harper lee wrote:Da nije bilo ovog dela foruma o Olimpijadi ne bih blagoga pojma imao koliko ovde ima ljudi koji, zapravo, mrze sport, a posebno pojedine sportove i sportiste. Krace receno, steta sto niste dali Vucku da moderise ovaj podforum za vreme trajanja Olimpijade. Letelo bi perje na sve strane. :biggrin:
Stoxan wrote:Ako se ne slažete sa nekim postoji milion lepih načina da mu to kažete, a ne reći nekom da se ubije, jer bi to bilo dobro i za čovečanstvo.
Unexpected wrote:Od celog društva, baš ti da nam zapadneš.![]()
Stoxan wrote:Pa ja se iskreno nadam da nemamo nekog Hitlera ovde na forumu pa da mu to govorimo
Starsica wrote:Treba da vas bude sramota. Prosli put sam ostala samo zbog parole da ovo nije b92 forum. Mogu vam reci, sa nekim pricama ste i gori. Blam me je sto sam neke price procitala, sto me zigosu kao ovcu jer navijam za Djokovica, sto jos treba da budem i srecna sto gore reci nisu potegnute.
Ovaj teniski "fen" navija za Djokovica isto koliko za Srbiju. Drago mi je sto su sve kvalifikacije na racun forumasa sa Tenisa ostale. Hvala lepo.
harper lee wrote:Unexpected wrote:Od celog društva, baš ti da nam zapadneš.![]()
Pa da, to samo pokazuje koliko ste nezahvalni. Umesto da se poradujete sto vam je umesto mene dosao sav ovaj fini svet sa tenisa, onaj slepac navalio sa tezama o tome kako ce sad svi oni da navijaju zdusno protiv vaterpolo reprezentacije Srbije zato sto je, mozes misliti, neki Divac otisao na jedno prvenstvo, a ne na neko drugo.
delgado wrote: Inace, malo su mi glupe ove price sa Novakom i porodici i da se trazi alibi u svakoj situaciji. Ranije su bila sociva, disanje, pa i pustanje drugara, nadrkanost, a sad Srki ima ribicu, ne govori sa bratom, ker ima dijareju, cale ne voli Jelenu, mama lose sprema poparu... Gluposti klasicne, sta mislite da je svakom teniseru uvek sve potaman kad izadje na teren ?
delgado wrote:[
Uvek si dobrodosla sa druge strane brda![]()
?
Riquelme wrote:delgado wrote:[
Uvek si dobrodosla sa druge strane brda![]()
?
Sa kog si ti brda ?
delgado wrote:
Inace, malo su mi glupe ove price sa Novakom i porodici i da se trazi alibi u svakoj situaciji. Ranije su bila sociva, disanje, pa i pustanje drugara, nadrkanost, a sad Srki ima ribicu, ne govori sa bratom, ker ima dijareju, cale ne voli Jelenu, mama lose sprema poparu... Gluposti klasicne, sta mislite da je svakom teniseru uvek sve potaman kad izadje na teren ?
Altair wrote:delgado wrote:
Inace, malo su mi glupe ove price sa Novakom i porodici i da se trazi alibi u svakoj situaciji. Ranije su bila sociva, disanje, pa i pustanje drugara, nadrkanost, a sad Srki ima ribicu, ne govori sa bratom, ker ima dijareju, cale ne voli Jelenu, mama lose sprema poparu... Gluposti klasicne, sta mislite da je svakom teniseru uvek sve potaman kad izadje na teren ?
ma bre delgado nemoj da uproscavas stvari. naravno da svi oni imaju lose i dobre dane. i onda kada im nije nista potaman pa izgube od realno slabijeg.
al kod novaka nije sitnica u pitanju, nego ocigledno nesto sto je big deal u njegovom zivotu, a ne verujem da je pjerov proliv. da je samo sad podbacio na OI, pa i da kazemo, nije mu bio dan, ali covek posteno ne grize od marta meseca i ocigledno se nesto kuva...... nas navijace zanima sta je to. ostali naravno imaju pametnija posla
Houdini wrote:
nego ako je u nasoj zemlji streljastvo podjednako, ako ne i bitnije od tenisa, zasto na podforumu streljastvo ima 15 postova
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 36 guests