Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby ofkovac » 05 Aug 2012, 16:42

AirBall wrote:
Liv wrote:^^^ fEnovi?

Lose sam se izrazio... Ultrasi umesto fenovi... Fenovi su obicni navijaci , a ultrasi su tvrdo krilo, oni koji nikad ne popustaju i za sve imaju razumevanja...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

icidenti de la ultrasi nole :girlcry:
ofkovac

Postby Liv » 05 Aug 2012, 16:43

AirBall wrote:Lose sam se izrazio... Ultrasi umesto fenovi... Fenovi su obicni navijaci , a ultrasi su tvrdo krilo, oni koji nikad ne popustaju i za sve imaju razumevanja...

Bas bezobrazno s tvoje strane, ni ti ne popustas pa sta si ti onda? Pritom galantno preskaces postove koji ti "serviraju" odgovore na tvoja pitanja. Jel ih ne razumes ili samo provociras?
Liv

Postby Burke » 05 Aug 2012, 16:44

AirBall wrote:Pa Noletu u Pekingu nije bio problem da se podigne nakon poraza u polufinalu...

У Пекингу су очекивања била мања и бронза је сматрана успехом. Тада су и Рафа и Фед били на доста већем нивоу од њега... Па је опет један велики Федерер испао од Блејка јер није успео да се сабере од губитка Вимблдона и места број 1.
Burke

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:45

AirBall wrote:Covek koji nakon 2 dana nije uspeo psihicki da se oporavi i izgubi od igraca kome je ovo najslabija podloga zasluzuje kritiku, ili ne?

Uz to i ovaj mec se igrao za neku medalju, za nesto sto ce biti upisano u istoriji, ili nije?

Tako da zbilja ne razumem kako mec za medalju nije relevantan...

Air, to sto par ljudi radi na ovom topiku nije kritika. Ja sam napisao da je poraz od Delpa objektivno neuspeh i to je, sto se mene tice, sasvim dovoljna kritika. I moja ocekivanja je Novak potopio zajedno sa tvojima ali nisam bas toliko sujetan i ne dozivljavam to toliko licno da bih se raspitivao da li njemu taj mec znaci onoliko koliko znaci meni. Jedine situacije kad sam zaista iskreno besan zbog neispunjenih ocekivanja su one kad ne ispunim sopstvena ocekivanja, kad ocekujem nesto od nekog drugog uvek ostavljam rezervu da taj drugi nema obavezu da ispunjava moja ocekivanja. Osim, naravno, ako nismo profesionalno zavisni ili imamo potpisan ugovor ili tako nesto. A ja niti zavisim od Novakovih meceva, niti imam potpisan ugovor s njim da mora da igra u skladu sa mojim ocekivanjima.

Uostalom, posle onoga sto je Irri napisao nemam dalju zelju da se o ovome raspravljam. Muka mi je i najradije bih onog majmuna od njegovog oca golim rukama zadavio. Kaze Irri - klasican primer da pare ne cine srecu. Ja kazem - klasican primer svetskog uspeha na provincijski, primitivni mentalitet. Srbija u svom najboljem izdanju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:49

Liv wrote:Bas bezobrazno s tvoje strane, ni ti ne popustas pa sta si ti onda? Pritom galantno preskaces postove koji ti "serviraju" odgovore na tvoja pitanja. Jel ih ne razumes ili samo provociras?

Vec sam izneo sopstveno misljenje i necu se ponavljati, cvrstom stojim iza svega sto sam napisao pa se mozemo vratiti na ovo sledece godine npr ukoliko Nole naleti na Wimbledonu na Delpa, jer iskreno verujem da je bolji igrac od njega na ovoj podlozi bar za 2 klase...

Inace mi nije jasna ova teza o provokacijama, zasto je ponavljanje istine provokacija, ili treba samo da se pise ono sto neko zeli da vidi i cuje...

Jednostavno, vedete naseg sporta su do balcaka zasrale na ovim igrama i to se mora u svakoj prilici istaci...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 05 Aug 2012, 16:51

Aha, znaci ono sto ti kazes je apsolutna istina? A mi smo ultrasi? Interesantno.

Bas spamujes s tim sledeci turnir, sledece godine a i sam znas da nema to nikakve veze.
Liv

Postby vicharhcp » 05 Aug 2012, 16:51

irriducibili wrote:Milutinov tata mi je svedok da se odavno suzdrzavam da napisem neke stvari, upravo iz razloga sto su bitna takmicenja bila u toku. Jbg, forum se provereno cita, te bi iznosenje prljavog vesa bilo kontraproduktivno. Ali me je ovo ne pljuvanje, vec zalivanje govnima Djokovica, prelomilo da neupucenima ukazem na neke stvari...

Novak Djokovic je mladic sa 25 godina zivota, a ne robot bez emocija. Strasne se stvari dogadjaju u njegovom zivotu, dobro je da uspeva da igra i na ovom nivou. Prvo, porodica je u totalnom raspadu, a Srdjanov sabanluk vise nema granica. Pocelo je jos mnogo ranije sa upropastavanjem sponzorskih ugovora, obzirom da je on insistirao da vodi pregovore, klinkice se setaju bez imalo diskrecije, a jahta koju je kupio za navodno Novakovo opustanje, se pretvorila u mesto za njegove orgije. Kao podjednako zasluzan, podelio je sa sinom porodicno bogatstvo, sa bratom Goranom ne govori mesecima, a Novaka sve vise terorise zbog devojke Jelene, za koju javno govori da ta sponzorusa nece biti njegova snajka. Ne moze da prezali sto njegov plan sa Sarapovom nije uspeo, procenio je da mu je bas ona nivo. Ima tu jos dosta toga, ali cu se ovde zaustaviti, mucno mi je bilo i ovo da napisem. Ako neko misli da bi Novak u tim okolnostima mogao da bude potpuno usredsredjen na tenis, svaka mu cast na tome. Ja se Novaku divim sto je uopste ostao normalan u tom okruzenju...

:+1:

I Nadal se u momentima kada je bio u najboljoj formi raspadao na terenu zbog razvoda roditelja, a vazio je za jednog od psihicki najstabilnijih igraca.

Ovo sto se desava Novaku u privatnom zivotu je mnogo gore od onoga sto se desilo Rafi i svaka mu cast sto je pored svega i dosao do meca za trece mesto.

Stvarno decko ne zasluzuje da bude ovoliko pljuvan. Tenis je sport koji mnogo zavisi od glave, a njemu je, na zalost, mnogo toga sada u glavi. Na kraju dana, i on je ipak samo covek od krvi i mesa.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Jovan » 05 Aug 2012, 16:54

Nije uzeo medalju, pa? Decko je toliko toga postigao u tenisu, da se sutra povuce mogli bi svi da mu skinemo kapu. Biti u svetskom vrhu godinama pored igraca kakvi su Federer i Nadal je nesto fenomenalno. Da se razumemo, nisam neki hard core Djokovicev fan, navijam za njega kada igra, nerviram se, ali nista vise od toga.

Smesne su te price da nije pruzio maksimum. Decko je realno daleko od forme iz prosle sezone, jednostavno ima pad sto je sasvim normalno za jednog sportistu. Necu da ulazim u to da li ima probleme u privatnom zivotu, sve i da tece med i mleko oko njega, normalno je da se desi pad u jednom trenutku ili da dodje do odredjenog zasicenja. Desilo se i Federeru, najvecem svih vremena, pojavili su se Nadal i Djokovic, skinuli ga sa trona, pa je opet uspeo da se povrati. I Murray i Del Potro su igrali odlican tenis na ovom turniru i u ovom trenutku su u boljoj formi od Djokovica i to je sve.

Apropo price o odnosu prema Srbiji, potpisujem sve Harperove postove oko ove teme. Drzava je ulozila NULA dinara u razvoj karijere ovog momka, kao i u vecinu ostalih nasih sportista, da je on mogao bez grama blama da igra za neku drugu drzavu. Da nije bilo njegovih roditelja koji su od usta odvajali za njega, on danas ne bi postao ono sto jeste. Zato je bolje prvo da se zapitamo u kakvim uslovima rade i razvijaju se nasi sportisti pre nego sto istovarimo kiper govana po njihovim ledjima. Mala smo zemlja, ulaganja su jos manja, svaka medalja osvojena za Srbiju je pravo cudo. Kamo srece da smo jos u necemu 4. na svetu.

Generalno smo mnogo iskompleksirana nacija, trazimo da neko drugi nadoknadjuje nase neuspehe.
Jovan

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:55

Liv wrote:Aha, znaci ono sto ti kazes je apsolutna istina? A mi smo ultrasi? Interesantno.

Bas spamujes s tim sledeci turnir, sledece godine a i sam znas da nema to nikakve veze.

Ima veze...

Da je Nole igrao sa Delpom u 1/4 finalu Wimbledona pocepao bi ga sa 3-0 i to svi vi vrlo dobro znate, ali da zavrsavam lagano ovu pricu... Moja pocetna teza je da je Delpo ovaj turnir igrao sa 110%, Nole sa 40%, a zasto je to tako ne zelim da ulazim...

Zbilja nemam inside informacije iz njegove porodice i ne mogu da zasnivam tezu na necemu sto ne znam sa sigurnoscu... ono sto sa sigurnoscu znam je da je Delpo citavu svoju karijeru bio kesa na travi, a sada je vaskrsnuo, a Nole je u 2 godine do ovog turnira izgubio samo jedan mec na travi i to od osvajaca Wimbledona Federera...

Ukoliko mislite da je normalno da Bolt izgubi od nekog Gatlina, ili da Phelps izgubi od Cavica to je OK i ja protiv toga nemam nista, ali dozvolite i meni da imam pravo na misljenje...

Kao sto vidite u svakom postu izrazito vodim racuna kako se kome obracam i ne upotrebljavam teske reci, iskljucivo analiziram sportiste koji su javne licnosti i koji su podlozni kritici ne zadiruci u njihov privatni zivot i intimu, vec analizirajuci samo ono sto sam na terenu video...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 17:05

Nego, ima li neke sanse da drzava zastiti Novaka od ove budale od njegovog oca, kao sportistu od posebnog znacaja. Recimo, da majmuna niko ne prima od politicara, sportskih funkcionera, da mu se zabrani pristup javnim sportskim i drugim dogadjajima, da mu se sva vrata u Srbiji zalupe ispred nosa, da ga stampa besomucno i surovo razapinje, da se uradi sve sto je moguce uraditi u insistiranju na tome da je u pitanju jedan najobicniji primitivni klovn, sto i jeste.

Kad vec vise nismo drzava kao Severna Koreja ili Kina pa da ga posete izvesne cike i "objasne mu uljudno" kako treba da se ponasa da ga ne bi pojeo mrak.
harper lee

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 17:07

harper lee wrote:Nego, ima li neke sanse da drzava zastiti Novaka od ove budale od njegovog oca, kao sportistu od posebnog znacaja. Recimo, da majmuna niko ne prima od politicara, sportskih funkcionera, da mu se zabrani pristup javnim sportskim i drugim dogadjajima, da mu se sva vrata u Srbiji zalupe ispred nosa, da ga stampa besomucno i surovo razapinje, da se uradi sve sto je moguce uraditi u insistiranju na tome da je u pitanju jedan najobicniji primitivni klovn, sto i jeste.

Kad vec vise nismo drzava kao Severna Koreja ili Kina pa da ga posete izvesne cike i "objasne mu uljudno" kako treba da se ponasa da ga ne bi pojeo mrak.

Na žalost, to mora Novak sam da reši i prelomi.
The End.
Unexpected

Postby Delester » 05 Aug 2012, 17:15

evo I mene
jedna od pametnijih odluka da ne gledam danasnje meceve
jedna dobra I jedna losa vest, iliti dve dobre, danas sam optimista:
prva- nole izgubio-na dugi rok za njega je ovo dobro. znam, bole porazi, I njega posebno pogadja kada gubi za repku, ali, lakse ce on ovo preboleti nego da je dobio danas. znam da zvuci blesavo, ali verujte mi.
druga- marej hebeno izblamir'o feda! jeaaaaa bre :D
k'o da mi je neko kupio limunadu posle teske vrucincine! :D
zasluzio je sve, svaka cast, videlo se od starta da je u najboljoj formi.

idemo dalje strumfovi, sad ce nole da se regrupise I pohara do kraja!!!

odoh da citam sta ste pisali
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 17:17

Delester wrote:odoh da citam sta ste pisali

Bolje nemoj... :laugh:

Nego, jel dobijamo Mađare u rukometu?
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 17:20

AirBall wrote:
Liv wrote:^^^ fEnovi?

Lose sam se izrazio... Ultrasi umesto fenovi... Fenovi su obicni navijaci , a ultrasi su tvrdo krilo, oni koji nikad ne popustaju i za sve imaju razumevanja...

Jok. Fenovi su aparati za susenje kose. :biggrin:

Nego, koliko si juce u teretani digao iz benca?
harper lee

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 17:21

Delester wrote:odoh da citam sta ste pisali

Preskoci. Presesce ti ta skotska limunada. :biggrin:
harper lee

PreviousNext

Return to London 2012