Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby DON » 07 Jun 2012, 22:52

A ne, ne moze tako lako.... Peci me na tihoj vatri.... Ucio od majstora... prelistaj par strana :bleh:
DON

Postby mali_buda » 08 Jun 2012, 13:42

Dovedemo momka iz Severne Koreje, vec je dosao Gadafijevac, jos da nadjemo nekog naslednika Ali Daeija, pa da nam Ameri stadion proglase legitimnom vojnom metom :biggrin:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 08 Jun 2012, 13:56

mali_buda wrote:Dovedemo momka iz Severne Koreje, vec je dosao Gadafijevac, jos da nadjemo nekog naslednika Ali Daeija, pa da nam Ameri stadion proglase legitimnom vojnom metom :biggrin:

Odmah da ih otpustate. Hajde da vas pogode i nekako, samo ce da nateraju Zeku da se pruzi za novi stadion, ali ako malo omase odosmo i mi kao kolateralna steta. A Kinezi su na primeru svoje ambasade pokazali da u tom slucaju odmah odustaju od lokacije koja je bombardovana, pa mi ostadosmo i bez Mare i bez novog kineskog cuda koje samo sto nismo poceli da pravimo. Mislim, cim Gazprom ubaci 50 miliona evra po novom, revidiranom, predizbornom ugovoru sa Zvezdom. :hatman:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby medjutim » 08 Jun 2012, 13:59

Pa jel Đura najavio bombe ili ne?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby irriducibili » 08 Jun 2012, 14:48

Samo neka oni bombarduju, ima u Srbiji puno onih koji su vec zaboravili. Prijatelji uvek iznova treba da dokazuju prijateljstvo...
irriducibili

Postby bwa » 08 Jun 2012, 15:25

irriducibili wrote:Samo neka oni bombarduju, ima u Srbiji puno onih koji su vec zaboravili. Prijatelji uvek iznova treba da dokazuju prijateljstvo...

Naravno, i obavezno da im se opet prostre crveni tepih pod noge kad budu dolazili.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby harper lee » 08 Jun 2012, 15:26

irriducibili wrote:Samo neka oni bombarduju, ima u Srbiji puno onih koji su vec zaboravili. Prijatelji uvek iznova treba da dokazuju prijateljstvo...

Ima, slazem se. Toliko su dobro zaboravili da sve zivo cine da se malo podsete. Ionako se odavno nije na tatin racun vrckalo po Budimpesti.
harper lee

Postby irriducibili » 08 Jun 2012, 15:57

harper lee wrote:Ima, slazem se. Toliko su dobro zaboravili da sve zivo cine da se malo podsete. Ionako se odavno nije na tatin racun vrckalo po Budimpesti.

Ne treba da cudi kad si i ti uz prijatelje. Prvo te danonocno tukli gde stignu, potom te oterali od kuce, pa ti oteli zemlju, zakljucno sa tim sto ti i dan danas terorisu ono sto ti je ostalo od zemljaka dole. Ali, prijateljstvo nema cenu, zar ne? :facepalm:
irriducibili

Postby harper lee » 08 Jun 2012, 16:24

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Ima, slazem se. Toliko su dobro zaboravili da sve zivo cine da se malo podsete. Ionako se odavno nije na tatin racun vrckalo po Budimpesti.

Ne treba da cudi kad si i ti uz prijatelje. Prvo te danonocno tukli gde stignu, potom te oterali od kuce, pa ti oteli zemlju, zakljucno sa tim sto ti i dan danas terorisu ono sto ti je ostalo od zemljaka dole. Ali, prijateljstvo nema cenu, zar ne? :facepalm:

Ima. Ali ti tu cenu iz sopinga u Budimpesti ili dedine porodicne kuce daleko od bombi, odakle si hrabro srbovao i odakle ces opet hrabro srbovati dok neko drugi bude najebavao, neces nikada ni znati ni osetiti. Kad bi to mogao znati malo bi spustio vizir. No, oduvek se najhrabrije "borilo" preko tudje grbace i sa bezbedne udaljenosti.
harper lee

Postby irriducibili » 08 Jun 2012, 16:53

harper lee wrote:Ima. Ali ti tu cenu iz sopinga u Budimpesti ili dedine porodicne kuce daleko od bombi, odakle si hrabro srbovao i odakle ces opet hrabro srbovati dok neko drugi bude najebavao, neces nikada ni znati ni osetiti. Kad bi to mogao znati malo bi spustio vizir. No, oduvek se najhrabrije "borilo" preko tudje grbace i sa bezbedne udaljenosti.

Bulaznis, kao i obicno... :okk:

Niti sam video tada Budimpestu, niti neku famoznu dedinu porodicnu kucu, niti sam bio daleko od bombi. Naprotiv, bio sam vrlo, vrlo blizu, zato ih tako dobro i pamtim. Samo ti uzivaj i truj ovu omladinu tiradom o prijateljstvu. Utvrdjenim bombama, dok nas smrt ne rastavi... :sick:
irriducibili

Postby Panta » 08 Jun 2012, 17:02

@ irr

Covek tvojih godina iskustva bi morao da zna da u politici ne postoje prijateljstva, vec zajednicki intresi...
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 08 Jun 2012, 17:05

Dave Kleinfeld wrote:@ irr

Covek tvojih godina iskustva bi morao da zna da u politici ne postoje prijateljstva, vec zajednicki intresi...

Naravno, ja govorim o licemernom nazivanju prijateljima zlotvora koji su nas besomucno bombardovali. Mada bih voleo i da mi ukazes, koji su nam sa njima zajednicki interesi?
irriducibili

Postby Panta » 08 Jun 2012, 17:18

Demokratija, vladavina prava, ravnopravnost polova, manjina (ukljucivsi i seksualne), trzisna ekonomija... :jupi:

Nazalost, zajebavam se. Intresi nam se poklapaju u smislu sto nama trebaju pare, a oni ih imaju. A nema ih ni Rusija, ni Kina, ni Kuba, ni Severna Koreja. Ili ih bar nemaju za nas...

A da ja tebe pitam zbog cega nijedna evropsska drzava nije bombardovana u poslednjih neznamnijakoliko decenija, vec Srbija. Sta je to sto, u tom smislu, cini razliku izmedju Srbije i Ceske ili Bugarske?
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 08 Jun 2012, 17:25

Dave Kleinfeld wrote:Intresi nam se poklapaju u smislu sto nama trebaju pare, a oni ih imaju. A nema ih ni Rusija, ni Kina, ni Kuba, ni Severna Koreja. Ili ih bar nemaju za nas...

Ma ti mora da se zajebavas, prosto nas zatrpase tim parama koje su namenili nama. Gotovo kao bombama...

A bombardovani smo mi, zato sto nijedna od pomenutih zemalja nema izuzetno agresivnu, militantnu nacionalnu manjinu, koja je pritom finansijski sposobna da izlobira tamo gde treba. Naravno i zbog idiotizma naseg rukovodstva, koje cak nije ni znalo sta tacno hoce, a kamoli da nesto suvislo i sprovede...
irriducibili

Postby Panta » 08 Jun 2012, 17:40

Samo nedobronameran covek moze izjaviti da ovde nisu gurane pare od 5. oktobra...

Odakle dolaze investicije, odakle se pokriva enormni budzetski deficit, u koje zemlje najvise izvozimo robu, i na kraju koliko je stotina miliona doslo u vidu donacija, neposredno posle pada Milosevica?
Fedor is back.
Panta

PreviousNext

Return to Fudbalski miks