Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby Remi » 26 Nov 2012, 02:27

Bolje za nas da nije istina, razocaracu se jako ako jeste.
Remi

Postby Diktator » 26 Nov 2012, 02:28

Vidim,i Coki je danas imao izjavu za kontejner :laugh: :banana:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby irriducibili » 26 Nov 2012, 02:29

Humska1 wrote:@irr
Nisam ja, nego pinturricio, ja samo citirao. :nisamja: Pogledaj gore, u pitanju su, kako ih ovde krstite KanađaniTM :D . Iako znam neke od tih ljudi, a zadnji put kada sam proveravao, živeli su u BG. :okk: Ja ništa ne tvrdim.

Gazda im je iz Kanade...

Upravo zato i jeste stav da se ne prenose stvari sa drugih foruma. Kada tako nesto bude izjavio neki nas igrac, a ne anonimus iza tastature, prihvaticu to za ozbiljno. Do tada, sve ovo pripada kontejneru...
irriducibili

Postby Remi » 26 Nov 2012, 02:31

Aleksa wrote:Vidim,i Coki je danas imao izjavu za kontejner :laugh: :banana:

E si gledo sta je nalupao?
Ja video samo kraj emisije kad je spomenuo Tudjmana ko dete od 13 godina, a naslov emise je bio zvezda stub srbstva...
Remi

Postby VMJunior » 26 Nov 2012, 02:33

?
VMJunior

Postby Diktator » 26 Nov 2012, 02:36

Remi wrote:

E si gledo sta je nalupao?
Ja video samo kraj emisije kad je spomenuo Tudjmana ko dete od 13 godina, a naslov emise je bio zvezda stub srbstva...

nisam,sad citam..
stub srpstva :blue:
donacije za stadion :maher:
totalno ludilo..
ne znam ni gde je gostovao?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby VMJunior » 26 Nov 2012, 02:38

"Zvezda je stub Srpstva,nikada nije imala imena poput Franje Tudjmana u upravi kao neki" :blue: :blue: :blue:
VMJunior

Postby Otac Makarije » 26 Nov 2012, 02:40

AirBall wrote:I kako bi se uopste neko izvukao ukoliko bi ubio jedno 30 ljudi koliko je bilo u svlacionici Partizana na poluvremenu?

Dajte ljudi nemojte da pravite cirkus od foruma, molim nekog da ovo prebaci u kontejner...

Iz čega da se izvlači? Valjda postoji razlika između pretnje i dela. Ako je neko pokušavao da zaplaši igrače i ako je zbog toga kasnilo drugo poluvreme, valjda je normalno da se sve ispita. I da se postavi pitanje šta je radilo klupsko obezbeđenje..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Remi » 26 Nov 2012, 02:41

VMJunior wrote:"Zvezda je stub Srpstva,nikada nije imala imena poput Franje Tudjmana u upravi kao neki" :blue: :blue: :blue:

Ma bio kod Bujosevica na prvoj...upecao sam samo kraj kad se povela prica o tome ko je vise srpski klub a
on iskoristio ovo o tudjmanu...
Remi

Postby VMJunior » 26 Nov 2012, 02:45

I posle se cude kako ne mogu ni u jednom sportu da osvoje trofej...
Pa kako da ga osvoje,ajde,kako?

Zalosno stvarno.
VMJunior

Postby Otac Makarije » 26 Nov 2012, 02:49

Remi wrote:
VMJunior wrote:"Zvezda je stub Srpstva,nikada nije imala imena poput Franje Tudjmana u upravi kao neki" :blue: :blue: :blue:

Ma bio kod Bujosevica na prvoj...upecao sam samo kraj kad se povela prica o tome ko je vise srpski klub a
on iskoristio ovo o tudjmanu...

I kako onda ne voleti emisiju u kojoj Tegeltija kara tu DB-ovsku jajaru :laugh:
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby irriducibili » 26 Nov 2012, 03:16

Kao danas John Maynard Keynes, tako ce se sutra izucavati Nebojsa Coki Covic. Na delu prvog se i danas zasniva makroekonomija, ali drugom pripada sutra, nema dalje. Genije iz Zeleznika demonstrira poput vrhunskog iluzioniste, nestanak preko noci miliona i miliona duga, istina za sada samo kada se radi o jednom sportskom klubu i raznim sekcijama istog, pritom nesbicno zanemarujuci sopstvene prema tamo nekoj Agrobanci, a sve u cilju opsteg dobra, reinkarnaciji stuba srBstva i da Srbiji bude dobro. Blago Zelezniku Srbiji sto ga ima, sutrasnjica nam je predivna, jer ona pripada takvima. Pa makar bio i bez brkova, mi ga prepoznajemo...

irriducibili

Postby вређај » 26 Nov 2012, 03:46

Pinturicchio wrote:
Jesenji šampioni

Partizan je pobedom nad Smederevom overio titulu jesenjeg šampiona. Do kraja je ostalo još jedno kolo, ali Partizan već sada ima 5 poena viška, a da Majo Vujović nije opet odradio posao u Užicu, hladno je moglo biti i 7-8. Čestitamo fudbalerima na velikom uspehu, jer uraditi ovo pored govana iz UO, koji nas uništavaju već nekoliko godina, a pogotovo posle svega šta se desilo na poluvremenu u rupi na derbiju nije mala stvar.
Ukoliko niste upućeni, polako ali sigurno na videlo izlaze informacije šta se desilo na poluvremenu večitog derbija i zašto su naši fudbaleri bukvalno poklonili utakmicu Crvenoj zvezdi posle 45 minuta i vođstva 1:2. Šta se sve desilo u tunelu i ispred svlačionice objavićemo čim dobijemo sve informacije, ali jedno je jasno, fudbaleri su bili izloženi pretnjama smrću ukoliko pobede. Naravno, ne očekujte da srpski mediji objave bilo šta od toga, jer to nije u nacionalnom interesu.
-Sada je svima jasno zašto UO nije tražio specijalno obezbeđenje za igrače tokom večitog derbija.
-Sada je svima jasno zašto je poluvreme trajalo bukvalno 25 minuta.
-Sada je svima jasno zašto nismo smeli da pobedimo
-Sada je svima jasno zašto je došlo iz 2 u 1

partizan.net

bukvalno mi se povraća od ovog teksta. kao da im ga je vesić sastavljao,šta se ciganišu...
вређај

Postby Cuburac » 26 Nov 2012, 06:59

irriducibili wrote:Kao danas John Maynard Keynes, tako ce se sutra izucavati Nebojsa Coki Covic. Na delu prvog se i danas zasniva makroekonomija, ali drugom pripada sutra, nema dalje. Genije iz Zeleznika demonstrira poput vrhunskog iluzioniste, nestanak preko noci miliona i miliona duga, istina za sada samo kada se radi o jednom sportskom klubu i raznim sekcijama istog, pritom nesbicno zanemarujuci sopstvene prema tamo nekoj Agrobanci, a sve u cilju opsteg dobra, reinkarnaciji stuba srBstva i da Srbiji bude dobro. Blago Zelezniku Srbiji sto ga ima, sutrasnjica nam je predivna, jer ona pripada takvima. Pa makar bio i bez brkova, mi ga prepoznajemo...

Gde Irr da ovo smestis u kontejner?

Cokijev modus operandi za resavanje privatnih potrazivanja je jednostavan: Ili cete dugove da oprostite ili cemo da utvrdimo odakle vam pare.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Unexpected » 26 Nov 2012, 10:36

The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Fudbalski miks