Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 12:58

AirBall wrote:Izasao je zreb i za kategoriju u kojoj ce sutra nastupati Milica Mandic koja je postavljena za 7. nosioca u svojoj kategoriji...

U prvom kolu ne bi trebala da ima previse tezak zadatak, jer ce se boriti sa takmicarkom iz Samoe, ali je vec u 1/4 finalu ceka 2. nosilac Meksikanka Espinoza...

Ako nju dobije otvara joj se put do finala...

Taj zreb je obavljen jos pre 2-3 dana. Mandiceva se borila prosle godine sa tom Meksikankom i izgubila na zlatan poen. Cuo sam da je u blagom padu i da Milica itekako ima sta da trazi u tom mecu. Ne ocekujem nista,jer ako budem ocekivao, medalja ce biti normalna stvar, a neosvajanje iste veliko razocarenje.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 13:10

Pa i Fejzic je izgubio od Britanca pre Olimpijade 6-5, a juce je bilo 8-3... Ako se opusti moze da dobije, ali uvek postoji mogucnost da se stegne kao Gladovicka...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby StefNS » 10 Aug 2012, 13:55

Kad je borba sa tako niskim brojem bodova, kao recimo Fejzićeva sa Britancem, tu je sve moguće, jedan udarac nogom u glavu menja sve. Pratio sam neke mečeve u borbama za medalje i tu su se dešavali svakakvi preokreti. A najbolji borci su po pravilu dosta agresivni. Desi se da jedan borac vodi 7-1 i izgubi. Da borac veže 6-7 poena u 15-tak sekundi.

Sport može da bude jako dinamičan, u tome je i njegova zanimljivost.
StefNS

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 14:46

AirBall wrote:Pa i Fejzic je izgubio od Britanca pre Olimpijade 6-5, a juce je bilo 8-3... Ako se opusti moze da dobije, ali uvek postoji mogucnost da se stegne kao Gladovicka...

Ovo je jako cudan sport i sto rece StefNS, jedan kruzni u glavu i moze svasta da bude.

Dobro je sto je prvi mec unapred dobijen i borice se sa mnogo manje pritiska od Gladoviceve u cetvrtfinalu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby nolinjo » 10 Aug 2012, 15:21

jedan zadnji kruzni u stilu zmaevo gnezdo brus li i to je to ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 15:23

E da nam je ovako izgledao svaki olimpijac ne bi debakl doziveli...

Image
AirBall

Postby nolinjo » 10 Aug 2012, 15:24

AirBall wrote:E da nam je ovako izgledao svaki olimpijac ne bi debakl doziveli...

Image

:shock: KAKAV ANIMAL
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby caniggia » 10 Aug 2012, 15:29

AirBall wrote:E da nam je ovako izgledao svaki olimpijac ne bi debakl doziveli...

Image

Bio je gost kod Ivana Ivanovića pa ga je zamolio da spusti ruke :biggrin: Uhvatio ga strah od bicepsa.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 15:33

Jednostavno covek koji je ovako gradjen u disciplini gde je snaga osnovni parametar uspeha ne moze biti lose plasiran...

Uporedi ovu fotografiju i onu Topicevu kako pusi cigaretu na treningu...
AirBall

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 15:34

nolinjo wrote:

Image

:shock: KAKAV ANIMAL

Naocare nosi da mu se ne bi videle obrve. Smesnije su nego kod Antoni Dejvisa. :biggrin:

Rekoh ja da smo mogli da ga iskoristimo i u drugim sportovima, kad je vec tu.
Tegi

Postby nolinjo » 10 Aug 2012, 15:36

ebote sad kad spomenu brat kanidja ,gledo sam ga kod ivana ,al se krio ko malo dete :P ,bilo ga sramota sad tek skontah da je to taj baja :)

tako se bre ide na olimpijadu sto kaze brat air aj njemu neko nek prigovori da je nespreman otiso :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Stoxan » 10 Aug 2012, 15:38

Evo i bez naočara. :biggrin:
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby nolinjo » 10 Aug 2012, 15:39

moj brat ...po obrvama :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 15:39

Inace, mnogo je simpatican momak, ima najsmesniji moguci vojvodjanski naglasak.
Tegi

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 15:39

Tegi wrote:Rekoh ja da smo mogli da ga iskoristimo i u drugim sportovima, kad je vec tu.

Sto jes jes... Trebao je da cuva odbojkasice, ko zna sta su one radile u selu... :D

Inace mi se ucinilo jutros da je onaj Kanadjanin sto je jedan od favorita za medalju u Novakovicevoj disciplini duplo siri od njega... Onakva grdosija od misica se ne vidja svaki dan, bukvalno je kao stena...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012