Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Jelen Super Liga

Postby Remi » 24 May 2012, 00:56

AirBall wrote:Cuti, kad me lisice tamo nisu izjele... Poslali me na strazu, a ja gledam cobanice sa rumunske strane granice kako cuvaju ovce... :D

Those were the days... :D

Mora da si imao jaku vezu ta kasarna bila jedna od vecih ladovina.... :biggrin:
Remi

Re: Kontejner

Postby MOREIRA » 24 May 2012, 00:58

Air Bela Crkva i auto jedinica znaci vatao si krivine u vojsci , kad smo vec kod vojske ja sam je sluzio 3 meseca u Somboru po -20 i onoj ravnici i 3 meseca Topciderske discipline , nisi ti osetio sta je prava vojska :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby AirBall » 24 May 2012, 01:03

MOREIRA10 wrote:Air Bela Crkva i auto jedinica znaci vatao si krivine u vojsci , kad smo vec kod vojske ja sam je sluzio 3 meseca u Somboru po -20 i onoj ravnici i 3 meseca Topciderske discipline , nisi ti osetio sta je prava vojska :laugh:

Ma to je bio cuirkus... Otisao u vojsku 7. septembra 2001. godine, a vec su nakon 4 dana srusili one kule bliznakinje u Njujorku... Ovi nasi kreteni uveli neku uredbu neposredne ratne opasnosti, pojacali straze i dezurstva, dva meseca nisam mogao da spavam kao covek od kretena... Dali nama kao neke puske i mu cuvamo tu strazu kod rumunske granice kao napasce Al Kaida, a mi cemo da branimo... :D

Kad si vec kod voznje, vozili smo neke Dajceve koji su pravljeni neke 1950. godine, majko moja mila, mislim da mogu i avion voziti nakon toga...

A obuku smo imali na poligonu gde se snimalo ''Ko to tamo peva'' Osecao sam se kao Firma Krstic dok sam motao djevrek... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 24 May 2012, 01:09

Ti si isao u vreme kada je Vojska jos uvek bila Vojska , ja sam bio mislim predposlednja generacija ili tacnije jedna medju poslednjima , a slagao sam da sam isao 6 meseci tako je prvobitno trebalo da bude , odlozili nam zbog one epidemije gripa krenuli smo 2 meseca kasnije a skinuli se redovno kao decembarska klasa , 4 meseca za koga je i mnogo je :laugh: Inace pucao sam po sahranama , isao na vojne pocasti , u kasarni su nas zvali Topalovici ma nedo bog nikome ono da oseti :laugh:
MOREIRA

Postby harper lee » 24 May 2012, 11:51

MOREIRA10 wrote:Ti si isao u vreme kada je Vojska jos uvek bila Vojska

Sta ti je perspektiva. :biggrin: Iz ugla vojnikovanja onog ko je sredinom osamdesetih bio u vojsci ta vojska iz 2001 ne da nije bila vojska nego nije bila ni blizu. U to vreme kad je Air sluzio jedan od mojih kolega je sluzio u Gornjem Milanovcu. Njih su bukvalno svaki vikend pustali kuci da ne bi morali da ih hrane jer ni hrane nisu imali dovoljno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby BlackPoint » 24 May 2012, 13:57

Trebič - Jagodina o : 17
Povodom 40.rođendana Trebiča, član OFL Sokobanja, ugostio je superligasa iz Jagodine. Trener Simo Krunić izveo je kombinovani sastav, a na probi je bilo i više stranaca od kojih su najbolju partiju pružila trojica Marokanaca. Trebič se borio koliko je mogao, ali nije mogao ozbiljnije da se suprotstavi.
Po završetku meča kompletna ekspedicija Jagodine i Trebiča otišla je na večeru.
Strelci: Suma 2′, 4′ i 45′, Kovačević 29′ i 30′, Stojković 35′ i 68′, Okoča 37′, Arsić 49′, 50′ i 82′, Nikolić 57′, 75′ i 79′ i Ahmetović 58′, 66′ i 71′.

Jel pobedio neki naš Superligaš nekog , makar u ovakvim revijalnim utakmicama , sa 17 : 0 ?
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby rabesandratana » 24 May 2012, 16:28

harper lee wrote:

Sta ti je perspektiva. :biggrin: Iz ugla vojnikovanja onog ko je sredinom osamdesetih bio u vojsci ta vojska iz 2001 ne da nije bila vojska nego nije bila ni blizu. U to vreme kad je Air sluzio jedan od mojih kolega je sluzio u Gornjem Milanovcu. Njih su bukvalno svaki vikend pustali kuci da ne bi morali da ih hrane jer ni hrane nisu imali dovoljno.

Dok ne napunis slem, nema da se skines :biggrin:
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby harper lee » 24 May 2012, 19:34

rabesandratana wrote:
harper lee wrote:

Dok ne napunis slem, nema da se skines :biggrin:

Pa, sad, zavisi gde si sluzio. Znam neke koji su tek u vojsci usetali u drustvo odraslih ljudi. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby Zlaja » 25 May 2012, 23:00

A ima li neko iz Rada a da nije za Partizan...
Zlaja

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:03

Rad je veliki klub ne znam zasto se podcenjuje , dok sam ja ovde tako nesto necu dozvoliti , i podcenjivanje tih momaka , sve su to jako dobri igraci , samo sto nije svako za Partizan.
Da bi podcenjivali neki klub , prvo morate o njemu da znate nesto i da provedete neke godine u njemu da bi videli kako radi i funkcionise a posto od vas niko nije imao to iskustvo nemate to pravo.
Last edited by MOREIRA on 25 May 2012, 23:06, edited 1 time in total.
MOREIRA

Postby Withnail » 25 May 2012, 23:06

A kako neces dozvoliti? to me zivo zanima
cus, Rad veliki klub
Withnail

Postby Felipao » 25 May 2012, 23:07

Moreira brate,pa po tebi bi Rad trebao da uzima nasu ligu ko iz picke,sve neki klasni igraci...Ne moze bas svako da igra u Partizanu,tj ne bi trebao.Pajovic definitivno ne,lepo je to sto je on stamen,i ja sam stamen u odnosu na Babovica al bi me Song pregazio.
Felipao

Postby AirBall » 25 May 2012, 23:12

Ajd mi samo recite ime jednog igraca koji je iz Rada napravio nesto u poslednjih 10 godina...

OFK izbacio Kolarova, Baneta Ivanovica npr... BSK Borca izbacila Stefana Savica... Ja nesto ne mogu da se setim...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 25 May 2012, 23:13

AirBall wrote:Ajd mi samo recite ime jednog igraca koji je iz Rada napravio nesto u poslednjih 10 godina...

OFK izbacio Kolarova, Baneta Ivanovica npr... BSK Borca izbacila Stefana Savica... Ja nesto ne mogu da se setim...

Bogunovića... :laugh: :laugh: :laugh:
KKP

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:14

Felipao wrote:Moreira brate,pa po tebi bi Rad trebao da uzima nasu ligu ko iz picke,sve neki klasni igraci...Ne moze bas svako da igra u Partizanu,tj ne bi trebao.Pajovic definitivno ne,lepo je to sto je on stamen,i ja sam stamen u odnosu na Babovica al bi me Song pregazio.

Klub ne mora da uzima titule da bi bio veliki , Rad ima bogatu istoriju , dosta dobrih igraca je proslo kroz klub , ni ti nisi gledao Pajovica a pricas da ne moze da igra za Partizan to je tvoje misljenje , ja mislim da za njega ima mesta kod nas , pogotovo iz razloga sto smo apsolutno ograniceni sa dovodjenjem domacih stopera , drugo radi se o fantasticnom momku i dobrom igracu , ne volim podecenjivanja ovih strucnjaka koji pricaju o materiji koju ne poznaju i to po meni nije ok , ja sam u tom klubu proveo dosta godina i znam koliko je veliki mislim da od mene ima malo ko kompetentniji da prica i velicini Rad-a.
MOREIRA

PreviousNext

Return to Fudbalski miks