Fred Perry wrote:Kao prvo,mislim da sam upravo zbog toga regovao,vi sad vrtite pricu od lopovske bagre na neku ljubav prema Partizanu,onima kojima smeta Firer i uprava kod njih je iscezla ljubav prema Partizanu ali ste zato vi tu da nam obasjanite iako te dve stvari nece nikada ici zajedo.
Ne mogu da ti govorim u ime drugih, ali mogu u svoje ime... Koje bagre lopovske, Duleta Vujosevica i KKP koji jedva razvlace kraj s krajem i gde su radnici ko zna kad poslednji put primili platu?
Kako te bre nije sramota da bulaznis te gluposti... Meni ne treba grupa da me organizuje, ja idem sirom Evrope o svom trosku i pratim Partizan i u dobru i u zlu, a ti pitaj u centrali na koju utakmicu se ide, a na koju ne...
Fred Perry wrote:Uostalom nije ti smetalo da optuzujes ljude da navijaju za Rad,Vojvodinu i ostale i protiv Partizana i da navijaju da Partizan gubi a sad si se zgrozio pretpostavlja,
To je licemerje.
Sta je licemerje, da sam se zgrozio dok neko ko sebe predstavlja za navijaca Partizana umesto za Partizan navija za CSKA i dovikuje se u dvoglasu s navijacima Vose i Rada koji napadaju Grobare gde god stignu?
Da, ako mislis na to, jesam licemeran... Ja mogu da navijam samo za Partizan...
Fred Perry wrote:A sam sebi postavljas pitanja na koja imas odgovor,ja za razliku od tebe nisam rekao da iko ne navija za Partizan,ali ako ce neko po tome da mi odredjuje vernost prema Partizanu onda nemamo sta da pricamo,ne zbog razlicitih stavova,nego zbog razlike u inteligeniciji,ja sam ocigledno mnogo inteligentiji ili mnogo neinteligentiji,ajde da uzemo ovo drugo da se uvredis,ja ocigledno nemam dovoljno inteligencije da se raspravljam sa tobom.
Ne, ti si savrseno inteligentan i iz tog razloga su ti rezoni ispravni...