Board index Olimpijske Igre London 2012

ATLETIKA - Kraljica sportova

Re: ATLETIKA - Kraljica sportova

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 22:44

irriducibili wrote:
Panta wrote:Ne znam kako irr gleda na to sto sin nekakvog Sahmira igra za Srbiju, ali svaka mu cast (Asmiru naravno, ne irr-u :biggrin: )

Sasvim normalna stvar, covek predstavlja svoju zemlju, niti jednim gestom nije pokazao da mu ona smeta. Naravno da kao takav ne smeta ni on meni. Kako ti nista ne razumes...

pogledaj sliku koju sam okacio ...brojanica ,i krst na narukvici,tetovaza Srbije :hathello:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Panta » 03 Aug 2012, 22:57

irriducibili wrote:
Panta wrote:Ne znam kako irr gleda na to sto sin nekakvog Sahmira igra za Srbiju, ali svaka mu cast (Asmiru naravno, ne irr-u :biggrin: )

Sasvim normalna stvar, covek predstavlja svoju zemlju, niti jednim gestom nije pokazao da mu ona smeta. Naravno da kao takav ne smeta ni on meni. Kako ti nista ne razumes...

Cek da vidimo hoce li zapevati himnu, pa da sudimo da li je podoban...

BTW, nije li njegova zemlja Bosna, kao sto je npr. Krstajiceva ili Prlainoviceva Srbija?
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 03 Aug 2012, 23:02

nolinjo wrote:
irriducibili wrote:

pogledaj sliku koju sam okacio ...brojanica ,i krst na narukvici,tetovaza Srbije :hathello:

Ma sta imam ja da gledam, uputi Pantu, njemu nista nije jasno. Doduse, pitao je za Asmira, a mislio na tunjavog Adema...
irriducibili

Postby Stoxan » 03 Aug 2012, 23:03

Image
Vidi se da je ljudina :biggrin:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby irriducibili » 03 Aug 2012, 23:08

Panta wrote:
irriducibili wrote:Cek da vidimo hoce li zapevati himnu, pa da sudimo da li je podoban...

BTW, nije li njegova zemlja Bosna, kao sto je npr. Krstajiceva ili Prlainoviceva Srbija?

Morace prvo da dobije priliku da zapeva himnu. Emira si vidim vec otpisao, ne uklapa ti se u koncepciju...

Ocigledno da nije, vec ti je dao odgovor koja je njegova zemlja. Kao i Krstajic i Prlainovic...
irriducibili

Postby Panta » 03 Aug 2012, 23:20

irriducibili wrote:
Panta wrote:
irriducibili wrote:Cek da vidimo hoce li zapevati himnu, pa da sudimo da li je podoban...

Morace prvo da dobije priliku da zapeva himnu. Emira si vidim vec otpisao, ne uklapa ti se u koncepciju...

Ocigledno da nije, vec ti je dao odgovor koja je njegova zemlja. Kao i Krstajic i Prlainovic...

Taj je sam sebe otpisao kada je prodao svoje sugradjane zarad Milosevicevog viskija...

on topic

Nemam pojma ko je Emir, valjda onaj krupni sa nolinjovih slika i tetovazama Srbija. Super, njegov izbor...

Meni nesto drugo nije jasno. Sada ispada da je Ljajicev problem sa tobom jedino cinjenica da ne peva himnu (koju, btw, i mnoge njegove kolege ne pevaju ili nisu pevali), a ne sto je, bar za mene, kurcina i prevara od igraca. Zanimljivo, ja sam mislio da si nacelno protiv nepodobnih u nasim reprezentacijama.
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 03 Aug 2012, 23:31

Panta wrote:Taj je sam sebe otpisao kada je prodao svoje sugradjane zarad Milosevicevog viskija...

on topic

Nemam pojma ko je Emir, valjda onaj krupni sa nolinjovih slika i tetovazama Srbija. Super, njegov izbor...

Meni nesto drugo nije jasno. Sada ispada da je Ljajicev problem sa tobom jedino cinjenica da ne peva himnu (koju, btw, i mnoge njegove kolege ne pevaju ili nisu pevali), a ne sto je, bar za mene, kurcina i prevara od igraca. Zanimljivo, ja sam mislio da si nacelno protiv nepodobnih u nasim reprezentacijama.

Opet pogresno, Nemanja se samo vratio veri pradjedova...

Pises na ovom topiku, a nemas pojma ko je on. Super, tvoj izbor...

Ljajic nije nista veca prevara od igraca u odnosu na ostale koji igraju. On samo plus ima problem sa obelezjima zemlje za koju je trebalo da igra. E samo takvi su nepodobni...
irriducibili

Postby neza » 03 Aug 2012, 23:33

a sto da ima pojma, pises na atletici o Kusturici normalno da je pomislio da je taj Elemer ili Emir neki sto je bezao od medjeda jer smo u deficitu sa lavovima... :beyond:
neza

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 23:34

irriducibili wrote:
Panta wrote:Taj je sam sebe otpisao kada je prodao svoje sugradjane zarad Milosevicevog viskija...

on topic

Opet pogresno, Nemanja se samo vratio veri pradjedova...

Pises na ovom topiku, a nemas pojma ko je on.
Super, tvoj izbor...

Ljajic nije nista veca prevara od igraca u odnosu na ostale koji igraju. On samo plus ima problem sa obelezjima zemlje za koju je trebalo da igra. E samo takvi su nepodobni...

:bravo:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 23:37

Irrijada i na olimpijskom topiku! Cekamo harpera i show moze da pocne!!!!!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby neza » 03 Aug 2012, 23:39

to mu dodje kao neka vrsta viseboja... :laugh:
neza

Postby irriducibili » 03 Aug 2012, 23:45

neza wrote:a sto da ima pojma, pises na atletici o Kusturici normalno da je pomislio da je taj Elemer ili Emir neki sto je bezao od medjeda jer smo u deficitu sa lavovima... :beyond:

Ti si se izgleda prejeo strudle s makom. Pogledaj malo bolje kome se od Brekica prividja Kusturica...

@ Tegi

I ti bi mogap da obratis paznju od koga je ovo pocelo na ovom topiku. Mozda i da izrazis ogorcenje zbog prisustva Rusa medju nasim olimpijcima...
irriducibili

Postby neza » 03 Aug 2012, 23:48

ma jasno je meni da je on to pomesao ali koji moj ima to uopste veze ovde, jebao vas i Emir i Nemanja, tema je valjda neka leva atletika... :tap:
neza

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 23:50

irriducibili wrote:I ti bi mogap da obratis paznju od koga je ovo pocelo na ovom topiku. Mozda i da izrazis ogorcenje zbog prisustva Rusa medju nasim olimpijcima...

Volim svakog ko se bori za Srbiju, cak i ako je Rus.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 03 Aug 2012, 23:55

neza wrote:ma jasno je meni da je on to pomesao ali koji moj ima to uopste veze ovde, jebao vas i Emir i Nemanja, tema je valjda neka leva atletika... :tap:

Aman covece, ja se nikada nisam bavio atletikom, a iz cista mira sam prozvan na ovom topiku...

@ Tegi

Ok.
irriducibili

PreviousNext

Return to London 2012