Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby RobRoy » 09 Jun 2012, 09:25

irriducibili wrote:
Dave Kleinfeld wrote:moja buducnost ne zavisi, u tolikoj meri, stanja u drzavi ili od same drzave.

O zavisi, itekako. Necu ti otkriti veliku istinu time da nikome ne moze da bude dobro, ako je svima oko njega lose. Meni trenutno ide bez problema samo izvozni posao, sve ostalo je nesigurno i klimavo. Prevedeno u tvoj slucaj, sta vrede komicno visoke advokatske tarife, ukoliko u okruzenju ne postoji mogucnost da se one plate. Para jednostavno nema, ne zavaravajmo se...

Da nemaš nekakvo radno mjesto upražnjeno?
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby harper lee » 09 Jun 2012, 11:57

bwa wrote:Harpere, da su Srbi u Hrvatskoj zapamtili Jasenovac kako treba nikad im se ne bi desilo da ih onako ociste iz 'lijepe njihove'.

Zapamtili su ga oni dobro, nisu ga zaboravili. Pamtili ga ili zaboravili, to nema veze, njih niko nije nista pitao 1945. kad se formirala nova drzava, kao sto takve pojedine delove stanovnistva koji nisu vecina nikad niko nista i ne pita. Sto puta sam cuo tu teoriju da smo, eto, zaboravili Jasenovac pa smo zbog tog zaborava opet usli sa krvnicima u istu drzavu i najebali. To nema veze sa zivotom. Razlog zasto su oni proterani (nemoj ocisceni, to mi uvek ima naopaku konotaciju) iz Hrvatske nije to sto su oni nesto zaboravili vec to sto su njih zaboravili nasi veliki nacionalisti i patriote. Lako je braniti svoj narod tako sto ces egzaltirano da bacas cvece na tenkove dok prolaze, psujes ustaske majke ispred televizora u bezbednom Beogradu i tako te stvari, ali kad treba da se potegne i krvave gace, pa ne bude bas tako lako, prvo te velike patriote daju petama vetra. I to obicno punih dzepova.

Koga god od Srba su te patriote iz serijala "kad cujem rec patriotizam proverim gde mi je novcanik" branile taj je gadno najebao. U Hrvatskoj odbranismo pravo Srba da se nasele u Zemun Polju sa ono malo imovine sto su uspeli da spasu, u Bosni smo ih junacki branili uvodeci im sankcije, na Kosovu smo ih branili a onda se razocarali u njih zbog toga sto su Nase Sveto Kosovo prodali za velike pare dok smo mi krvarili u kaficima po Knez Mihajlovoj. Kad su ti odbranjeni Srbi iz Hrvatske u pitanju, za njih smo ucinili i dodatni velelepni napor, munjevito reagujuci na jutarnju akciju hrvatske vojske prilogom u 24. minutu vecernjeg dnevnika, odmah izmedju vesti iz ekonomije i vesti iz kulture.

Druze moj, kucu ne pravis ako nemas nameru da je stavis pod krov jer ako je ne stavis pod krov pokisne ti i propadne sve ono sto si u nju ulozio. Drugim recima, ako u nesto neces da ides do kraja onda nemoj ni da pocinjes. Uzaludno je posle sedeti pored propale gradjevine i naricati za ugasenim ognjistem. Bolje je kupiti stan ako nemas para da nategnes za kucu. To nasi politicari, velike patriote do prve tarapane, nisu nikada uspeli da shvate. Umesto toga su se toliko poigravali i izdrkavali sa svojim laznim patriotizmima da su postenom svetu odavno ogadili tu, inace plemenitu rec. Drugim recima ne pljuj u bunar iz kojeg pijes, ne stvaraj neprijatelje ako ne moras. I jedan neprijatelj je previse a, sto bi rekli dole na jugu Srbije, dusa valja da ih imamo i vise od jednog.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby RobRoy » 09 Jun 2012, 12:49

harper lee wrote:Zapamtili su ga oni dobro, nisu ga zaboravili. Pamtili ga ili zaboravili, to nema veze, njih niko nije nista pitao 1945. kad se formirala nova drzava, kao sto takve pojedine delove stanovnistva koji nisu vecina nikad niko nista i ne pita. Sto puta sam cuo tu teoriju da smo, eto, zaboravili Jasenovac pa smo zbog tog zaborava opet usli sa krvnicima u istu drzavu i najebali. To nema veze sa zivotom. Razlog zasto su oni proterani (nemoj ocisceni, to mi uvek ima naopaku konotaciju) iz Hrvatske nije to sto su oni nesto zaboravili vec to sto su njih zaboravili nasi veliki nacionalisti i patriote. Lako je braniti svoj narod tako sto ces egzaltirano da bacas cvece na tenkove dok prolaze, psujes ustaske majke ispred televizora u bezbednom Beogradu i tako te stvari, ali kad treba da se potegne i krvave gace, pa ne bude bas tako lako, prvo te velike patriote daju petama vetra. I to obicno punih dzepova.

Koga god od Srba su te patriote iz serijala "kad cujem rec patriotizam proverim gde mi je novcanik" branile taj je gadno najebao. U Hrvatskoj odbranismo pravo Srba da se nasele u Zemun Polju sa ono malo imovine sto su uspeli da spasu, u Bosni smo ih junacki branili uvodeci im sankcije, na Kosovu smo ih branili a onda se razocarali u njih zbog toga sto su Nase Sveto Kosovo prodali za velike pare dok smo mi krvarili u kaficima po Knez Mihajlovoj. Kad su ti odbranjeni Srbi iz Hrvatske u pitanju, za njih smo ucinili i dodatni velelepni napor, munjevito reagujuci na jutarnju akciju hrvatske vojske prilogom u 24. minutu vecernjeg dnevnika, odmah izmedju vesti iz ekonomije i vesti iz kulture.

Svaka ti čast za post. Odavno nisam pročitao nešto ovakvo. U dva pasusa si sjajno opisao dešavanja u 90-im.
Još jednom bravo ! :hathello:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby ИлићКапитен22 » 10 Jun 2012, 20:15

nolinjo wrote:ja vam zelim prvo puno srece na zrebu ,i puno srece na utakmicama u j'evropi i da znate imacete vernog navijaca u vidu moje malenkosti (ako budete zasluzili :P mozda odem na marakanu i da vas gledam )

sa druge strane sto se naseg prvenstva tice ,zelim vam fer i sportsko nadmetanje ,pa nek pobedi bolji ...

:krsti:

да вам пожелим здравља.За све остало ту је Мастеркард.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby nolinjo » 10 Jun 2012, 20:48

ИвицаКраљ25 wrote:
nolinjo wrote:ja vam zelim prvo puno srece na zrebu ,i puno srece na utakmicama u j'evropi i da znate imacete vernog navijaca u vidu moje malenkosti (ako budete zasluzili :P mozda odem na marakanu i da vas gledam )

sa druge strane sto se naseg prvenstva tice ,zelim vam fer i sportsko nadmetanje ,pa nek pobedi bolji ...

imas neki problem ? :krsti: :huh:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ИлићКапитен22 » 10 Jun 2012, 20:49

nolinjo wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:

imas neki problem ? :krsti: :huh:

није за ову текму.Да испоштујем комшије.

ај пошто је превачено.Не разумем како као навијач Партизана можеш да одеш да подршиш стоку чији су навијачи јесенас умало линчовали играче Партизана бацајући на њих топовске ударе,цигле, бакље и остала помагала.Свака ти част...
ИлићКапитен22

Postby Sasa_Beli » 10 Jun 2012, 20:56

Amin.
Sasa_Beli

Postby gondolijer » 10 Jun 2012, 20:59

Ja nisam primetio da je on podržao neku stoku.
gondolijer

Postby harper lee » 10 Jun 2012, 20:59

ИвицаКраљ25 wrote:ај пошто је превачено.Не разумем како као навијач Партизана можеш да одеш да подршиш стоку чији су навијачи јесенас умало линчовали играче Партизана бацајући на њих топовске ударе,цигле, бакље и остала помагала.Свака ти част...

Stoka ti je tata. Pa ti vredjaj ponovo.
harper lee

Postby KKP » 10 Jun 2012, 21:00

harper lee wrote:Stoka ti je tata. Pa ti vredjaj ponovo.

Miriše mi na neki ban... :nisamja:
KKP

Postby ИлићКапитен22 » 10 Jun 2012, 21:00

harper lee wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:ај пошто је превачено.Не разумем како као навијач Партизана можеш да одеш да подршиш стоку чији су навијачи јесенас умало линчовали играче Партизана бацајући на њих топовске ударе,цигле, бакље и остала помагала.Свака ти част...

можда и јесте.Ти настави да вређаш човека који је изгубио живот бранећи ову земљу, док си ти бежао из Пећи, из Београда и Србије.Ти причаш неком нешто, бедо људска.
ИлићКапитен22

Postby harper lee » 10 Jun 2012, 21:02

ИвицаКраљ25 wrote:
harper lee wrote:

можда и јесте.Ти настави да вређаш човека који је изгубио живот бранећи ову земљу, док си ти бежао из Пећи, из Београда и Србије.Ти причаш неком нешто, бедо људска.

Mrs. Ne vredjam njega nego tebe.
harper lee

Postby Zlaja » 10 Jun 2012, 21:02

Sta vam je deco, ni pripreme nisu krenule.
Zlaja

Postby feanorlfc » 10 Jun 2012, 21:03

Ti si nazvao igrače Zvezde stokom?
feanorlfc

Postby ИлићКапитен22 » 10 Jun 2012, 21:03

harper lee wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:
harper lee wrote:

Mrs. Ne vredjam njega nego tebe.

сам себи не могу да будем тата, побегуљо.
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Fudbalski miks