mastro mostro wrote:Cuburac wrote:AirBall wrote:Na meni je bilo da napisem sugestiju, da li ce se neko pridrzavati toga to je individualna stvar...
I ovde se moj deo price po ovom pitanju zavrsava...
Zavrsavam i ja.Postoji PM (meni si ga poslao),a ovako javno to je bila packa svima koji ne misle kao ti.
Navikni se na zloupotrebu moderatorske funkcije u svrhu branjenja forumškog stava... davno viđeno... meni je postalo simpatično i interesantno, poput radjua i sličnih kerefeka.
Nisam to dosada uvidjao jer jednostavno nisam obracao paznju,u stvari me nije bilo briga.Ali sad kad si mi skrenuo paznju,bogami debelo si u pravu.
Evo imamo novu temu,gde su lepo poredjani postovi novog clana, koji je enormno podize kvalitet foruma. Iako si tu postovi vadjeni iz nekih diskusija, i uglavnom se pisalo upravo o nekim stvarima kojima se tema i bavi,ostali postovi su ostali tamo gde su i nastali...sem naravno moderatorskog posta koji odslikava silu moci bez znanja. Ne bih to bas svodio na nivo na koji si ti naveo,mada u poredjenju ambicija sa kojima se pisu postovi i njihovog kvaliteta, nije pomenuti kerefekicar najsmesniji.