Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Vojvodina 2012/2013

Postby neza » 20 Jul 2012, 19:03

citao sam to kao i foru o "jeftinoj struji" u to vreme, I2Xrija za tolu, ma i za i colu :algabacaju: , ima da igramo i pevamo u sitne sati, kud je prijatnije vreme kud cemo svi da ustedimo... :okk:
neza

Postby bwa » 20 Jul 2012, 20:48

irriducibili wrote:
neza wrote:sve sa namerom da nas sad yakucaju u onaj "kontejner" bice da nije nista ni u tom drugom, eto otimaju se o njega svi prava kao o usran stap... :okk:

:biggrin: :okk:

Nego da vi vratite onog pajaca u domovinu mu, pa da bude nesto od vas...

Brate, jedva smo ga tamo pocerali a ti bi danam ga vratis :colera:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby irriducibili » 20 Jul 2012, 22:21

harper lee wrote:Ti si apsolutni car. Ljudi koji imaju neku losu osobinu, kao sto je ova tvoja da si okoreli sovinista, bar pokusavaju da prikriju ili na neki nacin "objasne" zasto imaju razmisljanja na nivou kisne gliste. Ti ne jebes, what you see is what you get. Doduse, imas sasvim drugi arsin za strance u Partizanu ali to je negde logicno za takvu strukturu.

:facepalm:

Uobicajeno nista nisi shvatio, kao uostalom ni za one reflektore sinoc. Koje sam jos u 21 registrovao da su ukljuceni, sto je mnogo duze od trajanja bilo koje utakmice, sto je bila neka tvoja teorija. Jedino je krace od vaseg legendarnog ucesca u Evropi, koje je trajalo celih sest dana. A i tu su reflektori imali svoju ulogu...

Sto se mog navodnog sovinizma tice, i tu si na pogresnom tragu. Ima vrlo pristojnih, obrazovanih, elokventnih Crnogoraca, takve imamo i na nasem forumu. Ovde naravno nije rec o njima. Izvlacis generalne zakljucke iz mog apostrofiranja dvojca, koji prosiruje Darvinovu teoriju, pokazujuci da i pojedini primati mogu da govore. Nesuvislo, ali govore. E od takvih poput Bata i tvog ljubimca Bajka mi je muka, njih bi rado vratio u zavicaj. Zapravo takve ne bi trebalo ni pustati ovde, dovoljna su im dva granicna prelaza da se nadju medju sebi slicnima. Po volji im, ili na Molunat, ili preko Skadarskog jezera...
irriducibili

Postby neza » 20 Jul 2012, 22:28

zar Crnogorci nisu Srbi koji su se samo dekretom posle IIWW odrekli Boga? :krsti: sta sad tu ima da im ti pravis naciju? :beyond:
neza

Postby irriducibili » 20 Jul 2012, 22:38

neza wrote:zar Crnogorci nisu Srbi koji su se samo dekretom posle IIWW odrekli Boga? :krsti: sta sad tu ima da im ti pravis naciju? :beyond:

Pa.......ima ih raznih, pomenuti primati, Milovi placenici, sa mnom u vojsci bese neki Dzevdet koji je svaku drugu recenicu pocinjao sa: "Mi Crnogorci....", potom oni koji se smatraju Crnogorcima i pripadnicima SPC, zatim proustaska govna sa Cetinja, trecina koja se u potpunosti smatra Srbima itd. BWA ce ti to bolje objasniti...
irriducibili

Postby bwa » 21 Jul 2012, 08:05

irriducibili wrote:
neza wrote:zar Crnogorci nisu Srbi koji su se samo dekretom posle IIWW odrekli Boga? :krsti: sta sad tu ima da im ti pravis naciju? :beyond:

Pa.......ima ih raznih, pomenuti primati, Milovi placenici, sa mnom u vojsci bese neki Dzevdet koji je svaku drugu recenicu pocinjao sa: "Mi Crnogorci....", potom oni koji se smatraju Crnogorcima i pripadnicima SPC, zatim proustaska govna sa Cetinja, trecina koja se u potpunosti smatra Srbima itd. BWA ce ti to bolje objasniti...

Za tog Dzevdeta samo Harper Lee moze da objasnikako je Crnogorac...

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Re: Kontejner

Postby neza » 21 Jul 2012, 09:02

moze i on samo nece ali eto ja cu da ti dam pocetak kako to ide... :navodno: crnogorci su samo teritorijalno locirani SeRabi, izmisljen narod, fakticki mitoloski likovi kao zmajevi i vile ravijojle... uglavno to ime sada prisvajaju ti dzevdadi+jos koji Ilir ili latin, sve ostalo je Njegos zajebao kad je rekao da je Srb i time ukucao sve postene koji su hteli tako da se izjasne... aha u kontejneru smo, ko Bog, sad mozemo o tome na pravom mestu... :triprsta:
neza

Postby bwa » 21 Jul 2012, 09:19

neza wrote:moze i on samo nece ali eto ja cu da ti dam pocetak kako to ide... :navodno: crnogorci su samo teritorijalno locirani SeRabi, izmisljen narod, fakticki mitoloski likovi kao zmajevi i vile ravijojle... uglavno to ime sada prisvajaju ti dzevdadi+jos koji Ilir ili latin, sve ostalo je Njegos zajebao kad je rekao da je Srb i time ukucao sve postene koji su hteli tako da se izjasne... aha u kontejneru smo, ko Bog, sad mozemo o tome na pravom mestu... :triprsta:

Ne ide ti ovo bas najsjajnije :copa1:

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby neza » 21 Jul 2012, 09:36

ide samo sto ti je ovo verzija za nase govorno "ozosip" podrucje, kad ti prepjevam na maternji videces da je to to... :angel2:
neza

Postby harper lee » 21 Jul 2012, 10:44

bwa wrote:
irriducibili wrote:

Za tog Dzevdeta samo Harper Lee moze da objasnikako je Crnogorac...

Ne, to samo Irri moze da ti objasni, posto on tvrdi da takvog nekog zna. Za mene su svi Crnogorci koje licno ne poznajem isti - gradjani tamo neke drzave koju povremeno obidjem poslom ili da vidim rodjake i ne zanimaju me uopste. To bi Irri nekom pustao Ciklon B ako ne zadovoljava njegove tanane i delikatne mere ukusa, sa mnom to nema nikakve veze.

A na Bajka se naostrio zato sto lice, samo sto Bajko ima vise kose i vise tetovaza.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby neza » 21 Jul 2012, 13:10

bajko... jel to onaj sledeci pick za gol tima sa jenea? :nisamodavle:
neza

Postby irriducibili » 21 Jul 2012, 15:27

bwa wrote:Za tog Dzevdeta samo Harper Lee moze da objasnikako je Crnogorac...

harper lee wrote:Za mene su svi Crnogorci koje licno ne poznajem isti

Eto, objasniotm...

Istina, obzirom da je doticni Crnogorac Dzevdet vrlo blizak rodjak sa jednim od heroja Barija, on je zasigurno makar malo istijitm... :nisamja:
irriducibili

Postby harper lee » 21 Jul 2012, 19:23

irriducibili wrote:
bwa wrote:Za tog Dzevdeta samo Harper Lee moze da objasnikako je Crnogorac...

harper lee wrote:Za mene su svi Crnogorci koje licno ne poznajem isti

Eto, objasniotm...

Istina, obzirom da je doticni Crnogorac Dzevdet vrlo blizak rodjak sa jednim od heroja Barija, on je zasigurno makar malo istijitm... :nisamja:

Naravno da sam objasnio. Ne delim nacije na podobne i nepodobne delove (i to u zavisnosti od navijackog opredeljenja :facepalm: ), ne delim zute trake, ne proterujem iz Srbije one koji mi se ne svidjaju i, sve u svemu, ne gajim ni u privatnom zivotu a ni po forumima stavove bliske nacistickim, kao neki vidjeni moderatori. Sta ja imam ili nemam od toga sto ce neki Dzevdet sebe da nazove Crnogorcem ako to zeli? Zabole me za to. Kao sto me zabole za to s kim je famozni Dzevdet bio blizak rodjak ili nije bio blizak rodjak.
harper lee

Postby neza » 21 Jul 2012, 19:36

cek tebi isti i irri i dzevdet, ne razumem te, jesu oni istu vojsku sluzili ali na kraju nisu pucali i jedan i drugi u tebe ili u tvom pravcu?! :stani:
neza

Postby harper lee » 21 Jul 2012, 19:43

neza wrote:cek tebi isti i irri i dzevdet, ne razumem te, jesu oni istu vojsku sluzili ali na kraju nisu pucali i jedan i drugi u tebe ili u tvom pravcu?! :stani:

Ne razumem ni ja tebe. Ponekad mi pobegne malo taj panonski humor. :biggrin:
harper lee

PreviousNext

Return to Fudbalski miks