Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby Wesker » 25 May 2012, 23:44

MOREIRA10 wrote:
AirBall wrote:Ma dobro, pusti ti moje znanje, to je krajnje irelevantno, mozda volim da budem glup, nego mi reci jedno ime u eri Stojica koje je napravilo internacionalnu karijeru kada su fudbaleri u pitanju?

Pa kad si vec toliko pametan , onda mi reci koliko je to Ranko Stojic na kormilu Rad-a ?

@kotrljko kakve vajde ima pominjati te igrace kada Air nije cuo za njih :laugh: , a moja je greska kako sam ih izostavio.

a ti Weskeru nisam ti se obratio tako da me slobodno zaobidji , kad budes bio kompetentan javi se. imas 100 napisanih postova i dao si sebi za pravo da se pravis pametan :laugh:

Da, mene su ucili da kad nemam nista pametno da kazem, da cutim. Tebe ocigledno nisu.
A ne brini ti za moju kompetenciju, nisi jedini ovde ko je trenirao fudbal
Wesker

Re: Kontejner

Postby CrniGuja » 25 May 2012, 23:47

@MO10
Eto vidis koliko nista ne znas...
Da si imalo pratio moje postove, video bi da sam Djuru poceo da pljujem mnogo pre vas revolucionarista, a samo pregledaj malo moje postove pa pogledaj koliko puta sam tu stoku nazvao bandom, bagrom, lopuzama.
Prema tome, valjalo bi da prestanes da izmisljas,jer ne volim kada mi neko kaze da podrzavam nekog a to nije istina.
Sada ces valjda shvatiti.

Drugo, ko da je sad pa Djura i tema.
Pitaju te lepo ljudi odakle ti za pravo da pricas kako je svaki jebeni igrac Rada dovoljno kvalitetan za Partizan?
Posebno kada branis Jovancu i ostale pacijente samo na osnovu toga sto ih licno poznajes.
U samom Beogradu su ti nabrojana tri kluba bez Partizana i Zvezde koji su izbacili vise igraca od Rada a ti kao argumentaciju uzimas da ja podrzavam bandu iz uprave, da neko sa sto postova nema pravo glasa i da je i ekonom Radovih pionira dovoljno kvalitetan za Partizan.
CrniGuja

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:52

CrniGuja wrote:@MO10
Eto vidis koliko nista ne znas...
Da si imalo pratio moje postove, video bi da sam Djuru poceo da pljujem mnogo pre vas revolucionarista, a samo pregledaj malo moje postove pa pogledaj koliko puta sam tu stoku nazvao bandom, bagrom, lopuzama.
Prema tome, valjalo bi da prestanes da izmisljas,jer ne volim kada mi neko kaze da podrzavam nekog a to nije istina.
Sada ces valjda shvatiti.

Drugo, ko da je sad pa Djura i tema.
Pitaju te lepo ljudi odakle ti za pravo da pricas kako je svaki jebeni igrac Rada dovoljno kvalitetan za Partizan?
Posebno kada branis Jovancu i ostale pacijente samo na osnovu toga sto ih licno poznajes.
U samom Beogradu su ti nabrojana tri kluba bez Partizana i Zvezde koji su izbacili vise igraca od Rada a ti kao argumentaciju uzimas da ja podrzavam bandu iz uprave, da neko sa sto postova nema pravo glasa i da je i ekonom Radovih pionira dovoljno kvalitetan za Partizan.

Dobro je onda ako si protiv mutavog sve suprotno mi ne deluje bas normalno , ne znam ne pratim te nesto imam dosta obaveza.
Ja cu da branim koga hocu i to je moje pravo , Jesam li ja osporio te klubove koji su izbacili vise igraca od Rad-a ? opet cu da ponovim ja sam za taj Rad igrao i znam o cemu pricam , a ti prosipas demagogiju.

@Wesker ma opusteno sto se mene tice samo ti cuti , do sada te nisam ni primetio da postojis na forumu , ne shvati licno nista i ne zameri :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nolinjo » 26 May 2012, 10:17

rad bi bio sampion sa markom nikolicem da se nije posvadjo sa stojicem ....rad je jedna vrlo zdrava fudbalska sredina ,i ja bi voleo digram fudbal tamo

sto su igraci partizana kvalitetniji od radovaca ? pa i nisu ,vec imaju 10 000 navijaca ,i imaju olaksane utakmice kao i zvezdasi i imaju 10 puta vece plate nego u rad ,i imaju dobre menagere de moraju da igraju ,i imaju par iskusnijih vukic ilic da ih povezu sa igrom ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 26 May 2012, 10:35

Sve, sve ali da navijaci Partizana optuzuju Rad da je mali klub. :laugh: Sto bi rekla moja keva - prekorela koza ovcu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Tajler » 26 May 2012, 14:06

Uh, vidiš, čudno je to..iz našeg ugla Zvezda je "niži" klub..i uvek će tako biti. Pa i da osvoji 10 Liga Šampiona.
Nekako, niži, jebi ga.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby medjutim » 26 May 2012, 14:16

Da nije zbog nadmorske visine?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Tajler » 26 May 2012, 14:20

Moguće.
Jednostavno, niko od Partizanovaca ne zna tačan odgovor zašto.
Samo ima taj osečaj da su "niži".
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby harper lee » 26 May 2012, 14:51

Tajler wrote:Uh, vidiš, čudno je to..iz našeg ugla Zvezda je "niži" klub..i uvek će tako biti. Pa i da osvoji 10 Liga Šampiona.
Nekako, niži, jebi ga.

Interesantno. Iz kojeg vaseg ugla? Jel' svih desetak hiljada navijaca koliko vas ima mislite tako ili su vam podeljena misljenja? Sta kaze najznacajnija i najbrojnija navijacka grupa "Oj, svijetli Andertejker" iz Danilovgrada?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Maško » 26 May 2012, 21:50

Smešno je pričati o broju navijača i to uzimati za merilo veličine kluba. Sinoć sam u mirnom ljubljanskom kafiću gledao finale kupa Španije, rekoh sebi, vidi koliko barca ima navijača, milijardu širom sveta... Onda se odmah setih lokalnog ljubljanskog kluba simpatičnog imena NK Slovan koji ima svega 15 navijača, ali tih 15 su srčaniji i grlatiji nego armije barcinih fanova... Ne smeta im kiša, sneg, vručina, klub im je u 4 slovenskoj ligi, ali isprate svaku utakmicu... E za njih je taj Slovan, največi i jedan jedini. Tako je za mene i Partizan, osvojili mi kao klub nešto ili ne, bio na tribini samo ja ili ne. Tako je vama i Zvezda. Navijačko prepucavanje ima smisla baš kao i pitanje, šta je bilo pre : Kokoš ili jaje ?
Maško

Postby gondolijer » 26 May 2012, 21:57

I koji je zaključak ? Jel veći Slovan sa 15 ali bučnih navijača ili ta Barsa ?
gondolijer

Postby Maško » 26 May 2012, 22:06

Bio sam poprilično jasan... :nisamja:
Maško

Postby VMJunior » 26 May 2012, 22:10

Jedan klub je onoliko veliki koliko dugo traje i opstaje na vrhu i koliko trofeja ima.
Broj navijaca,ugled i sve ostalo dolazi uz to.

Dakle samo i jedino jedno merilo za mene a to je -REZULTAT!

Da li je potrebno za jedan Real Madrid gledati koliko ima navijaca,koji su igraci igrali za njega da bi videli koliki je klub?
Ne ,dovoljno je videti koje su rezultate postigli u istoriji i sve ce vam biti jasno.I koliko imaju navijaca i koliko velikih igraca su igrali za taj klub.Isto vazi i za Liverpul,Barselonu,Milan,Inter,Mancester J.,Bajern,Juventus,Benfiku,Porto ili Ajaks...

Neke stvari su tako proste i jednostavne.

Rezultati govore gde je Partizan a gde je C.zvezda.Bar je tako kod mene.
I u fudbalu i u kosarci i u bilo kom sportu.
VMJunior

Postby feanorlfc » 26 May 2012, 22:12

Da li je Liverpul manji klub od Mančester Sitija?
feanorlfc

Postby Maško » 26 May 2012, 22:13

Po trofejima je veči, ajde sada to pitanje postavi navijačima Evrtona i doči češ do toga šta sam hteo da objasnim, svakome je svoj klub največi, pa se sa raspravama toga tipa nigde ne stigne...
Maško

PreviousNext

Return to Fudbalski miks