Board index Fudbal Fudbalski miks

Anđus protiv Anđusa na B92

Re: Anđus protiv Anđusa na KCN 1, 2 ili 3

Postby b@Ta maRe » 06 Jun 2017, 22:45

"Nadigrao Partizan u finalu" :D
"Ali eto, izgubio jer su krš tim" :biggrin:

O ludom Milojku i repriza Barija :lollol:
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby White Mamba » 06 Jun 2017, 22:47

Sabija covek :D
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby b@Ta maRe » 06 Jun 2017, 22:49

Dakle, osim što je postavio Đorđevića na mesto selektora, te Đurovskog na klupu Cz, Anđus je sa Ludovanom stvorio srBskog Murinja :roll:

"Ljudi su đubrad." Kraj :truce:

Edit:

Pre 10 minuta: "Ja sam se danas zvao Aca Rodić"
"Mislim da bi Vučić morao da se nađe sa Acom Rodićem" :biggrin:

-Ugledni član SNS
-Marš od stola! :lollol:
Last edited by b@Ta maRe on 06 Jun 2017, 22:51, edited 1 time in total.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby vaterpolista » 06 Jun 2017, 22:50

Ali ih i dalje gleda i samo ih posmatra :biggrin:
vaterpolista

Postby b@Ta maRe » 06 Jun 2017, 22:54

Anđusova verzija "Vučiću, čuj me!"

Šteta što ne gledam od početka. Nema ni uključenja ni gosta...
b@Ta maRe

Postby Poison and Remedy » 07 Jun 2017, 12:26

TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dimitrije » 07 Jun 2017, 20:12

Cirkuzanti iz Kurira javljaju da je nasega Deju privela ni manje ni vise BIA. Malo keramicaru sto ga nije zvao kad je zenio sina, sad jos I ovaj skandal....
Dimitrije

Postby Desetka » 07 Jun 2017, 20:57

Ma nema veze sto dripci sa senjaka i novog beograda dobijaju milionske poslove, sto verovatno nemaju srednju skolu zavrsenu i sto umesto da shodno svojim kvalifikacijama cekaju sljaku kod vukovog spomenika, sefuju ljudima i otimaju poslove, nema veze sto kad se poubijaju kriminalci u narko obracunima, ministar policije i premijer budu u histeriji, a kad pogine vojno lice, od njega naprave pijanduru. Sve to nema veze, bitno je da bia ispituje Andjusa.
Iako smo trenutno na moralnom dnu, sa ovakvim modelom ponasanja koji se ovde namece unazad godinama,sa ovakvim vrednosnim sudovima, ja se stvarno plasim da se moralna katastrofa ovog naroda ne moze izbeci.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby dusan007 » 07 Jun 2017, 21:02

Desetka wrote:Ma nema veze sto dripci sa senjaka i novog beograda dobijaju milionske poslove, sto verovatno nemaju srednju skolu zavrsenu i sto umesto da shodno svojim kvalifikacijama cekaju sljaku kod vukovog spomenika, sefuju ljudima i otimaju poslove, nema veze sto kad se poubijaju kriminalci u narko obracunima, ministar policije i premijer budu u histeriji, a kad pogine vojno lice, od njega naprave pijanduru. Sve to nema veze, bitno je da bia ispituje Andjusa.
Iako smo trenutno na moralnom dnu, sa ovakvim modelom ponasanja koji se ovde namece unazad godinama,sa ovakvim vrednosnim sudovima, ja se stvarno plasim da se moralna katastrofa ovog naroda ne moze izbeci.

:blue:
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

Postby B13 » 07 Jun 2017, 21:23

Problem je što Anđus ne laje zbog moralnog i svakakvog drugog posrnuća Srbije, već zato što i on ima firmu, a ovi ga šiju sa poslovima, te se tako juče 2 sata nudio da se namiri i pozivao na razgovore.

Ista je stvar sad i sa kurirom i "Srbijo izvini" verzija 2. Verovatno im AV nije platio reket, pa glume ludilo ponovo dok ne legnu pare na račun. Verujem da ćemo kroz par dana čitati opet u njihovom listu o boljem vođi od Tita, i neverovatnom prosperitetu naše države.

Puna podrška Vučiću protiv oba ološa, nadam se da će im uvaliti ...
B13

Postby Desetka » 07 Jun 2017, 21:25

Ma uopste Andjus nije bitan u celoj ovoj prici.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby B13 » 07 Jun 2017, 21:29

Znam da nije, poslužilo mi je jedna rečenica iz tvog posta samo da prokomentarišem zapažanja nakon sinoćnje emisije.
B13

Postby Dimitrije » 07 Jun 2017, 22:10

Ma 'ajte molim vas, katastrofa. Koja bre crna katastrofa, cemu taj pesimizam? Malo smo se ulenjili, zadremali, nista strasno. Oni imaju kuvane, mi govnjive motke, kad se dovatimo jednom ima sve da prsti.
Trenutno najglasniji "kriticari" medju novinarima Andjus, Visekruna, Popovic....svima zajednicko da su ostali kratki za seme I kombinacije, nema mesta u njegovom prknu pa se bune....kupice ih za sitan kusur pa ce da cute opet...
Dimitrije

Postby dusan007 » 07 Jun 2017, 22:39

Ma kakvo saslusavanje, eno ga tvituje pre 2 sata
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

Postby Sezione » 07 Jun 2017, 22:45

Dimitrije wrote:Ma 'ajte molim vas, katastrofa. Koja bre crna katastrofa, cemu taj pesimizam? Malo smo se ulenjili, zadremali, nista strasno. Oni imaju kuvane, mi govnjive motke, kad se dovatimo jednom ima sve da prsti.
Trenutno najglasniji "kriticari" medju novinarima Andjus, Visekruna, Popovic....svima zajednicko da su ostali kratki za seme I kombinacije, nema mesta u njegovom prknu pa se bune....kupice ih za sitan kusur pa ce da cute opet...

Znamo i mi da kuvamo motke. Ima da prsti zasigurno.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

PreviousNext

Return to Fudbalski miks