by nolinjo » 17 Mar 2012, 20:06
mortician wrote:nolinjo wrote:mortician wrote:nolinjo wrote:mortician wrote:Čestitke Partizanu na dobroj igri, odličnom otvaranju i rutinskom privodjenja meča kraju.
Čestitke Saletu na dva fenomenalna gola.
Čestitke DiJari na paljenju motora u pravo vreme.
Evo da čestitam i treneru na pobedi, da me ne kritikuju kako nisam čestitao.
Hvala ti Sale što postojiš, dao si ga na vreme i poštedeo me još sedih vlasi.
a cestitke treneru na odlicnoj postavci igre i odlicnom kretanju lopte ? inace ...naebali smo sto se tice levog beka za derbi ,u kurac ko ce da nam igra beka

Za to ću sačekati sredu, a i 10+ na tabeli.
Ipak je nasledio ogromnu zalihu, a za pare koje prima trebalo je da bude i dalje tolika.
Rekao sam pa ću da povim, ako osvoji titulu sa više od 10 bodova prednosti, dakle da uveća prednost od jesenas i kad osvoji kup, uz 2/3 pobede nad komšijama, onda ću mu čestitati na nečemu konkretnom.
znaci ti onda ne gledas partizan ?

Gledam ga najmanje duplo duže od tebe, ali ipak želim da čujem objašnjenje tvog zaključka.
Jer SISA koja NE SME da pusti dete ni na 4-0, a prima ogromnu platu je LOŠ TRENER.
PS. nauči prvo da se ime tima za koga kao navijaš piše velikim slovom

pokusaj da mi se ne obracas licno
ma daj ogromnu platu ,kakva prica
sisa jer ne sme da pusti dete ,jok poslace ga u juniorski tim (kao jovanovic vlada)

Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."