CrniGuja wrote:@MO10
Eto vidis koliko nista ne znas...
Da si imalo pratio moje postove, video bi da sam Djuru poceo da pljujem mnogo pre vas revolucionarista, a samo pregledaj malo moje postove pa pogledaj koliko puta sam tu stoku nazvao bandom, bagrom, lopuzama.
Prema tome, valjalo bi da prestanes da izmisljas,jer ne volim kada mi neko kaze da podrzavam nekog a to nije istina.
Sada ces valjda shvatiti.
Drugo, ko da je sad pa Djura i tema.
Pitaju te lepo ljudi odakle ti za pravo da pricas kako je svaki jebeni igrac Rada dovoljno kvalitetan za Partizan?
Posebno kada branis Jovancu i ostale pacijente samo na osnovu toga sto ih licno poznajes.
U samom Beogradu su ti nabrojana tri kluba bez Partizana i Zvezde koji su izbacili vise igraca od Rada a ti kao argumentaciju uzimas da ja podrzavam bandu iz uprave, da neko sa sto postova nema pravo glasa i da je i ekonom Radovih pionira dovoljno kvalitetan za Partizan.
Dobro je onda ako si protiv mutavog sve suprotno mi ne deluje bas normalno , ne znam ne pratim te nesto imam dosta obaveza.
Ja cu da branim koga hocu i to je moje pravo , Jesam li ja osporio te klubove koji su izbacili vise igraca od Rad-a ? opet cu da ponovim ja sam za taj Rad igrao i znam o cemu pricam , a ti prosipas demagogiju.
@Wesker ma opusteno sto se mene tice samo ti cuti , do sada te nisam ni primetio da postojis na forumu , ne shvati licno nista i ne zameri