by M.S. » 05 Aug 2012, 17:53
Šta znam. Mnogo mi drago da sam na moru, pa se manje nerviram, a i mogu da izaberem plažu umesto hvatanja strima i vrlo predvidivog nerviranja. Ja primećujem već duže vreme (konkretno, ubeđena sam od Pariza) da njemu nije ni do čega, jer jednostavno, Pariz je previše bio bitan da bi se prekinula opsada posle traljavog i samo jednog napada. Ali, kao da mu nije bio dovoljno bitan. Ne zbog para, već zbog slave, zbog zaokruženja. Jeste on nacionalista, itd etc, jeste znao da iznedri dobre rezultate za reprezentaciju i zemlju, ali čak ni ona nije mogla potpuno da ga motiviše, to se isto nazrelo. One 2008. kad je mnogo tragičnije izgubio nego prekjuče, smogao je i snage i koncentracije da osvoji bronzu. Danas nije, i to mnogo govori.
Ako je istina šta priča irr, meni su stvari mnogo jasnije. Ja lično sa ocem koji to od mene traži ne bi delila ništa na pola, odgovorno tvrdim, dobio bi onda-kako posao i nalaže-uloženo u mene sa razumnom kamatom. Sa tim da se i tradicionalne porodice raspadaju i da jedinstvo ispod koga se pletu mnoge tajne nije uvek idealno kako izgleda, e, sa tim će sam morati da raščisti. To više i ne mora biti njegova primarna porodica, već je veliki dečko.
Novak je fakat ovde ostvario neuspeh, iako nije stvarno blam da se izgubi od DP-a, koji je već znao na travi da namuči i Nadala i Federera. Ali neuspehe pravi cele godine, zavaravanje je misliti bilo šta drugo.
Navijala sam za Mareja svim srcem (gledala sam samo prvi set), čisto sumnjam da je isključivo zbog znanja dobio onako lako, ima nešto i Delpovog truda u tome, ali ima Marej znanje. A ima i srce, izgleda, nakupila se želja posle toliko neuspeha. Definitvino drugi najbolji na travi ove sezone i ulazi na svoju najbolju podlogu prvi put kao potpuno legitimni favorit za USO (pitanje je samo da li prvi ili drugi favorit). Ne mogu verovati da ovo pišem, ali mnogo mi je drago zbog njega, još i više, nego što Federer konačno nije nešto (iako manje bitno po mom sudu) kompletirao.
Što se tiče priča na forumu, one su očekivane i zato mi je unapred bilo žao što smo ujedinjeni sa drugim OI temama. OI je meni kao Novakovom navijaču, prevashodno, na drugom mestu iako je očigledno vrlo mala šansa za zlatni slem posle ovoga...
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.