Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 17:21

harper lee wrote:Nego, koliko si juce u teretani digao iz benca?

Veruj mi da bih bio bolje plasiran na Olimpijadi u dizanju tegova od nasih brzohodaca... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 17:22

AirBall wrote:

Veruj mi da bih bio bolje plasiran na Olimpijadi u dizanju tegova od nasih brzohodaca... :D

Verujem ti. Koliko si digao?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Houdini » 05 Aug 2012, 17:28

Delester wrote:jedna od pametnijih odluka da ne gledam danasnje meceve

i ja sam sve preskocio, pretpostavljao sam da ce se nesto desiti.

Irr zakljucaotm temu, mogao je da doda jos par poznatih udavaca u post, da se ne ocecaju zapostavljeno pored klinkica. ali sve u svemu fuckin poenta je da novac ne kupuje srecu i da su kompleksi u poznim godinama zajebana stvar.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 05 Aug 2012, 17:29

Toliko o tom cvikanju Mareja od Federera...Djokovic najveci podbacaj na oi,on i vaterpolisti su.mi bili.jedine sigurice za medalje.Air brate zar i dalje forsiras tu pricu na svim temama
Felipao

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 17:31

AirBall wrote:

pa bi automatski .jer je manji broj ucesnika
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby veljos » 05 Aug 2012, 17:35

nolinjo wrote:
AirBall wrote:

pa bi automatski .jer je manji broj ucesnika
air hoce da kaze da ne bi bio zadnji u dizanju tegova
veljos

Postby Liv » 05 Aug 2012, 17:44

AirBall wrote:
Liv wrote:Aha, znaci ono sto ti kazes je apsolutna istina? A mi smo ultrasi? Interesantno.

Bas spamujes s tim sledeci turnir, sledece godine a i sam znas da nema to nikakve veze.

Ima veze...

Da je Nole igrao sa Delpom u 1/4 finalu Wimbledona pocepao bi ga sa 3-0 i to svi vi vrlo dobro znate, ali da zavrsavam lagano ovu pricu... Moja pocetna teza je da je Delpo ovaj turnir igrao sa 110%, Nole sa 40%, a zasto je to tako ne zelim da ulazim...
.

Nisi mi odgovorio na prva dva pitanja - ko kaze da je to sto ti tvrdis istina i ko kaze da nisi i ti ultras?

Sta je Novak uradio 2010? A sta 2011? U 365 dana svasta moze da se desi. DC je bio odskocna daska Novaku, ove godine je od AO imao samo razocarenja, a opet ocekivao mnogo. Sa manjim ocekivanjima je mnogo lakse boriti se. Pritom, jesi ti uopste gledao Wimbledon? Nikog on nije pokidao tamo.

Mnogo mi ide na nerve kad tupite pricu na osnovu statistike a tenis videli niste. I pritom se fino zaobilaze konkretna objasnjenja i pitanja.

Del!! Ne citaj!
Liv

Postby M.S. » 05 Aug 2012, 17:53

Šta znam. Mnogo mi drago da sam na moru, pa se manje nerviram, a i mogu da izaberem plažu umesto hvatanja strima i vrlo predvidivog nerviranja. Ja primećujem već duže vreme (konkretno, ubeđena sam od Pariza) da njemu nije ni do čega, jer jednostavno, Pariz je previše bio bitan da bi se prekinula opsada posle traljavog i samo jednog napada. Ali, kao da mu nije bio dovoljno bitan. Ne zbog para, već zbog slave, zbog zaokruženja. Jeste on nacionalista, itd etc, jeste znao da iznedri dobre rezultate za reprezentaciju i zemlju, ali čak ni ona nije mogla potpuno da ga motiviše, to se isto nazrelo. One 2008. kad je mnogo tragičnije izgubio nego prekjuče, smogao je i snage i koncentracije da osvoji bronzu. Danas nije, i to mnogo govori.

Ako je istina šta priča irr, meni su stvari mnogo jasnije. Ja lično sa ocem koji to od mene traži ne bi delila ništa na pola, odgovorno tvrdim, dobio bi onda-kako posao i nalaže-uloženo u mene sa razumnom kamatom. Sa tim da se i tradicionalne porodice raspadaju i da jedinstvo ispod koga se pletu mnoge tajne nije uvek idealno kako izgleda, e, sa tim će sam morati da raščisti. To više i ne mora biti njegova primarna porodica, već je veliki dečko.

Novak je fakat ovde ostvario neuspeh, iako nije stvarno blam da se izgubi od DP-a, koji je već znao na travi da namuči i Nadala i Federera. Ali neuspehe pravi cele godine, zavaravanje je misliti bilo šta drugo.

Navijala sam za Mareja svim srcem (gledala sam samo prvi set), čisto sumnjam da je isključivo zbog znanja dobio onako lako, ima nešto i Delpovog truda u tome, ali ima Marej znanje. A ima i srce, izgleda, nakupila se želja posle toliko neuspeha. Definitvino drugi najbolji na travi ove sezone i ulazi na svoju najbolju podlogu prvi put kao potpuno legitimni favorit za USO (pitanje je samo da li prvi ili drugi favorit). Ne mogu verovati da ovo pišem, ali mnogo mi je drago zbog njega, još i više, nego što Federer konačno nije nešto (iako manje bitno po mom sudu) kompletirao.

Što se tiče priča na forumu, one su očekivane i zato mi je unapred bilo žao što smo ujedinjeni sa drugim OI temama. OI je meni kao Novakovom navijaču, prevashodno, na drugom mestu iako je očigledno vrlo mala šansa za zlatni slem posle ovoga...
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby georgina » 05 Aug 2012, 17:53

AirBall wrote:

:biggrin:
onda jedan dobronameran savet za tebe.
pošto više želiš medalje od naših sportaša, kreni odma' sa pripremama, 4 godine nije malo :D
georgina

Postby Gama » 05 Aug 2012, 17:59

Air, razumem ja sta hoces da kazes ali Novak je taj koji je najvise razocaran. On je vrlo svestan da je kiksnuo. Sto rece vicharhcp tenis se igra glavom. Plus mora da je igrac u dobroj formi.
Nije dovoljno samo zeleti. Fed kao nije zeleo zlato? Ali ne moze, izdalo ga telo kao sto je Novaka izdala psiha. Iz aviona se vidi da je skroz rastrojen i kao takav prolazi protiv druge lige igraca. Sa igracima prve lige malo slabiji fokus i ode... to ne prolazi u tenisu.
Zato ja i mnogi ovde ne mogu nista da mu zamere jer je ovo sto Novak pruza u ovom trenutku realno stanje stvari.

Cestitke Endiju ali moj utisak je da je on ovaj turnir odigrao bez mozga, mislim nekako rastereceno, udri i ne razmisljaj mnogo po sistemu Rosola :laugh: . Evo ga i u dublu vodi 5-2. Jos ce da ispadne bolji od Rafe sa 2 zlata :teacher: .
Gama

Postby M.S. » 05 Aug 2012, 18:03

Pa nek igra onda stalno "bez mozga", izgleda da prolazi. Elem, nisam sigurna da je to dovoljno da se dobije više od jednog važnom meča, a takođe teško zamišljam da je igrao kao Rosol, ipak je on mnogo, mnogo tehnički kompletniji igrač.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Liv » 05 Aug 2012, 18:08

^^ da, jer za promenu nije u centru paznje. Mnogo su medalja vec osvojili, svaki dan se o tome pise i govori i iako uvek postoji nada na njemu nije bio pritisak ovog puta i mogao je da se koliko-toliko opusti i izvuce najbolje iz cinjenice da se igre igraju na domacem terenu. Plus, posle poraza na W malo ko je ocekivao ovo.

M., 25 nije mnogo. Iako je on zreo 25ogodisnjak nije to uopste mnogo. Narocito sto mu je taj otac do skoro bio centar sveta, sve ulozio u njega isl. Znamo koliko mu je bitna porodica. Njegova je situacija mnogo zajebana, retko ko moze da se poistoveti s tim. Mnogo mi je krivo sto se ovo desava bas u piku njegove karijere, moze da poremetiti na duze stase. A vec za koju godinu ce mozda biti kasno.
Liv

Postby Starsica » 05 Aug 2012, 18:10

Ja ne mogu da verujem sta citam ovde, majke mi. Tacno me dodje sramota sto delim vazduh sa izuzecima odavde. Mislila sam da je b92 forum bio dno, ali ova kaljuga koja se skuplja vec neko vreme je ocigledna na forumu.

Bravo za Mareja. Mnogo mi je drago zbog njega.

georgina wrote:air, ti me najviše čudiš. jer, za razliku od ovih padobranaca koji bi sad preko tuđih leđa da im srbija poleti u nebesa, ti si barem pratio tenis relativno redovno i trebalo bi da ti je sve to oko novaka mnogo jasnije.

Jes'.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Milutinov Tata » 05 Aug 2012, 18:12

Britanci kidaju u miksu, lep mec za gledanje.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Liv » 05 Aug 2012, 18:15

^ meni bas drago, niko se nije nadao :) uzimam odmor od tenisa do USO.
Liv

PreviousNext

Return to London 2012