Board index Fudbal Fudbalski miks

Football Caffe

Re: Football Caffe

Postby VMJunior » 05 Dec 2011, 12:59

Image

FIFA skratila spisak, Ronaldo, Mesi i Ćavi kandidati za Zlatnu loptu

Svetska kuća fudbala skratila je spisak kandidata za nagradu najboljem igraču u 2011, a na listi su ostali Portugalac Kristijano Ronaldo iz madridskog Reala, te Barsin tandem Lionel Mesi iz Argentine i Španac Ćavi Ernandez.

Ta i druge nagrade FIFA biće dodeljene na svečanosti u Cirihu 9. januara 2012. godine.

Pored prestižnog trofeja, Zlatne lopte, FIFA će nagraditi i najbolju fudbalerku sveta, a tri kandidatkinje su Brazilka Marta, Japanka Homare Sava i Ebi Vombah iz SAD.

Među kandidatima za trenera godine su Aleks Ferguson iz Mančester junajteda, Pep Gvardiola iz Barselone i Žoze Murinjo, strateg Reala. U konkurenciji ženskih ekipa to su Bruno Bini, Norio Sasaki i Pia Sundhage.

Do skraćenih lista došlo se glasanjima kapitena i trenera/selektora muških i ženskih reprezentacija, kao i novinara koji sačinjavaju međunarodni žiri "Frans fudbala".

Za nagradu "Ferenc Puškaš", koja se dodeljuje za najlepši gol godine, u konkurenciji su ostali Lionel Mesi, Nejmar i Vejn Runi. I vi mi možete glasati za najlepši pogodak 2011 klikom ovde, a evo kako je izgledao preliminarni spisak deset predloga, među kojima je bila i majstorija Dejana Stankovića:

U Cirihu će biti izabran i idealni tim sveta za 2011. godinu, a biće dodeljene i Predsednička nagrada FIFA kao i FIFA fer-plej nagrada.

VMJunior

Postby Felipao » 06 Dec 2011, 18:25

Felipao

Postby Fića » 06 Dec 2011, 20:22

@BratPantela
А фазон дошо мени после текме Модесто као диви шо имам нову девојчицу какое дражесна а оно неки цовпа типа дају јој четрес дана унапред.

:D
Fića

Postby Unexpected » 08 Dec 2011, 19:50

FIFA 12 "upropastila" Kerola i Fabijanskog!
08. decembar 2011. 13:13 > 13:15

Momci koji su igrali fudbalsku simulaciju FIFA 12 i izabrali timove Liverpula i Arsenala nisu mogli da veruju očima šta vide.

Image

Endi Kerol oduzeo je loptu na sredini terena, krenuo ka golu Arsenala, odigrao dupli pas sa kolegom iz napada i onda praktično pogodio praznu mrežu "tobdžija". Gol!

U trenutku udarca, u noge Kerolu uklizao je golman Arsenala Lukaš Fabijanski i obojica su pala na travu.

A, onda...

Neverovatna scena! Kerol i Fabijanski upadaju u strastan zagrljaj i razmenjuju "francuski" poljubac na sred utakmice...

Momci koji su igrali fudbalsku simulaciju FIFA 12 i izabrali timove Liverpula i Arsenala nisu mogli da veruju očima šta vide. Scena homoseksualnog akta između dva rivalska fudbalera postala je tema na mnogim forumima na kojima se okupljaju pasionirani ljubitelji ove igrice.

O čemu se zapravo radi? Da li je ovo nečije vešto delo, odnosno "fake" video ili jednostavno greška, slučajnost u animacijama proslave gola kreiranih od strane programera komapanije "EA", odnosno "Elecntonic Arts"?

Da li je uopšte moguće da su se programeri "EA" namerno "šalili" na ovaj način?

Šta god bio slučaj, Kerol i Fabijanski postali su predmet podsmeha na YouTube kanalu, gde ima raznih komentara, a jedan kaže: "Najsmešnija stvar vezana za ovaj video je da Endi Kerol uopšte postiže gol", aludirajući na to da napadač Liverpula ne može nikako da opravda novac koji je uložen u njegov transfer iz Nujkasla.

(Mondo)
The End.
Unexpected

Postby KKP » 08 Dec 2011, 21:28

Hahahahahahahahhahahaahahahahahaha :uzbud:
KKP

Postby Fića » 09 Dec 2011, 19:36

Budi zena Krunu Jurcica i kaze ustaj Kruno, 8 je!

A on kaze, sta, jel opet Gomis?!

:jumpall:
Fića

Postby Bane » 09 Dec 2011, 23:21

Fića wrote:Budi zena Krunu Jurcica i kaze ustaj Kruno, 8 je!

A on kaze, sta, jel opet Gomis?!

:jumpall:

A zena mu odgovara:"Ma jok, moras da pozuris da se prijavis na biro za nezaposlene"
Bane

Postby VMJunior » 10 Dec 2011, 00:19

Po mom misljenju,uz Batigola(takodje dobio statuu u Firenci) i Ronalda najbolji napadac planete u poslednjih 15 godina,Tieri Anri,dobio stattuu kao jedna od najvecih legendi Arsenala.

Image
Evo i svaki od 226 golova u dresu tobdzija

Meni najdrazi gol Anrija:

Ortak i ja cekali Arsenal 2 u Madridu za 120.000din.

Hvala majstoru za sve carolije na zelenom pravougaoniku!
VMJunior

Postby Bane » 10 Dec 2011, 01:09

Nikad nisam gledao fudbalera koji sa takvom lakocom skida paucinu sa coskova kao Anri. On, Bergkamp, :blue: Pires :blue:, Fredi, Gilberto, Viera, Rejes i ostali...kako su samo dominirali mogli su da drze loptu u posedu kao danasnja Barsa a opet bili su konkretniji, nastojali su da stvore vise sansi, uvek isli na gol vise...nikad necu oprostiti Lemanu onaj crveni ni Vengeru izvodjenje Piresa. ekipe Arsenala i fulama iz perioda 2001-2005 sam vise ratio i gotivio od Partizana. Danas su mi od stranih klubova gotivni Celzi i Napoli ali ni priblizno onome sto je bio Arsenal na celu sa Tijerijem :crybaby:
Bane

Postby Odin » 10 Dec 2011, 01:46

Svaka njemu cast na svemu, sjajan je fudbaler, ali posle one bruke protiv Irske, nestalo je postovanje koje sam osecao prema njemu. :biggrin:

Ljudi ga sad vise pamte kao prevaranta zbog igranja rukom, nego po sjajnim golovima, sto je i zasluzio...
Odin

Postby Keimaak » 12 Dec 2011, 20:22

Image

:triprsta:

:blue: :blue: :blue:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Unexpected » 13 Dec 2011, 13:59

:facepalm:
The End.
Unexpected

Postby Burke » 13 Dec 2011, 23:48

:triprsta: :jumpall:

Pantelić pozdravio Brata Pantelu: Šta ću kacam strelac rasan!

Pantelić pozdravio Brata Pantelu: Šta ću kacam strelac rasan!
Marko Pantelić sa četiri gola u dresu Olimpijakosa protiv Kerkire pobudio je veliku pažnju ne samo u Grčkoj, već i u celoj Evropi, a nekako najviše koristi od svega toga izvukao je takozvani Brat Pantela. Naime, srpski navijači prate dešavanja u Pantelićevom profesionalnom životu preko Tviter profila Brat Pantela, koji je izuzetno popularan pošto na duhovit način prati rezultate našeg reprezentativca.

- Šta ću kacam strelac rasan – sa osmehom izgovara dobro poznate reči Pantelić kada ga posle četiri lopti u mreži Kerkire bilo ko pozove na telefon.

Srpski reprezentativac nije ljut što neko zloupotrebljava njegov lik i delo.

- Nemam nalog ni na jednoj društvenoj mreži. Ne znam ko to piše, ali moram da priznam da je duhovito. Nikada nisam bio kompleksaš i to doživljavam kao pozitivnu zanimaciju. Onaj ko to radi je korektan i ne prelazi granicu dobrog ukusa. Vidim da ga mnogo ljudi prati i da je u pitanju moj fan. Zato ga ovom prilikom pozdravljam – rekao je Pantelić za 24.sata.rs.

Brat Pantela objašnjava kako je postigao četiri gola

1:0 - Fazon kod prvog gola kreno ja snekih tries pešesnaes metara lagani kas prođem jednog drugog krenem tu u biciklicu a publika kadar euforija. Tu sam već negde u liniji šesesterca cimnem gošu u stranu on potez tipa uzaludni u stranu i fljus mreža donji levi plasiranim šutem.

2:0 - Drugi go sam ispostizo relativno lako nači bio neki prekršaj za kaznu najstrožu goša fazon kip cvaj nil naklon publici ima Pantela manire.

3:0 - E taj treći gol vrste evro sama raklja sivice šesesterca il malo dalje nači korpus delikti da sam stručni i nadasve prekaljeni golgeter.

4:0 - Matiro ja komada het poteza trik kaže goša mojne Pantela tek je prvi period imam ženu i decu reko biće i kusur kace vratim a Stankela koma.

http://www.sportal.rs/news.php?news=64461
Burke

Postby Felipao » 17 Dec 2011, 18:02

Image
Felipao

Postby nolinjo » 17 Dec 2011, 19:57

Felipao wrote:Image

decak pogledaj kolko ibra ima titula ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Fudbalski miks