Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby Starešina » 26 Nov 2012, 11:12

Unexpected wrote:http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/224059/Covic-Zvezda-je-simbol-srpstva-nije-imala-u-upravi-Tudjmana-kao-neki-drugi
:sick: :krsti:

Jos jedna potvrda da se radi o najobicnijem ljudskom otpadu.
Svi u dragstor, jebite se klaberi !
Starešina

Postby ИлићКапитен22 » 26 Nov 2012, 12:04

Starešina wrote:
Unexpected wrote:http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/224059/Covic-Zvezda-je-simbol-srpstva-nije-imala-u-upravi-Tudjmana-kao-neki-drugi
:sick: :krsti:

Jos jedna potvrda da se radi o najobicnijem ljudskom otpadu.

ради се о секти.То је толика болест и количина фрустрација да је то жалосно.Ај на њихове навијаче смо и навикли, то су они који "немају комплекс" малог Партизана, а свуда где може да се помене Партизан ту су први.Али мене забрињавају челници тог тужног клуба из улице Господара Вучића.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby 71:70 » 26 Nov 2012, 12:24

A ja ne mogu da verujem da je nekome ova izjava cokija neocekivana.
71:70

Postby lockdown » 26 Nov 2012, 12:52

Kakav sljam od coveka neverovatno ...Covek osumljicen za kradju od Srba i izbeglica na Kosovu prica o simbolu srpstva i patriotizmu ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Unexpected » 26 Nov 2012, 17:58

PARTIZAN: Za normalne odnose "večitih"
26. novembar 2012. 17:18 > 17:34

Potpredsednik Partizana Branko Ružić odgovorio na izjavu funkcionera Zvezde Nebojše Čovića o Tuđmanu i podobnim fudbalerima...

Taman kad su odnosi najvećih srpskh fudbalskih klubova počeli da se normalizuju, dogodio se novi "faul", koji preti da relacije Partizana i Crvene zvezde vrate na staro, odnosno da opet budu zategnuti i loši.

Član Radne grupe određene da upravlja FK Crvena zvezda i predsednik KK Crvena zvezda Beograd Diva je u emisiji na jednoj televiziji, govoreći o tome zašto je Zvezda prepoznata kao stub srpstva, a Partizan nije, rekao i da je to zato što je u upravi Partizana svojevremeno sedeo general JNA Franjo Tuđman, kao i da je Partizan u svojoj istoriji imao i igrače sa Kosova albanske nacionalnosti.

Na tu izjavu danas je reagovao potpredsednik Partizana Branko Ružić nazivajući Čovićeve reči "šovinističkim i sektaškim" i upozorio na mogućnost novog verbalnog rata između "večitih", što Partizan ne želi.

Ružić je istakao da je "iuluzija normalizacije odnosa kratko trajala", pre svega zahvaljujući Čoviću.

"Po već bezbroj puta viđenom scenariju, član privremenog rukovodstva FK Crvena zvezda, gospodin Nebojša Čović je izneo na javnu scenu otrcane šovinističke parole i sektaške teze o dobrim Srbima, koji navijaju za Crvenu zvezdu i lošim Srbima koji navijaju za Partizan. Ima li kraja govoru mržnje u srpskom sportu i srpskom fudbalu? Ko govori u ime Crvene zvezde? Legende kluba, poput Dragana Džajića ili dojučerašnji rival Crvene zvezde iz beogradskog predgrađa?", upitao je Ružić u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana.

On je naglasio da je rukovodstvo Partizan je bilo oduševljeno inicijativom pojedinaca iz novog rukovodstva Zvezde da se odnosi poboljšaju, ne samo u protokolarnom smislu, već i na planu zajedničkog rada i saradnje na saniranju narušenog ugleda i veoma lošeg ekonomskog stanja srpskog fudbala.

"Kontakti koji su uspostavljeni, po našem uverenju, trebalo je da normalizuju atmosferu u srpskom fudbalu. Želimo atmosferu u kojoj pobede i porazi nisu propast sveta i u kojoj trofeje osvaja onaj koji je to zaslužio na terenu, a ne onaj koji to mora da učini iz tobožnjih državnih ili nacionalnih interesa", poručio je Ružić.

U ime crno-belih, Ružić je istakao da Partizan želi "hitan prekid svih oblika verbalnog rata".

"Želimo dostojanstvene odnose adekvatne bogatoj istoriji i tradiciji dva kluba, želimo zajednički rad na saniranju veoma lošeg stanja srpskog fudbala i sporta. Mislili smo da istovetna želja postoji i u FK Crvena zvezda, ali po tom pitanju očigledno nisu jednoglasni u novom rukovodstvu trofejnog kluba. Mi ćemo, kao i do sada znati da zaštitimo moralni integritet milionske armije naših navijača, a očekujemo da se naši sportski prijatelji izjasne o tome kakve odnose žele sa FK Partizan. Na kraju, mogu samo da izrazim moje iskreno uverenje da će razum prevagnuti", napisao je Ružić.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby Remi » 26 Nov 2012, 22:28

negde oko 47:00 je izjava za tudjmana ko nije cuo do sada...

Remi

Postby Unexpected » 26 Nov 2012, 22:52

:ajdejebote:
Ponovo Čović: U Partizanu ne znaju za šalu!
Autor: S. R. | 26.11.2012 - 22:25:00h

Nebojša Čović, predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda i član radne grupe "za spas" fudbalske sekcije, nije želeo da se upušta u dalju polemiku s predstavnicima Partizana.

Podsetimo, Branko Ružić, potpredsednik crno-belih, u zvaničnom saopštenju, objasnio je kako je "Čović izneo otrcane i šovinističke parole i sektaške teze o dobrim Srbima, koji navijaju za Zvezdu i lošim Srbima koji navijaju za Partizan". Očigledno je, ljude iz Humske, posebno pogodilo Čovićevo podsećanje da je neko poput Franje Tuđmana svojevremeno bio u upravi Partizana.

- Glupo bi bilo da se nekome pravdam. Ne Partizanu, već bilo kome. To sam rekao u šali, a sad što se ta šala poklopila sa istinom, šta ću im ja... Što se šovinizma tiče, ja u zamku saopštenjima neću da upadam. Nemam vremena da odgovaram Ružiću. Žao mi samo što ne shvata šalu - izjavio je sinoć Nebojša Čović gostujući u emisiji "Total soker" na SOS kanalu.
The End.
Unexpected

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby radju » 28 Nov 2012, 00:18

Ovde su izrecene ozbiljne optuzbe na racun naseg predsednika. Predsednik Djuric je el maestro naseg ,regionalnog ,a jednim delom i evropskog fudbala. :copa1: Covek koji veze sest uzastopnih i pritom postavi klub na stabilne noge zasluzuje da mu se podigne bista izlivena ili od cistog zlata ili belo zlato u kombinaciji sa crnim dijamantima ispred ili na stadionu Partizana. Zapitajmo se. Da li bi danas postojao FKP da Djuric nije intervenisao kada je trebalo ? Verovatno da ,ali se ne bi zvao FK Partizan nego po uzoru na spansku koridu FK Matadori na celu sa zloglasnim Bikom i igrao bi u drugoj srpskoj ligi boreci se pritom da ne ispadne u trecu. :okk:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Re: Đurić Dragan - prkosno u odbrani FKP!?

Postby radju » 28 Nov 2012, 00:27

Djuzepe Meaca ce da skandira ime i prezime srpskog Masima Moratia kada bude najavio da planira da se povuce iz Partizana. Da je na njihovom celu bio srpski Masimo Morati ne bi Inter posle osvajanja LS-a pao u formi. :copa1:
Vidim ljudi pitaju sta je to Djuric uradio za Partizan. Pa kako sta? :sakaosto: Spasao je ime Partizana, kada je on dosao na celo FKP-a klub je bio na granici da zalozi ime i grb kluba. Toliki su dugovi bili da je klub od gasenja delilo svega nekoliko nedelja. Spasio je klub da ne potone u nepovrat. :okk:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby radju » 28 Nov 2012, 17:24

Ljudi ne dajte da manipulisu vama. Predsednik Djuric je uradio i vise nego sto je realno bio u mogucnosti da uradi. Vasim pisanjem protiv uprave nesvesno potpomazete mafijasko-tajkunski lobi. Ne dozvolite da se ophode prema vama kao da ste marioneta. :okk:
radju

Postby Moebius » 28 Nov 2012, 18:40

radju wrote:Ljudi ne dajte da manipulisu vama. Predsednik Djuric je uradio i vise nego sto je realno bio u mogucnosti da uradi. Vasim pisanjem protiv uprave nesvesno potpomazete mafijasko-tajkunski lobi. Ne dozvolite da se ophode prema vama kao da ste marioneta. :okk:

Jbt, to je potpuno tačno.

Predloži mi kako da pišem a da ne potpomažem spomenuti lobi. Ili - još bolje - šta da napišem da mi isti taj lobi da neki keš? Istrošio sam se nešto u poslednje vreme.
Moebius

Postby Nebojsa » 28 Nov 2012, 19:17

Mislim da ovo ovde pripada:

"SLUČAJ KADET": Pivopijo, ipak voliš Zvezdu!

:facepalm: , ovi su pukli...
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby radju » 28 Nov 2012, 20:58

@Moebius Ako hoces da ne potpomazes spomenuti lobi pisi realno kao sto to ja radim. :copa1:
Za matrijalnu korist nemoj mene da pitas, FKP na celu sa Djuricem se bori protiv tog lobija. Ako hoces neku vrstu tzv. moralne koristi .Za pocetak stavi sliku naseg predsednika Djurica da ti bude avatar, da proverimo tvoju lojalnost. Ako se dobro pokazes, nema problema. :okk: :nargile:
radju

Postby baketa96 » 01 Dec 2012, 11:18

Na jednoj stranici na fb prica se da je mec namjesten...
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby licimur » 01 Dec 2012, 11:22

baketa96 wrote:Na jednoj stranici na fb prica se da je mec namjesten...

A ko pobedjuje u tom namestenom mecu? :huh:
ko vas jebo godinama ...
licimur

PreviousNext

Return to Fudbalski miks