno:
Moebius

Postby harper lee » 25 Jun 2012, 15:42

irriducibili wrote:...

Kako ti seres to je neverovatno. Izvini sto sam uopste pomislio da sa covekom tvog kalibra uopste moze da se razmeni bilo kakvo misljenje, a da nije "ubij Tatona, pedera, izdajnika, svakoga, ale, ale, ale,...". Nece se ponoviti.

edit: Jebo te, ja ovog wannabe Kinika ne mogu ni da stavim na ignore listu. Air, pomagaj.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 25 Jun 2012, 15:50

harper lee wrote:Kako ti seres to je neverovatno. Izvini sto sam uopste pomislio da sa covekom tvog kalibra uopste moze da se razmeni bilo kakvo misljenje, a da nije "ubij Tatona, pedera, izdajnika, svakoga, ale, ale, ale,...". Nece se ponoviti.

Izgleda da cu i ja morati da se izvinim sto sam uopste pomislio da je od coveka tvog kalibra uopste moguce dobiti odgovor na ozbiljno pitanje, a ne samo papagajsko sranje o izvesnom Tatonu. Sta da se radi, razmazena deca se prepoznaju po tome sto u trenucima nemoci pokupe svoje igracke i odu. Nekima to ostane manir kroz ceo zivot...
irriducibili

Postby Reaper » 25 Jun 2012, 15:56

irriducibili wrote:
Koji kurac mi uopste razgovaramo sa mafijom iz Pristine, zasto ih jednostavno ne ignorisemo i zatvorimo im vrata gde god mozemo? Zasto sa lopovima pregovaramo o necemu sto su nam oteli, zasto jednostavno ne cutimo i cekamo?

Moje je misljenje zato sto nas predvode beskarakterni i korumpirani bednici, a sta o tome misli 1 Borko Harper?

Pa odgovorio sam ti ja :biggrin:

Problem su ovde raznorazne svetske institucije. Evropi se zurilo (a i dalje se zuri) da mi Kosovo (de facto) priznamo da bi oni mogli da pocnu sami da se zaduzuju u IMF-u, CB i tako dalje. Kosovo je na njihovoj grbaci vec solidno dugo.

Da se nije majmunisalo sa euleksom, izlazilo iz UN-a i da se nisu vukli ostali samoubilacki potezi drugacija bi se pesma pevala. Negativne posledice toga bi bile produzavanje puta do EU (koji nam se i trenutno smesi za tek nekih 15ak godina) koja sama po sebi nije nikakvo resenje (da se mi ne lazemo ovde). Resenje je da mi sami uredimo ovu zemlju koliko je u nasoj moci i da pocne da se ulaze u industriju i da se stimulise izvoz, a ne ovo samounistavanje koje sprovodimo vec dosta dugo. EU nasim politicarima sluzi kao odlican spin, kao mahanje sargarepom magaretu ispred nosa.

EDIT: Moze ovo i krace da se napise. Elem, ti(u nasem slucaju DS) neces da "pregovaras" (citaj: postepeno priznas) Kosovo, mi te malo opljunemo u medijima, a malo ne damo pare i puko si izbore. Kad si puko izbore polako te sklonimo sa politicke mape posto si "nepodoban", a ima ih vala koji bi te odmah nasledili da se i oni malo omaste i to je to.
Reaper

Postby irriducibili » 25 Jun 2012, 16:06

Reaper wrote:Pa odgovorio sam ti ja :biggrin:

Jesi, ali mene je zanimao odgovor od onog koji zna sta je demagogija, ali je pripisuje drugome, nikako sebi...

A ti si pak odgovorio na nesto sto nisam ni pitao. Savrseno je meni jasno sta hoce SAD i Evropa, ali je pitanje bilo sta hoce ovdasnja vlast, sta sa olosem pregovara 1 Borko? A cak dolazimo i do fenomenalne ideje da to ubuduce umesto njega rade predsednik ili premijer ove unesrecene zemlje. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji, na ostalima je samo da tu cinjenicu iskoriste...
irriducibili

Postby Reaper » 25 Jun 2012, 16:13

Pa ovdasnja vlast hoce da ostane vlast, to je valjda jasno. I bole ih dupe i za Kosovo i za Sandzak i Vojvodinu i za sve ostalo. Problem kod nas je sto su mediji odradili posao do perfekcije i sada ko spomene da bi sa EU mozda valjalo pricekati odmah je satanizovan. Drugi problem je da sve i kad se neko odluci da brani Kosovo onako kako bi trebalo (DSS) odmah ga izduva posto je tu drugih 10 partija spremnih da prodaju bulje za vlast. Cinjenica je da mi sami sebe ukopavamo (tj. cinjenica je da nas politicka "elita" ukopava).
Reaper

Postby irriducibili » 25 Jun 2012, 16:21

Reaper wrote:Pa ovdasnja vlast hoce da ostane vlast, to je valjda jasno. I bole ih dupe i za Kosovo i za Sandzak i Vojvodinu i za sve ostalo.

:shock:

Stvarno? A puna im usta istog...

Nista, onda kancelarija, pa ambasada. Posto su zlikovcima dali Marsalat, presekavsi komandne sisteme veza i podzemne kanale, red je da Tacija smeste u komsiluk. Beli dvor bi bas odgovarao... :okk:
irriducibili

Postby Step » 25 Jun 2012, 16:35

Irr, bate, a zasto se ti jednostavno ne bi prijavio u onu cuvenu "Gardu cara Lazara" i tako sa svojim istomisljenicima pravac dole u odbranu 'otetog' Kosova? Mislim da bi tako bio ucinkovitiji nego sto ovde nama otvaras oci...

Image

:biggrin:
...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...
Step

Postby bwa » 25 Jun 2012, 16:38

Step wrote:Irr, bate, a zasto se ti jednostavno ne bi prijavio u onu cuvenu "Gardu cara Lazara" i tako sa svojim istomisljenicima pravac dole u odbranu 'otetog' Kosova? Mislim da bi tako bio ucinkovitiji nego sto ovde nama otvaras oci...

Image

:biggrin:

Naravno, kad se ostane bez ikakve argumentacije potegnu se ovakve gluposti :tap: .
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby irriducibili » 25 Jun 2012, 16:45

Step wrote:...

BWA ti odgovorio, kratko i jasno...

Modifikujes nauceno od uciteljatm, ti ne skupljas svoje igracke da bi otisao sa igralista, vec bi samo da promenis igru...
irriducibili

PreviousNext

Return to Fudbalski miks