Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby Houdini » 03 May 2012, 22:36

cekajte jel stvarno Zabija? nemojte se zajebavati, nisam ocekivao da ga mozemo dovesti. brz, jak, skocan, daje golove i levom i desnom, asistira... boljeg nismo mogli da dovedemo u ovom trenutku.

Vucko frizideru culi smo da nam dolazi jedan opak spic, tu odma iza brda. pa ako mozes da potvrdis ili demantujes tu informaciju?

secam se kad smo brat Nole i ja gledali Libijsku ligu, bas smo konstatovali da je on buduca zvezda svetskog fudbala. ima i jedan strasan veznjak u Zambiji. Djuro ako citas ovo salji Nadja da prati Tanganyka Utd., jedan crnac plavusan je ko stvoren da zameni Boga fudbala.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 03 May 2012, 22:43

Strasan igrac, sjajno je igrao po Budvanskim diskotekama.... Kazu ljudi da je Samah losa kopija ovog Gadafijevog! Rekose mi da ce ovo biti najskuplji transfer u istoriji Partizana...
Dragi frizideru i dobro i lose si cuo! Da, dolazi neko ko stanuje odma iza brda, ali nije spic, vec spric!!!
DON

Postby rabesandratana » 03 May 2012, 22:44

Vec cujem Cigane kako na derbiju pevaju, Libija, Pakistan...
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby djukasanchez » 03 May 2012, 22:46

Rade Veljovic je za ovog indijanca Drogba licno...
Image
djukasanchez

Postby nolinjo » 04 May 2012, 01:25

Neozbiljni pesimista wrote:Ma dolazi Babangida, reaktivira se samo zbog nas :D

ima i onaj drugi babangida on igra jos uvek al ne znam gde haruna babangida valjda se zove ,a onaj stari majstor bese ime tijani babangida :nisamodavle:

djukasanchez je napisao:
Preko rodbinskih veza Fali Ramadani dovodi u Partizan Fatosa Beciraja...
ja bi bio najsrecniji coek na svetu,skoro sretan ko kad bi mi se sin rodio ...bratos Fatos ,doktoros!

djukasanchez je napisao:
Rade Veljovic je za ovog indijanca Drogba licno...
kazem ja al niko ne slusa
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: FK Partizan 2011/2012

Postby veljos » 05 May 2012, 23:14

Soskicu prodana duso izdajnice jeli ti bar.malo zao onog iskrenog decaka sto place
veljos

Postby ИлићКапитен22 » 05 May 2012, 23:15

kezman wrote:Bilo je lepo gledati Partizanovce sve do Salete i Mladena kako vracaju klub pre 5 godina ..
ovo sad je neki novi trener neki drugi ljudi sa sve manje Partizanovaca* u njoj ..Zvone ce da ode Saleta ce da ucenjuju ka Zvoneta zimus Lazara ce da prodaju oni ce da imaju 13% sutra .... ovi ce da cute naredne dve nedelje onda ce dovedu nekog igraca kojeg je kaparisala zvezda onda ce pojacanja kasno da stignu pa cemo zamalo da ispadanemo iz Evope pa ce da otupuste Granta pa ce dovedu Milinkovica nekog ... Dragan Djuric rules

* Partizanovaca a ne Grobara !

ne mlati.Jel rekao cika Air da ce Djura da dovede 2,3 bombe....
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby kezman » 05 May 2012, 23:17

ГробариКраљево wrote:
kezman wrote:Bilo je lepo gledati Partizanovce sve do Salete i Mladena kako vracaju klub pre 5 godina ..
ovo sad je neki novi trener neki drugi ljudi sa sve manje Partizanovaca* u njoj ..Zvone ce da ode Saleta ce da ucenjuju ka Zvoneta zimus Lazara ce da prodaju oni ce da imaju 13% sutra .... ovi ce da cute naredne dve nedelje onda ce dovedu nekog igraca kojeg je kaparisala zvezda onda ce pojacanja kasno da stignu pa cemo zamalo da ispadanemo iz Evope pa ce da otupuste Granta pa ce dovedu Milinkovica nekog ... Dragan Djuric rules

* Partizanovaca a ne Grobara !

ne mlati.Jel rekao cika Air da ce Djura da dovede 2,3 bombe....

od Airovih bombi videh samo ovu Kadua veceras
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby ИлићКапитен22 » 05 May 2012, 23:19

veljos wrote:Soskicu prodana duso izdajnice jeli ti bar.malo zao onog iskrenog decaka sto place

kojeg decaka? Njegovog unuka? Njegov unuk navija za zvezdu...
ИлићКапитен22

Postby veljos » 05 May 2012, 23:20

ГробариКраљево wrote:
veljos wrote:Soskicu prodana duso izdajnice jeli ti bar.malo zao onog iskrenog decaka sto place

Mislio sam na djigija
veljos

Postby ИлићКапитен22 » 05 May 2012, 23:22

veljos wrote:
ГробариКраљево wrote:

Mislio sam na djigija

salim se ja Veljos.Znam na koga si mislio. Dosta vise sa Soskicem.... mali_buda
ИлићКапитен22

Postby ИлићКапитен22 » 05 May 2012, 23:42

nolinjo wrote:kazu grant je kriv on je neznalica ,a mi imamo spica koji ima jednu jedinu vrlinu ,neki kazu da se to zove brzina ,i on jada prima loptu 10 metara ispred svojih cuvara ,negde oko 50 m tj sredine terena ,i vuce kontru i do 16 metara njega stigla cetvorica cuvara :tap: i tako puta dva :facepalm:

a jbg.Nije svako mocan kao tvoj brat ciganin Rade Seljacina Veljovic.
ИлићКапитен22

Postby nolinjo » 05 May 2012, 23:43

ГробариКраљево wrote:
nolinjo wrote:kazu grant je kriv on je neznalica ,a mi imamo spica koji ima jednu jedinu vrlinu ,neki kazu da se to zove brzina ,i on jada prima loptu 10 metara ispred svojih cuvara ,negde oko 50 m tj sredine terena ,i vuce kontru i do 16 metara njega stigla cetvorica cuvara :tap: i tako puta dva :facepalm:

seljacina ,to ja ne sporim ,da mi je cornuo zensku ni to ne sporim ...da vozi domudna kola ni to ne sporim al je za dijaru car ,bar je fizicki spreman za razliku od spica zvanog nekad brz :jezik:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby veljos » 05 May 2012, 23:44

ГробариКраљево wrote:

Nemoj tako o buducem igracu partizana
veljos

Postby ИлићКапитен22 » 05 May 2012, 23:45

nolinjo wrote:
ГробариКраљево wrote:

seljacina ,to ja ne sporim ,da mi je cornuo zensku ni to ne sporim ...da vozi domudna kola ni to ne sporim al je za dijaru car ,bar je fizicki spreman za razliku od spica zvanog nekad brz :jezik:

ovo ga ne cini nista boljim od bilo koga.Danas svaka seljacina vozi kola da se useres.
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Fudbalski miks