Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby djukasanchez » 07 Jun 2012, 12:10

Zarko Markovic je nolinjov brat....
Image
djukasanchez

Postby ИлићКапитен22 » 07 Jun 2012, 12:11

djukasanchez wrote:Zarko Markovic je nolinjov brat....

што је најбитније :biggrin:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Astalavista » 07 Jun 2012, 12:15

Ima li i neki golman Markovic da ga dovedemo pa da kompletiramo Markovice u svim linijama :ajdejebote:
Astalavista

Postby ИлићКапитен22 » 07 Jun 2012, 12:16

Astalavista wrote:Ima li i neki golman Markovic da ga dovedemo pa da kompletiramo Markovice u svim linijama :ajdejebote:

имам ја ортака 91. годиште Марковић,бранио у млађим категоријама Партизана.Из Краљева.Ето он :laugh:
ИлићКапитен22

Postby KKP » 07 Jun 2012, 12:17

veljos wrote:ne popujem ti nego te fino pitam od onih pominjanih 58 svi su ti dobri ,a to kako se odvija lepo o tome cemo kasnije kad se zavrsi ovaj cirkus zvani prelazni rok fk partizan

Pa ja tebe pitam gde sam ja to rekao za svih 58 igrača da su dobri za Partizan?

Za ove sad su svi poprilično zadovoljni, pa što bi ja bio izuzetak? ;)
Last edited by KKP on 07 Jun 2012, 12:17, edited 1 time in total.
KKP

Postby veljos » 07 Jun 2012, 12:17

ovde cim se pomene igrac za koga treba platiti obestecenje odmah se ispise 5 stranica ,stavlja se odmah u prvi tim bira se broj na dresu.i psle se svi razocarate jer naravno nema nista od toga ,sa bugarima se ne pregovara evo vama 200k plus postotak od kasnije prodaje ,nece bugari da misle koliko ce lopuza mutava kasnije da prijavi transfer a vec smo ranije zajebali banat i bsk ,bugari hoce kes odmah ,suler ne igra ispod 300k standardni je reprezentativac iskusan igrac koji moze da igra u belgiji i holandiji gde hoce za te pare ,sto bi on dosao da igra za 150k ,nije njemu 20 godina
veljos

Postby veljos » 07 Jun 2012, 12:19

KKP wrote:
veljos wrote:ne popujem ti nego te fino pitam od onih pominjanih 58 svi su ti dobri ,a to kako se odvija lepo o tome cemo kasnije kad se zavrsi ovaj cirkus zvani prelazni rok fk partizan

Pa ja tebe pitam gde sam ja to rekao za svih 58 igrača da su dobri za Partizan?

Za ove sad su svi poprilično zadovoljni, pa što bi ja bio izuzetak? ;)
izvini prijatelju a ko je dosao i potpisao sem pauljevica
veljos

Postby Astalavista » 07 Jun 2012, 12:21

veljos wrote:ovde cim se pomene igrac za koga treba platiti obestecenje odmah se ispise 5 stranica ,stavlja se odmah u prvi tim bira se broj na dresu.i psle se svi razocarate jer naravno nema nista od toga ,sa bugarima se ne pregovara evo vama 200k plus postotak od kasnije prodaje ,nece bugari da misle koliko ce lopuza mutava kasnije da prijavi transfer a vec smo ranije zajebali banat i bsk ,bugari hoce kes odmah ,suler ne igra ispod 300k standardni je reprezentativac iskusan igrac koji moze da igra u belgiji i holandiji gde hoce za te pare ,sto bi on dosao da igra za 150k ,nije njemu 20 godina

Ja sam sad totalno zbunjen :confused:

Prvo napises da je Tumbin budzet nula pa par minuta posle toga da je nudio 200 k za Bugarce :krsti:
Astalavista

Postby Cuburac » 07 Jun 2012, 12:24

Astalavista wrote:
veljos wrote:ovde cim se pomene igrac za koga treba platiti obestecenje odmah se ispise 5 stranica ,stavlja se odmah u prvi tim bira se broj na dresu.i psle se svi razocarate jer naravno nema nista od toga ,sa bugarima se ne pregovara evo vama 200k plus postotak od kasnije prodaje ,nece bugari da misle koliko ce lopuza mutava kasnije da prijavi transfer a vec smo ranije zajebali banat i bsk ,bugari hoce kes odmah ,suler ne igra ispod 300k standardni je reprezentativac iskusan igrac koji moze da igra u belgiji i holandiji gde hoce za te pare ,sto bi on dosao da igra za 150k ,nije njemu 20 godina

Prvo napises da je Tumbin budzet nula pa par minuta posle toga da je nudio 200 k za Bugarce :krsti:

Kad je nama budzet izmedju 12 i 23 miliona,ko ce tu da se snadje?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby mortician » 07 Jun 2012, 12:25

veljos wrote:izgleda da je tumbi jasno stavljeno do znanja da budjet za prelazni rok 0 ,pa prema tome trebao bi tako da se i ponasa

PA kad su milione potrošili na "trenera" i njegovu svitu, u rekordnih 4 meseca. :crybaby:
Last edited by mortician on 07 Jun 2012, 12:30, edited 1 time in total.
mortician

Postby ИлићКапитен22 » 07 Jun 2012, 12:28

mortician wrote:
veljos wrote:izgleda da je tumbi jasno stavljeno do znanja da budjet za prelazni rok 0 ,pa prema tome trebao bi tako da se i ponasa

PA kad su milione potrošili na trenera i njegovu svitu, u tekordnih 4 meseca. :crybaby:

не ни то.Него зато што су Крстајић и Станојевић потрошили 2 милиона на прелазни рок прошле године.А то што су пре тога сами унели 20 милиона у клуб, кога брига.
ИлићКапитен22

Postby veljos » 07 Jun 2012, 12:30

Astalavista wrote:

prijatelju malo karikiram, ti kad imas 200k a trebas da dovedes iskusne igrace stopera napadaca i veznog igraca to ti je isto kao da imas 0 ,to je moje misljenje ,drugo ako dovodis takve igrace a nemaju obestecenje oni ne igraju za 120k ,135k ,90k i opet ispusimo
veljos

Postby Jing Jang » 07 Jun 2012, 16:34

#6_MVP wrote:@ Stefanino Nije rekla kazala igrao sam sa njim u ekipi u omladincima Borca. Cof (Filip Mladenovic) mu sakrije gel za kosu u svlacionici jedno 2 sata pre utkamice i majstor mrtav hladan zovne taxi i ode do grada da kupi drugi. Nemoj da me zezas, koje njegovo loptanje.

pa na kraju je ispao bistriji od tebe, ne? ti zvrljas po forumu, a on dobija debeli kintu za to sto stavlja gel na kosu :ajdejebote:
Jing Jang

Postby #6_MVP » 07 Jun 2012, 16:34

Jing Jang wrote:
#6_MVP wrote:@ Stefanino Nije rekla kazala igrao sam sa njim u ekipi u omladincima Borca. Cof (Filip Mladenovic) mu sakrije gel za kosu u svlacionici jedno 2 sata pre utkamice i majstor mrtav hladan zovne taxi i ode do grada da kupi drugi. Nemoj da me zezas, koje njegovo loptanje.

pa na kraju je ispao bistriji od tebe, ne? ti zvrljas po forumu, a on dobija debeli kintu za to sto stavlja gel na kosu :ajdejebote:

Izabrao sam fakultet, nekako procenio da je pametnije nego se vuci po livadama :)
Kakva je ovo sezona! Kakva je ovo sezona Partizana!
http://www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms&feature=player_embedded
#6_MVP

Postby Jing Jang » 07 Jun 2012, 16:38

#6_MVP wrote:
Jing Jang wrote:

Izabrao sam fakultet, nekako procenio da je pametnije nego se vuci po livadama :)

to si mogao i paralelno... kad imas fakultet u srbiji, to ti je samo minus... dok ti zavrsis fakultet(nek bude u roku, tj za 5 godine) i dok se zaposlis, ovaj se gelom ce u tom periodu zaraditi onoliko, koliko ti sa faxaom neces u narednih 15 godina..

liiti u prevodu, serbia-where shit happens
Jing Jang

PreviousNext

Return to Fudbalski miks