Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby BlackPoint » 23 Jun 2012, 21:28

veljos wrote:
Petko019 wrote:Slazem se da treba biti optimista i nadati se ulasku u LS, ali je problem u tome sto je Partizan u teskoj situaciji a sampion je 5 godina igrao je LS a nema generalnog sponzora npr.Mi smo za ovaj period morali da se distanciramo od konkurencije i budemo koliko toliko stabilni.
Mozemo mi ovako do sutra,prekosutra ali niko sa sigurnoscu ne moze da kaze kakva je finansijska situacija u klubu.
mogu ja da kazem ,za nijansu slabija od komsija

Aj na brzaka 7 brojeva za LOTO , kad sve tako dobro znaš.... :laugh: :bleh:
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby Zlaja » 23 Jun 2012, 21:28

Eh sad slabija.
Zlaja

Postby Naka » 23 Jun 2012, 21:28

veljos wrote:
Naka wrote:Ma ja sam nacuo da cemo biti izbaceni iz JSL u beogradksu zonu, rasprodace sve sto mozemo, Tumba je sve zajebao. Crni namerno umara igrace da vidi kog moze a kog ne moze prodati. Ljudi haos nam preti, kataklizma... Ja ove godine ocekujem potop...
Ovo slusam od kako postoji net zadnjih 10-15 godina :) ....
Sto se tice Tumbe, samo pominjanje njegovog imena zahteva ustajanje i postovanje. Da nije bilo njega, ne bi mi ni pricali o svim ovim asovima poput Ilica, Ivica, Krstajica, Tomica, Kralja, Milosevica i dr... E sad, neki ocito su toliko zagrizeni mrznjom prema necemu, pa imaju toliko smornu pricu...
Polako prelazni pocinje u julu, docice stoper do tad...
dok nije dosao tumba mi nismo primali petarde od nizerazrednih klubova ,njegovi uspesi u evropi su za divljenje

Brate TAJ COVEK GOSPODI TUMBAKOVIC zajedno sa Bjekom i Zekom napravio je 90ih godina vrlo respektabilan tim. Po svoj prici ti ga ne podnosis i ne znam tvoj razlog. Taj Tumba je napravio igrace o kojima mi samo danas mozemo da sanjamo... To sto nam se desilo da izgubimo od pojedinih ekipa, ali smo i kidali ekipe sa po 5 do 6 golova od kojih sad kao strecamo... Veruj mi covek radi posao, ne zalece se. Bar nam se nece dogoditi novi Edu, Anderson ili Rna. Ja gotivim to tvoje mracenje, al ti i kad nemas razlog pljujes konstantno Tumbakovica, pogledaj svoje postove... Ubedjen sam da je tebi nesto urad i zato ohladi napadas covek koji je tu mesec dana, dosli su igraci i to njih 5. Ponudili smo ugovore trojici stopera... Ja sa tobom vise necu da se raspravljam, defintivno ti ne citas, i zanimljivo prosvetilio si nas sve ovde kad si rekao da nema para... A ja mislio mi imamo ustekanih 100 miliona za transfere.
Naka

Postby BlackPoint » 23 Jun 2012, 21:31

Petko019 wrote:Slazem se da treba biti optimista i nadati se ulasku u LS, ali je problem u tome sto je Partizan u teskoj situaciji a sampion je 5 godina igrao je LS a nema generalnog sponzora npr.Mi smo za ovaj period morali da se distanciramo od konkurencije i budemo koliko toliko stabilni.
Mozemo mi ovako do sutra,prekosutra ali niko sa sigurnoscu ne moze da kaze kakva je finansijska situacija u klubu.

To je stvar koji mnogi odavde ne shvataju: navijanje za neki klub i dveipo odgledane utakmice ne daju za pravo nikome da vodi klupsku politiku i da zahteva uvid u poslovanje. Ne brini ti ništa , veruj bratu veljosu ako hoćeš ili veruj nama , optimistima .
Tek , da li love ima ili ne zna onaj koji to treba da zna. I niko više.
BlackPoint

Postby Petko019 » 23 Jun 2012, 21:42

Neznam vise kome da verujem, ali sto bi Nikola Pasic rekao:"Spasa nam nema, propasti nećemo" :cheers:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby MorningGlory » 23 Jun 2012, 21:51

Petko019 wrote:Neznam vise kome da verujem, ali sto bi Nikola Pasic rekao:"Spasa nam nema, propasti nećemo" :cheers:

Zdravom razumu :)
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Diktator » 23 Jun 2012, 21:55

Petko019 wrote:Neznam vise kome da verujem, ali sto bi Nikola Pasic rekao:"Spasa nam nema, propasti nećemo" :cheers:

pa on nikad nije ni mogao da propadne..bio je korumpiraniji od ovih naslednika koji su danas na vlasti :P
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby BlackPoint » 23 Jun 2012, 22:02

veruj u Partizan !!!!!! :hatman:
BlackPoint

Re: Kontejner

Postby Remi » 23 Jun 2012, 22:07

@BP,ala tebe radi vino.... :D
Daj malo vina tog optimisticnog nam... :biggrin:
Remi

Re: Poslednji skaut

Postby ИлићКапитен22 » 24 Jun 2012, 15:04

иди бре Нолињо, 2 дана после мене си дошао на форум а имаш 10 пута више постова од мене :laugh:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Re: Poslednji skaut

Postby nolinjo » 24 Jun 2012, 15:06

ИвицаКраљ25 wrote:иди бре Нолињо, 2 дана после мене си дошао на форум а имаш 10 пута више постова од мене :laugh:

jbg ,sta cu kad moram ljudima da objasnim neke stvari ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Quarter-finals

Postby Tegi » 24 Jun 2012, 16:46

IRR, ako navijas samo za prijateljske zemlje, sto si onda navijao za nase najvece neprijatelje-Ruse? :dunno:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby kecman » 24 Jun 2012, 16:48

Tegi wrote:IRR, ako navijas samo za prijateljske zemlje, sto si onda navijao za nase najvece neprijatelje-Ruse? :dunno:

Oh shit, not again :ehej:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Tegi » 24 Jun 2012, 16:49

kecman wrote:
Tegi wrote:IRR, ako navijas samo za prijateljske zemlje, sto si onda navijao za nase najvece neprijatelje-Ruse? :dunno:

Oh shit, not again :ehej:

Izvini, bilo je jace od mene.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 24 Jun 2012, 17:03

:facepalm:

Bombardovali nas, oteli teritoriju, sikaniraju i pucaju nam na sunarodnike svakodnevno, ucenjuju nas i ponizavaju rutinski? U kom li ti svetu zivis? Ako vec nisi, hitno se javi Harperu da te stave na platni spisak, takav vispreni um mora biti nagradjen...
irriducibili

PreviousNext

Return to Fudbalski miks