Board index Olimpijske Igre London 2012

Odbojka

Re: Odbojka

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 00:17

irriducibili wrote:
nolinjo wrote:odbojkasi se obrukali nisu !

Ma nisu, pobedili su Tunis... :okk:

Pritom im omogucivsi da osvoje jedini set na turniru...

:lollol: pa usli opusteno u mec ,desava se i najboljima da imaju los dan :beyond:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby irriducibili » 08 Aug 2012, 00:20

nolinjo wrote:desava se i najboljima da imaju los dan :beyond:

Najboljima ponekad, nama svako kolo...
irriducibili

Postby Stoxan » 08 Aug 2012, 00:24

Ta ista odbojkaška reprezentacija je od 1995. svaki put prošla grupu, računajući Olimpijadu, Svetsko i Evropsko prvenstvo. Sada se prvi put to nije desilo i odmah je smak sveta.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby irriducibili » 08 Aug 2012, 00:26

Stoxan wrote:Ta ista odbojkaška reprezentacija je od 1996. svaki put prošla grupu, računajući Olimpijadu, Svetsko i Evropsko prvenstvo. Sada se prvi put to nije desilo i odmah je smak sveta.

Nece biti da je ta ista...
irriducibili

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 00:28

ma borli smo se ko lavovi jednostavno nemamo kvalitet
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Stoxan » 08 Aug 2012, 00:30

Jebi ga najbolje da igraju još Gerić,, Mešter, Grbići, Kvisko i ekipa :biggrin:

Ista je to ta reprezentacija. Samo su drugi igrači. I što je najbitnije budućnost postoji. Nije sve tako crno.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Tegi » 08 Aug 2012, 00:30

nolinjo wrote:ma borli smo se ko lavovi jednostavno nemamo kvalitet

Nije sramota izgubiti od boljeg. Zbog cega je Nemacka losija od nas?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 00:33

Tegi wrote:
nolinjo wrote:ma borli smo se ko lavovi jednostavno nemamo kvalitet

Nije sramota izgubiti od boljeg. Zbog cega je Nemacka losija od nas?

2-0 nismo smeli sjebati ,nisam reko da su losiji al smo morali dobiti ,al jebiga onaj glavonja igro zivotnu tekmu
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby irriducibili » 08 Aug 2012, 00:36

Stoxan wrote:Ista je to ta reprezentacija. Samo su drugi igrači.

Cak se i ne zove isto. Ja osim Aksentijevica i Kovacevica bas i ne vidim tu svetlu perspektivu...

Uzgred, SAD i Rusija su nas ponizili, to se nikada nije desilo onim prethodnim istimtm...
irriducibili

Postby Stoxan » 08 Aug 2012, 00:44

Pisao sam već o perpektivi. Pa klinci (Atanasijević, Mitić, U.Kovačević, Lisinac..) koji su igrali Svetsku ligu dobili su tu istu Rusiju u najjačem sastavu 3-1. Podbacili jesmo, a naredna takmičenja će pokazati da li je ovo samo trenutno ili ne.
Stoxan

Postby nolinjo » 08 Aug 2012, 00:45

bombasi su nas razneli jer su za toliko jaci ,a protiv rusa nie moglo vise jer smo se sjebali protiv itlerovaca
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby irriducibili » 08 Aug 2012, 00:52

Stoxan wrote:Pa klinci (Atanasijević, Mitić, U.Kovačević, Lisinac..) koji su igrali Svetsku ligu dobili su tu istu Rusiju u najjačem sastavu 3-1.

Daj ne zezaj, u vaznom mecu su nas pocistili kao od sale, jaki su kao crna zemlja. Ok, saglasili smo se da su odbojkasi podbacili, a za dalje cemo videti...
irriducibili

Postby Napredpartizan » 08 Aug 2012, 00:52

Ja za odbojku nisam nimalo zabrinut. Bilo je ove godine dobrih momenata. Ovim momcima treba iskustvo i ove olimpijske igre i veoma dobre partije u svetkoj ligi ce im dosta znaciti...
Napredpartizan

Postby Tegi » 08 Aug 2012, 10:51

irriducibili wrote:

Uzgred, SAD i Rusija su nas ponizili, to se nikada nije desilo onim prethodnim istimtm...

Gresis. Razbijale su ih i slabije reprezentacije. Hoces da ti nabrojim kikseve 2002-2010?
Last edited by Tegi on 08 Aug 2012, 10:54, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Napredpartizan » 08 Aug 2012, 10:52

Miljković za SPORTAL.RS: Nisam gledao Igre, nisu me ni interesovale!

Evropski šampioni u odbojci, reprezentativci Srbije, nisu stigli ni do četvrtfinala Olimpijskih igara u Londonu. Bilo je onih u redovima naše odbojkaške ekspedicije koji su najavljivali osvajanje medalje pred odlazak na najveću sportsku smotru. Na kraju, ne samo da je medalja bila predaleko, nego su neki smatrali da bi sve bilo drugačije da je u Londonu bio Ivan Miljković, koji se krajem marta oprostio od reprezentativnog dresa posle 14 godina.

Ivan Miljković kaže da mu nije jasno zašto se priča o njemu, jer nije učestvovao ni u borbi za olimpijsku vizu.

- Nemojte o tome da pričamo. Pa oni su u februaru znali da ja neću biti sa njima. Ti momci su bili u Londonu i borili se za rezultat i medalje. Sada možemo da kažemo da im je nedostajao Andrija Gerić i Nikola i Vladimir Grbić... Kada su izborili vizu za London, nije im nedostajao Ivan Miljković – rekao je proslavljeni srpski reprezentativac za SPORTAL.RS.

Miljković kaže da nije iznenađen odsustvom rezultata u Londonu.

- Iskreno, nisam odgledao nijedan meč. Nije me ni interesovalo, a nisam ni bio u Srbiji. Nisam iznenađen, pogledajte samo kako su momci odigrali Svetsku ligu. Za mene je uspeh što su se uopšte plasirali na Olimpijske igre. Očekivao sam i nadao se četvrtom mestu i plasmanu u četvrtfinale, ali nismo uspeli.

Odbojkaši Srbije kažu da su dali sve od sebe, ali i da se nisu dovoljno borili.

- Malo je kontradiktorno to što kažu. Mislim da su dali maksimum, sve od sebe koliko su tada mogli, ali to ovog puta nije bilo dovoljno za bolji plasman. Da oni nisu pružili dovoljno, a da su druge selekcije došle spremnije i bile bolje, je evidentno.

Očekivanja od aktuelnih prvaka Evrope pred polazak u London su bila velika.

- Očekivanja su, uglavnom, bila velika od strane medija. Možda je najbolje da nakon Londona o svemu pričaju oni koji su obećavali medalje. Mislim da je veliki uspeh što je Srbiju u Londonu predstavljalo 115 sportista. Što se medalja tiče, biće još takmičenja i prilika da se osvoje odličja – zaključio je Miljković.

Napredpartizan

PreviousNext

Return to London 2012