Board index Fudbal Fudbalski miks

Avangarda H2H liga - saveti, primedbe i komentari

Re: H2H liga - saveti, primedbe i komentari

Postby Hezonja » 16 Feb 2014, 21:53

Samo objavi po pocetku prve utakmice sve tipove i nece biti problema. :)
Hezonja

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2014, 21:55

Ako je vec takva stvar, radi regularnosti i nepristrasnosti i naravno da bi eliminisali eventualne mucke( ne mucke u smislu Del i Rodnija, nego mucke u smislu da bi mogao da zloupotrebis svoj nicim izazvani polozaj organizatora Image ) predlozila bih da , pored toga sto tebi saljemo tipovanja na PP, posaljemo tipovanje jos nekom clanu foruma koji nema interesnu sferu u doticnom takmicenju.... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Pit Bull » 16 Feb 2014, 21:57

Crazy Soul wrote:Ako je vec takva stvar, radi regularnosti i nepristrasnosti i naravno da bi eliminsali eventualne mucke( ne mucke u smislu Del i Rodnija, nego mucke u smislu da bi mogao da zloupotrebis svoj nicim izazvani polozaj organizatora Image ) predlozila bih da , pored toga sto tebi saljemo tipovanja na PP, posaljemo tipovanje jos nekom clanu foruma koji nema interesnu sferu u doticnom takmicenju.... Image

Ne vidim sto bi slala nekome drugom, ja cu objaviti tipove pre pocetka prvog meca ili ako svi ranije tipuju onda cu... Ukoliko neko ne tipuje do pocetka prvog meca nece mu se racunati niti jedan tip u kolu da ne objavljujem naknadno...

Kad objavim, svako moze prekontrolisati u temi pre pocetka meceva jesam li uredno postavio :D Mada sto se mene tice radite sta hocete, meni je bitno da meni posaljete i da ja objavim kad posaljete ,sta cete vi raditi pored toga... Sto se mene tice ako vi mislite da nece niko zloupotebiti mozes ti i u ovoj temi okaciti javno parove :laugh:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2014, 22:00

Pit Bull wrote:
Crazy Soul wrote:Ako je vec takva stvar, radi regularnosti i nepristrasnosti i naravno da bi eliminsali eventualne mucke( ne mucke u smislu Del i Rodnija, nego mucke u smislu da bi mogao da zloupotrebis svoj nicim izazvani polozaj organizatora Image ) predlozila bih da , pored toga sto tebi saljemo tipovanja na PP, posaljemo tipovanje jos nekom clanu foruma koji nema interesnu sferu u doticnom takmicenju.... Image

Ne vidim sto bi slala nekome drugom, ja cu objaviti tipove pre pocetka prvog meca ili ako svi ranije tipuju onda cu... Ukoliko neko ne tipuje do pocetka prvog meca nece mu se racunati niti jedan tip u kolu da ne objavljujem naknadno...

Kad objavim, svako moze prekontrolisati u temi pre pocetka meceva jesam li uredno postavio :D Mada sto se mene tice radite sta hocete, meni je bitno da meni posaljete i da ja objavim kad posaljete ,sta cete vi raditi pored toga... Sto se mene tice ako vi mislite da nece niko zloupotebiti mozes ti i u ovoj temi okaciti javno parove :laugh:

Ne mislim nekom drugom da posaljemo, vec kada posaljemo tebi, posaljemo u isto vreme nase tipovanje i nekom ko ce samo nadgledati da li je tipovanje isto.... moguca su namestanja i preko PP zar ne? Image
Crazy Soul

Postby Pit Bull » 16 Feb 2014, 22:03

Pa ako ne bude isto valjda bi se zalili ovi sto sam im ja pogresno okacio, mada kazem ti, sto se mene tice salji kom hoces :D Meni moras poslati a kome ces jos...
Pit Bull

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2014, 22:07

Pit Bull wrote:Pa ako ne bude isto valjda bi se zalili ovi sto sam im ja pogresno okacio, mada kazem ti, sto se mene tice salji kom hoces :D Meni moras poslati a kome ces jos...

A kako da znamo da li je isto kad ne vidimo tipovanje ostalih pre nego sto okacis? Image
Ako ces vec tipovanje da sprovodis na PP , onda da izglasamo i neutralnog clana koji ce to sve pratiti...
Btw, nigde nisi na pocetku napisao da ce tipovanje u PO biti PP... ili je ne videh to.... Image
Crazy Soul

Postby Pit Bull » 16 Feb 2014, 22:11

Crazy Soul wrote:
Pit Bull wrote:Pa ako ne bude isto valjda bi se zalili ovi sto sam im ja pogresno okacio, mada kazem ti, sto se mene tice salji kom hoces :D Meni moras poslati a kome ces jos...

A kako da znamo da li je isto kad ne vidimo tipovanje ostalih pre nego sto okacis? Image
Ako ces vec tipovanje da sprovodis na PP , onda da izglasamo i neutralnog clana koji ce to sve pratiti...
Btw, nigde nisi na pocetku napisao da ce tipovanje u PO biti PP... ili je ne videh to.... Image

Ne razumem te, pa videci ostali svoje tipovanje? Isto kao sto ces ti videti svoje kad okacim, tako ce i tvoj protivnik videti svoje sto mi je poslao kad okacim i moci ce da proveri da li je uredu, ako nije uredu valjda ce se on zaliti isto kao sto bi se ti zalila da ja pogresno postavim... Ne planiram dalje voditi raspravu jer nema logike bar meni, ako ti sumnjas da cu ja pogresno postaviti onda nisi ni trebala igrati igru, ako i nakon ovoga sumnjas onda saljite kome hocete...

Jesam okacio, moze se naci istorija a neko me na pocetku sezone i pitao isto ovo sto i ti zasto se tipuje na pp pa sam mu objasnio, mislim da je to bio 71:70 ali nisam siguran, prokopaj istoriju h2h saveti teme ;)
Pit Bull

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2014, 22:12

Pit Bull wrote:
Crazy Soul wrote:

Ne razumem te, pa videci ostali svoje tipovanje? Isto kao sto ces ti videti svoje kad okacim, tako ce i tvoj protivnik videti svoje sto mi je poslao kad okacim i moci ce da proveri da li je uredu, ako nije uredu valjda ce se on zaliti isto kao sto bi se ti zalila da ja pogresno postavim... Ne planiram dalje voditi raspravu jer nema logike bar meni, ako ti sumnjas da cu ja pogresno postaviti onda nisi ni trebala igrati igru, ako i nakon ovoga sumnjas onda saljite kome hocete...

Jesam okacio, moze se naci istorija a neko me na pocetku sezone i pitao isto ovo sto i ti zasto se tipuje na pp pa sam mu objasnio, mislim da je to bio 71:70 ali nisam siguran, prokopaj istoriju h2h saveti teme ;)

Objasnicu ti na PP, da ne smaramo ljude ovde....Image
Crazy Soul

Postby 71:70 » 17 Feb 2014, 14:37

Jel mogu da menjam partnera? (bez provokativnih isinuacijamolim)
71:70

Postby Pit Bull » 17 Feb 2014, 16:46

71:70 wrote:Jel mogu da menjam partnera? (bez provokativnih isinuacijamolim)

Ne, zao mi je, nema smisla da se menja u play-offu, apelovacu ja Chovketu na pp da tipuje, posalji mu i ti pp, ne bi bilo korektno prema nekima, jos me je neko pitao oko 20-og kola da promeni medjutim nisam dozvolio jer sam rekao da posle 15-og nema menjanja...
Pit Bull

Postby 71:70 » 17 Feb 2014, 18:54

Ma pustio sam par pp ali bezuspesno.
Onda mozda bolje da igraju prvi ispod crte, da bude koliko-toliko zanimljivije.
71:70

Postby Pit Bull » 17 Feb 2014, 18:56

71:70 wrote:Ma pustio sam par pp ali bezuspesno.

Pa na forumu je, ne vidim razlog da ne izdvoji minutu i da ne tipuje, pustio sam mu i ja pp juce/prekjuce :)
Pit Bull

Postby Crazy Soul » 17 Feb 2014, 19:02

71:70 wrote:Ma pustio sam par pp ali bezuspesno.

Ako nije izbrisao postu iz sanducica, postar nema vise gde da dostavlja nove PP Image
Probaj da ga dozoves na nekom od topika gde je aktivan i da mu skrenes paznju da si mu poslao PP Image
Crazy Soul

Postby DIFovac » 18 Feb 2014, 19:08

Pit, mozda si negdje i pisao ali ajde da te opet pitam.
Jel se sad u 1/8 finala igra 1 ili 2 utakmice?
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Pit Bull » 18 Feb 2014, 19:09

DIFovac wrote:Pit, mozda si negdje i pisao ali ajde da te opet pitam.
Jel se sad u 1/8 finala igra 1 ili 2 utakmice?

1
Pit Bull

PreviousNext

Return to Fudbalski miks