Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby harper lee » 22 Jul 2012, 12:39

MorningGlory wrote:Hoce ali malo sutra. Meni je on najprecenjeniji igrac u Zvezdi. Klasican tip igraca koji ima sve desetke-jedanaestice na menadzeru, takve najvise mrzim.

Tebi jeste ali to nema veze sa Mickom vec sa time sto ti o fudbalu nemas blagoga pojma.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby MorningGlory » 22 Jul 2012, 12:43

harper lee wrote:
MorningGlory wrote:Hoce ali malo sutra. Meni je on najprecenjeniji igrac u Zvezdi. Klasican tip igraca koji ima sve desetke-jedanaestice na menadzeru, takve najvise mrzim.

Tebi jeste ali to nema veze sa Mickom vec sa time sto ti o fudbalu nemas blagoga pojma.

Image
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby harper lee » 22 Jul 2012, 13:13

MorningGlory wrote:Kada se obratis sa takvom tonom dobices aplauz, eventualno neki keksic ako sam dobre volje. Da si se obratio lepo i napisao odmah ovo sto si napisao u drugoj poruci, dobio bi fin odgovor. Ovako neces.

Vreme ce pokazati ko je u pravu za Micka. Ja tvrdim da je neki nivo Radovanovica njegov maksimum - tj. prosek.

Naravno da necu dobiti odgovor jer za odgovor je potrebno da taj neko ko odgovara zna o cemu pise. Drzi se ti menadzera. ta ce ti igrica bas pokazati ko je potcenjen a ko precenjen igrac.
harper lee

Re: Kontejner

Postby bwa » 22 Jul 2012, 13:16

neza wrote:ide samo sto ti je ovo verzija za nase govorno "ozosip" podrucje, kad ti prepjevam na maternji videces da je to to... :angel2:

Samo ako znas u desetercu :gitara:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby MorningGlory » 22 Jul 2012, 13:16

harper lee wrote:
MorningGlory wrote:Kada se obratis sa takvom tonom dobices aplauz, eventualno neki keksic ako sam dobre volje. Da si se obratio lepo i napisao odmah ovo sto si napisao u drugoj poruci, dobio bi fin odgovor. Ovako neces.

Vreme ce pokazati ko je u pravu za Micka. Ja tvrdim da je neki nivo Radovanovica njegov maksimum - tj. prosek.

Naravno da necu dobiti odgovor jer za odgovor je potrebno da taj neko ko odgovara zna o cemu pise. Drzi se ti menadzera. ta ce ti igrica bas pokazati ko je potcenjen a ko precenjen igrac.

Menadzera ne igram vec 5-6 godina.

Savrseno me zabole da li ti mislis da ja nesto znam ili ne znam o fudbalu. Da mi je neko drugi nesto rekao pa da mozda i razmislim ali najvici nemac pojma o sportu na forumu, mogu sam da ti se nasmejem u lice.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby harper lee » 22 Jul 2012, 13:46

MorningGlory wrote:Menadzera ne igram vec 5-6 godina.

Savrseno me zabole da li ti mislis da ja nesto znam ili ne znam o fudbalu. Da mi je neko drugi nesto rekao pa da mozda i razmislim ali najvici nemac pojma o sportu na forumu, mogu sam da ti se nasmejem u lice.

:lollol:

Ne mozes da mi se nasmejes u lice jer smo na forumu. O fudbalu znas toliko koliko znas i to je jako skromno. Zao mi je sto te to vredja ali u pitanju je prosta cinjenica.
harper lee

Postby neza » 22 Jul 2012, 13:59

nista lakse, veruj mi...

mili boze cuda velikoga,
sta se case po zemlji turaka,
udarise dve goleme vojske,
jednu vodi irri barjaktare,
drugu vodi hadzi harpere.
obe vojske imaju junake,
sve junake od biranih drva,
harper vodi dzevdada pasu,
crnogorskog junaka od glasa,
irri ne hte u boj bez b-w-a,
gorskog vuka od niksica grada...
turska zemlja morace da strada,
jer su vojske rade zaratiti,
i ljut megdan za nju zapoceti,
od tog boja ne pise se dobro,
pasce carstvo nastace nahije,
jedna drugu pogledati nece,
sem za leta kad uprzi zvezda,
pa im valja u more zagnjurit,
ne bil svoje ohladili guze...

mislim mogu ja jos nego daj da pogledam ovu zadnju etapu toura, eno svi kao veseli piju sampanjce i tuckaju se po pozadinama podrzavajuci se...
neza

Postby harper lee » 22 Jul 2012, 14:05

RobRoy wrote:Mali ima sve preduslova da bude strašan igrač.
U tim godinama imati tako odgovorne zadatke i obavljati ih toliko dobro, pa to bi trebalo da je dovoljno za zaključak o matreijalu od kojeg je napravljen.
Biće od njega dobar igrač, ako se pravilno i do kraja razvije dobićemo kvalitetnog igrača u reprezentaciji.

Jeste, druze, ali na menadzeru ima sve negde od 10 do 11 karakteristike (sta god da to znaci) a to ti je pouzdani pokazatelj da od njega nece biti nista. :laugh:
harper lee

Postby bwa » 22 Jul 2012, 15:03

neza wrote:nista lakse, veruj mi...

mili boze cuda velikoga,
sta se case po zemlji turaka,
udarise dve goleme vojske,
jednu vodi irri barjaktare,
drugu vodi hadzi harpere.
obe vojske imaju junake,
sve junake od biranih drva,
harper vodi dzevdada pasu,
crnogorskog junaka od glasa,
irri ne hte u boj bez b-w-a,
gorskog vuka od niksica grada...
turska zemlja morace da strada,
jer su vojske rade zaratiti,
i ljut megdan za nju zapoceti,
od tog boja ne pise se dobro,
pasce carstvo nastace nahije,
jedna drugu pogledati nece,
sem za leta kad uprzi zvezda,
pa im valja u more zagnjurit,
ne bil svoje ohladili guze...

mislim mogu ja jos nego daj da pogledam ovu zadnju etapu toura, eno svi kao veseli piju sampanjce i tuckaju se po pozadinama podrzavajuci se...

:triprsta:
To ti kazem!
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby nolinjo » 22 Jul 2012, 15:27

harper lee wrote:
RobRoy wrote:Mali ima sve preduslova da bude strašan igrač.
U tim godinama imati tako odgovorne zadatke i obavljati ih toliko dobro, pa to bi trebalo da je dovoljno za zaključak o matreijalu od kojeg je napravljen.
Biće od njega dobar igrač, ako se pravilno i do kraja razvije dobićemo kvalitetnog igrača u reprezentaciji.

Jeste, druze, ali na menadzeru ima sve negde od 10 do 11 karakteristike (sta god da to znaci) a to ti je pouzdani pokazatelj da od njega nece biti nista. :laugh:

pa ni menager ne zna da igra ,ti sto imaju sve ocene po 10 -11 ,postanu dejan stankovic :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MorningGlory » 22 Jul 2012, 17:37

@Herperlee

Kao sto rekoh - nemac pojma si. Jebe mi se da li ti mislis i sta mislis o mom znanju i sudu a vreme ce pokazati.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby MorningGlory » 22 Jul 2012, 19:17

Matori, nemas pojma. Jebe mi se tebi da objasnjavam, da me je pitao neki normalan lik kao Burke ili Feanor pa da se malo i potrudim vise da obrazlozim svoju tezu. Ovako mozes samo da me zaobidjes.

Toliko od mene, eto neka bude tvoja zadnja, ocigledno ti se dize na to.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby harper lee » 22 Jul 2012, 19:25

MorningGlory wrote:Matori, nemas pojma. Jebe mi se tebi da objasnjavam, da me je pitao neki normalan lik kao Burke ili Feanor pa da se malo i potrudim vise da obrazlozim svoju tezu. Ovako mozes samo da me zaobidjes.

Ma, tebi se jebe da objasnjavas zato sto nemas pojma, a ne zato sto ti smeta ovaj ili onaj sagovornik. Kao i svaki drugi glupan, odvalis nesto pa se posle, kad te neko pritisne da objasnis budalastinu koju si napisao, vadis na to da ti se ne dopada to ko te je pitao. To ozbiljni ljudi prestaju da rade u sestom razredu osnovne skole.
harper lee

Postby MorningGlory » 22 Jul 2012, 19:32

harper lee wrote:
MorningGlory wrote:Matori, nemas pojma. Jebe mi se tebi da objasnjavam, da me je pitao neki normalan lik kao Burke ili Feanor pa da se malo i potrudim vise da obrazlozim svoju tezu. Ovako mozes samo da me zaobidjes.

Ma, tebi se jebe da objasnjavas zato sto nemas pojma, a ne zato sto ti smeta ovaj ili onaj sagovornik. Kao i svaki drugi glupan, odvalis nesto pa se posle, kad te neko pritisne da objasnis budalastinu koju si napisao, vadis na to da ti se ne dopada to ko te je pitao. To ozbiljni ljudi prestaju da rade u sestom razredu osnovne skole.

Ti samo znas da uvredis i to je to. Pun si frustracija, verovatno ti se vise ne dize pod stare dane, jebi ga nisam ja kriv, kupi pumpicu pa pojebi nesto.

Los si covek i sa takvima ne zelim da diskutujem. Imas odlican fond reci i pises lepo ali ne razumes sport i gluplji si od tocka.

Dovidjenja i dobrodosao na moju IL.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Remi » 22 Jul 2012, 19:34

Budite ljubazni jedni prema drugima, svako od nas vodi neke svoje bitke... :biggrin:
Remi

PreviousNext

Return to Fudbalski miks