Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby baketa96 » 01 Dec 2012, 12:26

FALCAO TIPS
about an hour ago
Evo ovako nacuo sam da je mec Spartak-Partizan namesten pa cemo probati ovako
Spartak-Partizan 1 6,00 1/1 13,00 1x 2,60

Ja se nadam da nije namjesten posto sam odigrao 2 na tiket :D
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby radju » 04 Dec 2012, 22:43

Da li se zna ko je prvi pustio u medije ovu malicioznu, pucisticku i netacnu informaciju o strajku igraca?
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby Sony » 05 Dec 2012, 22:15

nolinjo wrote:
Moebius wrote:
Sony wrote:Slazem se sa Nolinjom. Poznaje sistem, zna momke u dusu..

Valjam se.

:+1: :+1: sistem :lollol:

Imas gore objasnjenje DInamovac, za vas neupucene.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby nolinjo » 05 Dec 2012, 22:59

Sony wrote:
nolinjo wrote:
Moebius wrote:
Sony wrote:Slazem se sa Nolinjom. Poznaje sistem, zna momke u dusu..

Valjam se.

:+1: :+1: sistem :lollol:

Imas gore objasnjenje DInamovac, za vas neupucene.

izvini nisam te prepozno ,"pacoevac " :jebiga: jbg zicer
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Kontejner

Postby Otac Makarije » 05 Dec 2012, 23:13

pacoevac :facepalm: Brate... Kriza identiteta . Da ovo napiše neko ko navija, barem nominalno, za Partizan... Nemam reči.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Sony » 05 Dec 2012, 23:17

Hah, aj neka bude da je momak ispao kul u drustvu. :D

'' Pacoevac'' :D :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby ИлићКапитен22 » 05 Dec 2012, 23:18

он би можда највише желео Круну Јурчића на клупи или Роберта Просинечког.Ал не бива...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Sony » 05 Dec 2012, 23:23

Na beka brata Domagoja a za spica, ne znam koji brat mu je tu idol.
Sony

Postby ИлићКапитен22 » 05 Dec 2012, 23:32

Бећирај.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby medjutim » 05 Dec 2012, 23:39

Silvio, Srbine!
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby socrates » 06 Dec 2012, 17:57

Moebius wrote:[
ali gomila :censored: su doslovno okupirali fudbalski PDF i učinili od njega septičku jamu goru od Septičke Jametm.

To su likovi koji vladaju ovim topingom, uz one teletabise koji smatraju da je DV najveći krivac (pičketina, smrad, bolesnik...) što je Mutavi još uvek na vlasti.

E znas kako, kakav nam je PFK takav nam je i fudbalski toping, nista bolji nista losiji, bas kao sto si i napisao septicka jama.

Sto se boldovanog tice, mislim da sam u nekom od predhodnih postova napisao, da Vujosevicu najvise zameram sto se uopste svrstavao na jednu stranu, a koliko je bio u pravu vidi se upravo sada, kada je klub potpuno upropascen. Ja se samo pitam gde je sada taj mag, da nam objasni neke stvari i jos nesto, da li ga je bar malo sramota sto je onako napao prave i istinske Partizanvce i Grobare kao sto su Stanoje i Krstaja i jos ih onako ulicarski nipodastavao na onoj sramoti od skupstine ....
Lopovi i cigani sede nam u upravi.....
socrates

Postby Moebius » 06 Dec 2012, 18:39

socrates wrote:
Moebius wrote:[
ali gomila :censored: su doslovno okupirali fudbalski PDF i učinili od njega septičku jamu goru od Septičke Jametm.

To su likovi koji vladaju ovim topingom, uz one teletabise koji smatraju da je DV najveći krivac (pičketina, smrad, bolesnik...) što je Mutavi još uvek na vlasti.

E znas kako, kakav nam je PFK takav nam je i fudbalski toping, nista bolji nista losiji, bas kao sto si i napisao septicka jama.

Sto se boldovanog tice, mislim da sam u nekom od predhodnih postova napisao, da Vujosevicu najvise zameram sto se uopste svrstavao na jednu stranu, a koliko je bio u pravu vidi se upravo sada, kada je klub potpuno upropascen. Ja se samo pitam gde je sada taj mag, da nam objasni neke stvari i jos nesto, da li ga je bar malo sramota sto je onako napao prave i istinske Partizanvce i Grobare kao sto su Stanoje i Krstaja i jos ih onako ulicarski nipodastavao na onoj sramoti od skupstine ....

Okej, pošto si mi elegantno odgovorio, hajde ja tebe podjednako elegantno, ali i najiskrenije da zapitam: DOKLE ĆETE VRTETI JEDNA ISTA PITANJA I JEDNU ISTU PRIČU U KRUG? Ako želiš iskren odgovor, i ja bih najviše voleo da je Stanoje ostao.

Pitanje broj 2: Da li zaista misliš da smo svi mi mentoli koji podržavamo Đuru. NIKO ga ne podržava, NIKO! Ali to ne znači da na ovom topingu moramo da govorimo samo i isključivo o tome. Uostalom, postoji toping o njemu, na koji nikada ne zalazim, pa udarajte brate koliko god želite.

Što se tiče tvoje opaske o DV-u i njegovoj 'ulozi' u Đurinom ostanku na čelu Partizana, to je već nešto drugo i na to ne mogu da ne odreagujem.

Ali hajde da vas malo 'ohrabrim': Djura ide, i to najverovatnije na sud. Menja ga (vraća se) Zeka. To je sve što imam da kažem o svemu ovome. Verujete, ne verujete, vaša stvar.

Ne znam samo šta ćete bez Mutavog kada ga više ne bude bilo, a taj dan se bliži.
Moebius

Postby Remi » 06 Dec 2012, 19:29

Pre nego sto odem da prosetam psa, da kazem jos nesto. :biggrin:
Znaci svi vi moderatori, administratori, globalni moderatori ili kako se vec zovete.
Objasnite coveku kakva je atmosfera bila dok se on nije pojavio.
Nije se ni raspakovao a vec je poceo da drugima rastavlja postove, pravi se pametan.
A post gde pljuje po forumasima doduse ima :censored: vam i dalje stoji tamo.
Jbg, trudis se da budes ok, da bude fino mesto za sve, bez obzira na sustinsko neslaganje.
Opet imas stav da su svi ovde ok momci, onda dodje on pljune na sve neistomisljenike i izbaci te iz takta.
Ako nesto mrzim kod ljudi to je bahatost i neko ne znam ni kako da nazovem intelektualno izivljavanje nad drugim ljudima.
To je nesto sto ne trpim ni u RL, ovde me boli kita ne znma ni koj kurac reagujem.
Nemojte da brisite ovo, nikog nisam vredjao, a i ovako je u kontejneru.
Remi

Postby Burke » 06 Dec 2012, 19:34

Овакве расправе нећу толерисати, па чак ни у Контејнеру. Обуздајте се, или ћемо бити принуђени да кажњавамо. За личне несугласице користите приватне поруке, а за предлоге модерацији предвиђену тему.
Burke

Postby Zlaja » 06 Dec 2012, 19:40

Pusti ti njih. Kad ce kouc? Jel su realni ovi stranci? Mali Murinjo ima sanse? Kad ces na glasanje :D
Zlaja

PreviousNext

Return to Fudbalski miks