Crazy Soul wrote:Pit Bull wrote:Pa ako ne bude isto valjda bi se zalili ovi sto sam im ja pogresno okacio, mada kazem ti, sto se mene tice salji kom hoces

Meni moras poslati a kome ces jos...
A kako da znamo da li je isto kad ne vidimo tipovanje ostalih pre nego sto okacis?

Ako ces vec tipovanje da sprovodis na PP , onda da izglasamo i neutralnog clana koji ce to sve pratiti...
Btw, nigde nisi na pocetku napisao da ce tipovanje u PO biti PP... ili je ne videh to....

Ne razumem te, pa videci ostali svoje tipovanje? Isto kao sto ces ti videti svoje kad okacim, tako ce i tvoj protivnik videti svoje sto mi je poslao kad okacim i moci ce da proveri da li je uredu, ako nije uredu valjda ce se on zaliti isto kao sto bi se ti zalila da ja pogresno postavim... Ne planiram dalje voditi raspravu jer nema logike bar meni, ako ti sumnjas da cu ja pogresno postaviti onda nisi ni trebala igrati igru, ako i nakon ovoga sumnjas onda saljite kome hocete...
Jesam okacio, moze se naci istorija a neko me na pocetku sezone i pitao isto ovo sto i ti zasto se tipuje na pp pa sam mu objasnio, mislim da je to bio 71:70 ali nisam siguran, prokopaj istoriju h2h saveti teme ;)