Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 11:55

veljos wrote:predsednik drzave grobar ,predsednik vlade grobar ,sto se mene tice dovoljno ,odlican prelazni rok ,bolje igrace nismo mogli da nadjemo ,jos dugo cemo mi biti prvaci

Kako stvari stoje nije iskljuceno da Alcz dobije ministarstvo policije... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 11:59

veljos wrote:predsednik drzave grobar ,predsednik vlade grobar ,sto se mene tice dovoljno ,odlican prelazni rok ,bolje igrace nismo mogli da nadjemo ,jos dugo cemo mi biti prvaci

I to cemo svi skupa jako, jako puno platiti.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby veljos » 28 Jun 2012, 11:59

AirBall wrote:

Kako stvari stoje nije iskljuceno da Alcz dobije ministarstvo policije... :D
upravo tako ,nista ne bi falilo :laugh:
veljos

Postby veljos » 28 Jun 2012, 12:00

harper lee wrote:

platicu koliko treba samo da gledam ovo ,mogu misliti viteza od sopota sta radi sada :laugh:
veljos

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 12:07

veljos wrote:
harper lee wrote:

platicu koliko treba samo da gledam ovo ,mogu misliti viteza od sopota sta radi sada :laugh:

Ne zaleci se ovakvim izjavama. I ne zavaravaj se da ce se nesto bitno izmeniti u dobrobiti Zvezde i Partizana, tu su karte odavno podeljene izmedju partija, tako da se ne sekiraj za to malo govno iz Sopota koje upravlja Zvezdom. Uostalom, tamo sedi Skundric bez cije dozvole i saveta Dacic ne ide ni na pisanje.

Promenice se nesto drugo, sto nema veze sa sportom. Vi svi danas, za koga god da navijate, prisustvujete sopstvenoj sahrani, samo sto to jos uvek ne vidite.
harper lee

Postby kezman » 28 Jun 2012, 12:11

veljos wrote:
harper lee wrote:

eno mu ga Skundric tamo prema tome ne brini ...

aj da vidim da se odblokira gradnja stadiona i hale pored Pionira sad kad su" nasi" na vlasti ... ako se to napravi obecavam da cu da da glas dam Ivici Dacicu na sledeci izborima ... Ko me zna u RL zna kolika je onda moja ljubav prema Partizanu i zrtva koju bi podneo da dam glas debelom krmku i kad sam spreman na to ....

ali bez sale glasam ! ako ovo uradi licno ne verujem ....
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Re: Navijači

Postby Panta » 28 Jun 2012, 12:46

Zlaja wrote:Moze samo da prizna ono sto je otislo pre 13 god i da radi kao konj na poboljsanju odnosa. Niko nema jebena muda za to zbog buducnosti svoje partije, a zbog toga narod strada.

:+1:

Drzava ne moze nista da uradi, posto 13 godina teritorijom Kosova vlada neko drugi...
Fedor is back.
Panta

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 12:53

Panta wrote: :+1:

Drzava ne moze nista da uradi, posto 13 godina teritorijom Kosova vlada neko drugi...

Vise Vere, manje brige... Rece Patrijarh jutros u Gracanici da je Kosovo srpski Jerusalim... Ako su Jevreji cekali na desetine vekova da se vrate na svoje, mozemo i mi koju godinu...
AirBall

Postby mastro mostro » 28 Jun 2012, 13:35

AirBall wrote:

Vise Vere, manje brige... Rece Patrijarh jutros u Gracanici da je Kosovo srpski Jerusalim... Ako su Jevreji cekali na desetine vekova da se vrate na svoje, mozemo i mi koju godinu...

:laugh:

Nakon što su čuli da je Srbija konačno dobila patriotsku vladu (koja se dokazala pre 13 godina) horde kozaka su istimarili svoje atove, pouskakali u sedla i galopom krenuli da nam pomognu da ga ponovo osvojimo... oslobodimo, povratimo ili kako već...
mastro mostro

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 13:38

mastro mostro wrote:
AirBall wrote:

Nakon što su čuli da je Srbija konačno dobila patriotsku vladu (koja se dokazala pre 13 godina) horde kozaka su istimarili svoje atove, pouskakali u sedla i galopom krenuli da nam pomognu da ga ponovo osvojimo... oslobodimo, povratimo ili kako već...

Vidi, ako je rekao patrijarh to mora da je tako. Patrijarhova se ne porice.

Dakle:

harper lee

Re: Kontejner

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 13:46

Tvoje tumacenje je sasvim logicno ukoliko neko veruje da sve pocinje i zavrsava se sa njim... Medjutim, istorija jednog naroda i drzave je znatno kompleksniji proces i ne pocinje i ne zavrsava se sa nama...

To je i zapisano u cika Jovinim stihovima

Gde ja stadoh, ti ces poci,
Sto ne mogoh, ti ces moci
Kud ja nisam, ti ces doci
Sto ja poceh, ti produzi
Jos smo duzni, ti oduzi

Uz ta prica o faktickom stanju je jedna ordinarna glupost... Sta je fakticko stanje, nesto sto je napravljeno vestackim putem i postoji 5, ili 10 godina... Lepo su neki vidjeni Srbi analizirali ovo pitanje...

Image
AirBall

Postby mastro mostro » 28 Jun 2012, 13:53

harper lee wrote:
mastro mostro wrote:
AirBall wrote:

Vidi, ako je rekao patrijarh to mora da je tako. Patrijarhova se ne porice.

Dakle:

"Srbija bato!"

Uvek će ovde najgrlatiji nadglasavati, najgluplji donositi odluke, najnesposobniji upravljati, najnečasniji suditi, najpokvareniji deliti, nevernici će bogodariti, lopovi će biti u policiji, korumpirani u sudu, neuki u zdravstvu, decomrsci u školstvu, poltroni u admistraciji... tupavi, nepismeni, zadrti - napred! Dobrodošli ste. Ostali stoj!
mastro mostro

Postby bwa » 28 Jun 2012, 13:53

AirBall wrote:Tvoje tumacenje je sasvim logicno ukoliko neko veruje da sve pocinje i zavrsava se sa njim... Medjutim, istorija jednog naroda i drzave je znatno kompleksniji proces i ne pocinje i ne zavrsava se sa nama...

To je i zapisano u cika Jovinim stihovima

Gde ja stadoh, ti ces poci,
Sto ne mogoh, ti ces moci
Kud ja nisam, ti ces doci
Sto ja poceh, ti produzi
Jos smo duzni, ti oduzi

Uz ta prica o faktickom stanju je jedna ordinarna glupost... Sta je fakticko stanje, nesto sto je napravljeno vestackim putem i postoji 5, ili 10 godina... Lepo su neki vidjeni Srbi analizirali ovo pitanje...

Image

Sve je ovo tacno sto si napisao i sve podrzavam ali dje nadje ovog vampira :krsti:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 13:55

mastro mostro wrote:"Srbija bato!"

Uvek će ovde najgrlatiji nadglasavati, najgluplji donositi odluke, najnesposobniji upravljati, najnečasniji suditi, najpokvareniji deliti, nevernici će bogodariti, lopovi će biti u policiji, korumpirani u sudu, neuki u zdravstvu, decomrsci u školstvu, poltroni u admistraciji... tupavi, nepismeni, zadrti - napred! Dobrodošli ste. Ostali stoj!

Padni mi na grudi, brate grobare. Konacno glas razuma na ovom forumu.
harper lee

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 13:57

bwa wrote:Sve je ovo tacno sto si napisao i sve podrzavam ali dje nadje ovog vampira :krsti:

Vampiri imaju tapiju na vecnost jer zive vecno. Njima se moze da cekaju, s nama ljudima je problem.

Vampiri takodje imaju tapiju na mrak ali to je sasvim druga dimenzija price. :biggrin:
harper lee

PreviousNext

Return to Fudbalski miks