AirBall wrote:Liv wrote:^ ma koja Robson, bre o cemu ti covece pricas? Mari koji se do juce raspadao u svakom mecu a sad je faca. Jao zemljo otvori se

I sta tebe (licno) briga za tu medalju? Sta ti toliko imas od nje iz te tvoje fotelje?
Jel Robson osvojila medalju za svoju zemlju?
I sta ti imas sa tim za sta je mene briga, jednostavno mi je stalo da se zemlja sto bolje reprezentuje na Olimpijadi i to je moja stvar...
Eto meni znaci vise olimpijsko zlato nego Wimbledon i to je moje pravo kao sto je pravo nekog drugog da mu nesto drugo bude milije...
^ nije mi jasno kako moze da ti bude vaznije da je zemlja reprezentovana "kako treba" svake 4 godine, nasuprot onoga kako je predstavljena skoro svaki dan kroz nase igrace na turnirima pa da zasluzuje da pljujes toliko? Vi vrlo tvrdoglavo pokusavate da razgranicite te dve stvari a one se ne mogu razgraniciti. Kad Novak izadje na teren on je najavljen kao Novak Djokovic of Serbia. Na svakom turniru. Svaki uspeh je uspeh zemlje, svaka titula se prokomentarise uspehom za zemlju od strane novinara, voditelja i samih igraca.
Sirite neki samo vama znani "patriotizam" u samo vama poznatim uslovima. I pritom ste jako neposteni i sebicni. Ne vidite siru sliku pa makar je ovde nacrtali.
Pozelim da u dresu Srbje nikad vise nista ne odigra.