Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby nolinjo » 20 Aug 2012, 14:00

Moebius wrote:
harper lee wrote: Pushi kurac.

:lollol:

Znam da ti nije lako, ni meni ne bi bilo.

Hajde da pokušam da te malo oraspoložim. Znam da nemaš ovu sličku...

Spoiler: pokaži
Image

:triprsta:

ovaj desno uradio mnogo vise za srbiju (tacnie za srpski fudbal) nego ovaj montekarlovac
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Đurić Dragan - prkosno u odbrani FKP!?

Postby nolinjo » 20 Aug 2012, 14:09

zeljko panticu uvatis za kuru mutavog djuru
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Kontejner

Postby neza » 20 Aug 2012, 14:15

e jebes ga sad, gurbeti resili da se pojacaju, oterali najveceg Srba medj' njima jos od samog Krcuna... :crybaby:
neza

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby Moebius » 20 Aug 2012, 14:38

harper lee wrote: Samo si me rasplakao.

Žao mi je i to mi zaista nije bila namera. Imaš barem mementum, ako ništa drugo. :hatman:

Seriously, zaista mi je fascinantno da po ko zna koji put pucate sebi u nogu u trenutku kada je FKP doslovno skandalozan - na svim nivoima.

Jbt, počeću da verujem, kao i moj dugogodišnji prijatelj i još dugogodišnjiji Zvezdaš, da Vesić and Co. zapravo navijaju za Partizan.

:nargile:
Moebius

Postby Moebius » 20 Aug 2012, 14:44

nolinjo wrote:zeljko panticu uvatis za kuru mutavog djuru

Da li si svestan koliko štancuješ i smaraš na svim bogovetnim temama i topicima?
Moebius

Postby Otac Makarije » 20 Aug 2012, 14:47

Sa 12 275 postova? Ma gde nije svestan :D
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby nolinjo » 20 Aug 2012, 14:47

Moebius wrote:

Da li si svestan koliko štancuješ i smaraš na svim bogovetnim temama i topicima?

da li si svestan da me zabole patka sta ti mislis ? :nisamodavle:

rece mobi o smaranju i ne trepnu :copa1:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Moebius » 20 Aug 2012, 14:49

nolinjo wrote:
Moebius wrote:

da li si svestan da me zabole patka sta ti mislis ? :nisamodavle:

rece mobi o smaranju i ne trepnu :copa1:

Image
Moebius

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby radju » 22 Aug 2012, 15:14

"To nije istina, Partizan je dva miliona evra u plusu. Zapravo 1,8 miliona evra jer smo platili po 100.000 za Pauljevića i Kneževića. Pauljević je odličan fudbaler, za njega će Partizan sigurno uzeti tri miliona evra", rekao je Đurić.

Ja sam vam govorio da je Partizan vratio sve dugove i da ce finansije od sada samo rasti. Od kada je klub dostigao pozitivnu nulu mi svaki mesec zavrsavamo sa pozitivnim bilansom. Mozete da zamislite kada klub bude prodao nekog igraca za dobre pare koliki ce onda budzet a nam bude. Ja cenim negde oko 8 miliona. :okk:
Razlika izmedju dugova Partizana i Zvezde se danas broji u milionima evra. Dok su se Partizanovi dugovi priblizavali pozitivnoj nuli, Zvezdini su isli u minus, sve do trenutka kada je morala da zalozi stadion da bi uzela kredit. Djuro svaka cast na dobrom poslovanju. :copa1:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby Sasa_Beli » 22 Aug 2012, 15:23

Ja sam govorio da odjebes retarde tm by Harper Lee. :okk:
Sasa_Beli

Re: Bivši igrači,treneri i funkcioneri Partizana

Postby Cuburac » 22 Aug 2012, 15:33

AirBall wrote:Trener, uz duzno postovanje, ti si jedno veliko osvezenje na forumu i zbilja svojim postovima podizes kvalitet citavog pdf-a...

Molim te da jednostavno ne obracas paznju na raznorazne provokacije kojih ce vrlo verovatno biti, jer kod pojedinaca se sve svodi na to da li je neko eksplicitno protiv Djurica, ili ne... Koriste se vec mesecima krilatice kako je Grant pijandura i neznalica, kako su Krstajic i Stanojevic sveci i slicno...

Jedni se moraju valjati po blatu, a drugi uzdizati na nebeske visine...

Zbilja sa uzivanjem citam tvoje postove i samo tako nastavi...

Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby radju » 22 Aug 2012, 15:44

Jos jednom svaka cast Djuricu na tome sto je od Partizana napravio jednu instituciju na koju finansijski danas moze da se osloni ne samo fudbal nego i kosarka, vaterpolo, hokej, ragbi, rukomet i jos mnogi sportovi u okviru sportskog drustva Partizan. :copa1:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby radju » 22 Aug 2012, 15:57

Stizu pojacanja ! Djuric pregovara. Bravo majstore. :okk:
radju

Postby mastro mostro » 22 Aug 2012, 16:05

Cuburac wrote:
AirBall wrote:Na meni je bilo da napisem sugestiju, da li ce se neko pridrzavati toga to je individualna stvar...

I ovde se moj deo price po ovom pitanju zavrsava...

Zavrsavam i ja.Postoji PM (meni si ga poslao),a ovako javno to je bila packa svima koji ne misle kao ti.

Navikni se na zloupotrebu moderatorske funkcije u svrhu branjenja forumškog stava... davno viđeno... meni je postalo simpatično i interesantno, poput radjua i sličnih kerefeka.
mastro mostro

Postby Cuburac » 22 Aug 2012, 21:14

mastro mostro wrote:
Cuburac wrote:
AirBall wrote:Na meni je bilo da napisem sugestiju, da li ce se neko pridrzavati toga to je individualna stvar...

I ovde se moj deo price po ovom pitanju zavrsava...

Zavrsavam i ja.Postoji PM (meni si ga poslao),a ovako javno to je bila packa svima koji ne misle kao ti.

Navikni se na zloupotrebu moderatorske funkcije u svrhu branjenja forumškog stava... davno viđeno... meni je postalo simpatično i interesantno, poput radjua i sličnih kerefeka.

Nisam to dosada uvidjao jer jednostavno nisam obracao paznju,u stvari me nije bilo briga.Ali sad kad si mi skrenuo paznju,bogami debelo si u pravu.
Evo imamo novu temu,gde su lepo poredjani postovi novog clana, koji je enormno podize kvalitet foruma. Iako si tu postovi vadjeni iz nekih diskusija, i uglavnom se pisalo upravo o nekim stvarima kojima se tema i bavi,ostali postovi su ostali tamo gde su i nastali...sem naravno moderatorskog posta koji odslikava silu moci bez znanja. Ne bih to bas svodio na nivo na koji si ti naveo,mada u poredjenju ambicija sa kojima se pisu postovi i njihovog kvaliteta, nije pomenuti kerefekicar najsmesniji.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

PreviousNext

Return to Fudbalski miks