by DON » 03 Aug 2012, 13:07
Dominacija na svim temama.... Elem, +500 za Airov post sa vrha. Ni jedne sekunde ne trazim od ovih momaka da pobede Hrvate, Spance, Danace, Francuze, ali zelim da vidim ono sto sam video u Beogradu, ono sto su pokazali protiv Poljaka u Alikanteu - znaci bezrezervna borba do kraja meca, bilo da je plus 10 ili minus sedam.
Sledi Koreja, moramo da dobijemo i da nam se jos podigne samopuzdanje. Potom Madjarska, koja je odlicna ekipa, posebno sa Nadjom. Bice tesko, oni su favoriti, ali uveren sam da cemo dobiti ako odigramo posteno.
Ona druga grupa je smesna, stvarno sramota kolika je razlika u kvalitetu.
Hansen bogotac, Knudsen moj brat, sjajna sezona u Flensburgu, vratio se posle teske povrede. Vujin je juce odigrao verovatno najbolju utakmicu za reprezentaciju. Ostali su bili solidni. Nama je X faktor na EP bio Cuki, povezao nas je. Jbg, na ovom takmicenju nemamo tako kvalitetnu organizanciju. Em su protivnici obratili vise paznje u skautingu, em se desilo to sto se desilo. Nema se sta zameriti, ja bih momku orden dao za ovo sto cini za Srbiju, zbog primera kako se odnosi prema drzavnom dresu!