Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Dare » 25 May 2013, 13:08

Koliko ja znam pobeda protiv Škotske i Velsa je bila u poslednje 3 godine.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby Vigo » 26 May 2013, 14:52

MarkoKV wrote:
Vigo wrote:Koga god da izvuce Partizan nece proci u LS. Mozda bude LE,mada tesko.

Prvak nam nikada nije bio gori. Barem ja ne pamtim. Obilic ne racunam.

Sva sreća pa se ti ne pitaš.

Nadam se da ćemo skockati lepu ekipicu, uz 2 iskusna povratnika, to bi bilo bombona xD

Vracaju se Delibasic i Vukcevic.Eto 2 povratnika. Prvi nije mogao igrati za 17. klub Spanije a drugi je skoro batalio fudbal.Bas nam se sampion fino pojacava. :lollol:

Otkad pratim fudbal Partizan nije doveo pravo pojacanje. Samo nesto jade,krpe se iz omladinske skole itd.Nemaju za burek.Nikad nisu ni imali.
Vigo

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby Dare » 26 May 2013, 15:00

Vigo wrote:
MarkoKV wrote:
Vigo wrote:Koga god da izvuce Partizan nece proci u LS. Mozda bude LE,mada tesko.

Prvak nam nikada nije bio gori. Barem ja ne pamtim. Obilic ne racunam.

Sva sreća pa se ti ne pitaš.

Nadam se da ćemo skockati lepu ekipicu, uz 2 iskusna povratnika, to bi bilo bombona xD

Vracaju se Delibasic i Vukcevic.Eto 2 povratnika. Prvi nije mogao igrati za 17. klub Spanije a drugi je skoro batalio fudbal.Bas nam se sampion fino pojacava. :lollol:

Otkad pratim fudbal Partizan nije doveo pravo pojacanje. Samo nesto jade,krpe se iz omladinske skole itd.Nemaju za burek.Nikad nisu ni imali.

Ti se razumeš u sport ko Marica u kriv 'rac očigledno. Prvo tamo pišeš kako Srbija nije pobedila nikog 3 godine , kad te demantuju ništa ne govoriš. Takođe na košarci isto lupaš. Pričaš kako su pojedini igrači Zvezde doneli preko 50 miliona € u Srbiju i potrošili . Ovde si prvo pisao kako je Mitar odličan igrač , uživaš dok ga gledaš ovo ono , a nakon 5 dana si došao i rekao "Kakav je ovaj mali Mitrović , nikad ga nisam gledao" . :blue:

Očigledno kad odigraš 32 utakmice u sezoni za klub , to znali da nisi mogao igrati. :stani:
Jebiga , krpimo se ekstra talentima iz omladinske škole (dok vaša propada) , jer nemamo kao što ti reče Džajića da kupi nekog 2-3 afikanca za 200-300 000 € pa ih proda po 15 000 000€. :lollol:

:nelupaj:
Dare

Postby Vigo » 26 May 2013, 15:13

Karadzic i savez su apsolutni krivci jer imaju ponizan stav pred FIFA-om,UEFA-om i Platinijem. Uvek mi Srbi moramo "ispusiti" za odlazak na takmicenja. Primera radi,isli smo na samo jedno evropsko od 90.godine. Moze li to biti normalno?

Nasa reprezentacija kao da namerno gubi utakmice i pusta druge reprezentacije da idu na takmicenja. Ovo je jedina i ziva istina! Sve ostalo je laz i prevara!! Hrvatska je drugacija,oni imaju jak stav pred Platinijem i zato uvek idu na takmicenja.Iako nemaju vrhunski tim. Karadzic je plasljivi zec. Umesto da se pobuni i poboljsa status drzavnog tima,njemu drhti glas pred Platinijem i Blaterom.

Dare@ Nemoj zameriti,ali ti ne razumes fudbalske procese. Kapiras samo ono sto procitas u novinama i TV-u.
Vigo

Postby Hezonja » 26 May 2013, 15:15

Ne bih se bas slozio da Hrvatska nema vrhunski tim.
Hezonja

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby Vigo » 26 May 2013, 15:18

Aj sta se palite toliko.I ptice na granama znaju da je Partizan namerno posustao zbog drazi prvenstva,medija,sponzora itd. Pustili Zvezdu da se primakne da bi se povecala gledanost,napunio stadion,dosli menadzeri itd. Svi ti porazi Partizana u predhodnim kolima su bile ciste namestaljke.Ovo je ziva istina!!!
Vigo

Postby Vigo » 26 May 2013, 15:28

Aleksa9 wrote:Ne bih se bas slozio da Hrvatska nema vrhunski tim.

Eto rekao sam Hrvatska,ali mogao sam navesti i Sloveniju koja je takodje isla koliko i mi. Nebitno. Hrvatska nema ligu,klubove...smesno je govoriti o jacini njihovg fudbala.Ali ipak idu na prvenstva zbog saveza.

Od svih drzava,Srbija najmanje ide s obzirom na kvalitet igraca.A za to je kriv ponizni savez na celu sa Karadzicem. Antic to nije mogao reci bukvalno,ali to je javna tajna.Svi ti porazi protiv Azerbejdzana,Estonije,Slovenije...to su sve gole namestaljke.Prosle kvale su nam rekli da cemo ici na SP,sada nas je FIFA opet zajebala.Sada nam obecavaju verovatno polufinale EP,ali opet ce nas zajebati. A nas savez samo klima glavom i jos srdacno docekuje Platinija.
Vigo

Postby Hezonja » 26 May 2013, 15:32

Vigo wrote:
Aleksa9 wrote:Ne bih se bas slozio da Hrvatska nema vrhunski tim.

Eto rekao sam Hrvatska,ali mogao sam navesti i Sloveniju koja je takodje isla koliko i mi. Nebitno. Hrvatska nema ligu,klubove...smesno je govoriti o jacini njihovg fudbala.Ali ipak idu na prvenstva zbog saveza.

Od svih drzava,Srbija najmanje ide s obzirom na kvalitet igraca.A za to je kriv ponizni savez na celu sa Karadzicem. Antic to nije mogao reci bukvalno,ali to je javna tajna.Svi ti porazi protiv Azerbejdzana,Estonije,Slovenije...to su sve gole namestaljke.Prosle kvale su nam rekli da cemo ici na SP,sada nas je FIFA opet zajebala.Sada nam obecavaju verovatno polufinale EP,ali opet ce nas zajebati. A nas savez samo klima glavom i jos srdacno docekuje Platinija.

Meni se cini da si ti gledao previse filmova o masonim i iluminatima, pa vidis svugde teorije zavere, alí postujem tvoje misljenje.
Hezonja

Postby Vigo » 26 May 2013, 15:38

Ma nije nikakva teorija zavere,to svi znaju.Pa Mihajlovic se zajebava jer je znao da ne idemo na SP. Sve te utakmice su namestene.Cak i ona protiv Gane i Australije kada smo pustili Ganu da ide dalje. Pa je Kuzmanovica zapalo da igra rukom jer njemu ce javnost najmanje zameriti. Ne zivi u Srbiji. To sa odlaskom na takmicenja je sve "dogovor" koji kreira FIFA,krovna organizacija. Ali poenta je u tome sto uvek mi Srbi "ispushimo". Bili smo samo jedno EP i 3 SP kada nismo prosli grupu. Mi i Portugal smo crne ovce kod FIFE.
Vigo

Postby Hezonja » 26 May 2013, 15:41

A sta onda da kazes za BIH?
Hezonja

Postby Vigo » 26 May 2013, 15:47

Aleksa9 wrote:A sta onda da kazes za BIH?

BiH takodje nije isla,drasticno je ostecena.Ali njihov problem je unutrasnje prirode jer skoro nemaju savez. Pa ni drzavu. Nije je imao ko zastupati. FIFA-i je Bosnu najlakse skinuti sa ku..ca. Evo sad idu u Brazil zbog Ivice Osima koji je sredio savez po instrukcijama upravo FIFA-e. Drago mi je zbog njih,zasluzili su vise.

Uglavnom,svakoj zemlji su nesto dali osim Srbiji.Mi smo najvise osteceni.
Vigo

Postby Vigo » 26 May 2013, 16:18

Penal protiv Slovenije nije trebao biti ni sviran. Vec kad je sviran,morao ga je neko promasiti.A tu odgovornost je preuzeo Vidic. Penal protiv Nemacke je namerno skrivljen zbog Stojkovica da bi se proslavio jer nije imao klub.Ucinili su mu uslugu. Isto tako Jovanovicu,koji je postigao pogodak,jer mu je bilo potrebno za prelazak u bolji klub. Ovo je sve istina!

Srbija za proteklih 25 godina ima samo jedno EP.To je mizerija. A krivac je ponizni i plasljivi Tomislav Karadzic koji jedva doceka da ucini uslugu Platiniju i na nas racun napravi mesto drugoj zemlji. To je najveci izdajnik srpskog fudbala koji radi protiv interesa nase zemlje.
Vigo

Postby Dare » 26 May 2013, 19:16

Vigo wrote:Penal protiv Slovenije nije trebao biti ni sviran. Vec kad je sviran,morao ga je neko promasiti.A tu odgovornost je preuzeo Vidic. Penal protiv Nemacke je namerno skrivljen zbog Stojkovica da bi se proslavio jer nije imao klub.Ucinili su mu uslugu. Isto tako Jovanovicu,koji je postigao pogodak,jer mu je bilo potrebno za prelazak u bolji klub. Ovo je sve istina!

Srbija za proteklih 25 godina ima samo jedno EP.To je mizerija. A krivac je ponizni i plasljivi Tomislav Karadzic koji jedva doceka da ucini uslugu Platiniju i na nas racun napravi mesto drugoj zemlji. To je najveci izdajnik srpskog fudbala koji radi protiv interesa nase zemlje.

Samo da te pitam jel se ti zajebavaš ili šta ?
Dare

Re: FK Partizan - transferi, želje, tračevi, kombinacije

Postby Fred Perry » 27 May 2013, 21:24

ИвицаКраљ25 wrote:нек иде Митар. Бежи момче што даље одавде. Боље је за тебе тако. Ни ми навијачи, а ни ова управа не заслужује таквог играча...Немојте сад да кренете са причама што навијачи не заслужују. Ове момке треба у просеку да гледа по 20 000 људи, а није било ни 10 000. Пустите те приче управа и Ђурић. Партизан је изнад свих, па и изнад те мутаве сподобе.

Pa sta,nije ovo rasprava o odanosti publike,uostalom gledajuci kvalitet fudbala ne zasluzuju ni 5 soma ljudi.A ja cu da dolazim uvek pa makar govna i grb prodala,zajebite vise te rasprave il si odan i veran klubu ili si protiv Djure i samim tim nisi odan.Mi smo svi glupi pa ne znamo sta je Partizan i iznad koga je,pa ne zelim zbog svog dupeta da on ode.
Fred Perry

Re: FK Partizan - transferi, želje, tračevi, kombinacije

Postby ИлићКапитен22 » 27 May 2013, 21:26

Fred Perry wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:нек иде Митар. Бежи момче што даље одавде. Боље је за тебе тако. Ни ми навијачи, а ни ова управа не заслужује таквог играча...Немојте сад да кренете са причама што навијачи не заслужују. Ове момке треба у просеку да гледа по 20 000 људи, а није било ни 10 000. Пустите те приче управа и Ђурић. Партизан је изнад свих, па и изнад те мутаве сподобе.

Pa sta,nije ovo rasprava o odanosti publike,uostalom gledajuci kvalitet fudbala ne zasluzuju ni 5 soma ljudi.A ja cu da dolazim uvek pa makar govna i grb prodala,zajebite vise te rasprave il si odan i veran klubu ili si protiv Djure i samim tim nisi odan.

што онда кукате за Митром? Ови клинци из Партизана имају квалитет и заслужују да свака утакмица буде посећена као против Спартака...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Fudbalski miks