Board index Olimpijske Igre London 2012

Vaterpolo - Olimpijski turnir London 2012

Re: Vaterpolo - Olimpijski turnir London 2012

Postby DON » 10 Aug 2012, 21:30

AirBall wrote:
DON VUČKO wrote:Auuuu covece, ajde opet, koja je funkcija OK?

Da obezbedi sredstva i uslove za ucesce srpskih sportista na Olimpijadi...

I jesu li obezbedili? Nemaju oni funkciju JOK vise. Ne mogu nista Savezima.
DON

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 21:31

Stoxan wrote:
nolinjo wrote:cemu kuknjava bivsi sport, ko ce za 5 godina da gleda vaterpolo ?

Ovo je na žalost tačno. Čak je moguće da turnir u Riju bude poslednja šansa da se osvoji neka medalja. Odavno postoji inicijativa da se vaterpolo skine sa Olimpijskih igara. Vrlo lako je da se posle velikih promena koje su se desile ovo leto to na kraju i obistini.

Bitno je da postoji gadjanje glinenih golubova, trampolina, BMX.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby veljos » 10 Aug 2012, 21:32

Alonzo wrote:Izabrao je koga je izabrao. Sta je - tu je.

Izgubili smo...jeste neuspeh, ocekviali smo zlato. Jako tezak poraz, ako je neko zasluzio titulu - to su vaterpolisti.

Moramo vise da treniramo. :biggrin:

@ veljos

Nisi mi nista odgovorio, samo si quotovao moj post. :biggrin:
prijtelju javna tajna je da u repki ne stima sve kako treba ,neki igraci su izostavljeni na neciju preporuku luka saponjic je isao jer mu je otac jako uticajan covek ,po meni nije bilo mesta za ni za mitrovica ,mali mandic je mlad ,ja nikoga ne pljujem samo kazem ako je djokovic podbacio onda su vatrepolisti duplo podbacili ,
veljos

Postby Stoxan » 10 Aug 2012, 21:34

Luka Šaponjić nije išao. Išao je Aleksa.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 21:34

DON VUČKO wrote:I jesu li obezbedili? Nemaju oni funkciju JOK vise. Ne mogu nista Savezima.

Aman zaman kakve ima veze neuspeh Djokovica sa Savezom, slazem se da je prica sa ekipnim sportovima drugacija, ali o tome ne diskutujemo trenutno...

Ono sto sam ja aludirao je da su mnogi zeleli da se sakriju iza uspeha vaterpolista i da u slucaju osvajanja zlatne medalje sa njihove strane pokriju sve neuspehe koji su bili...

Srbija je ostvarila verovatno najslabiji plasman od svih zemalja na Olimpijadi imajuci u vidu broj sportista naspram osvojenih medalja...

Ovo je debakl nad debaklima koji su u glavama nekih trebali da pokriju vaterpolisti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Alonzo » 10 Aug 2012, 21:36

veljos wrote:prijtelju javna tajna je da u repki ne stima sve kako treba ,neki igraci su izostavljeni na neciju preporuku luka saponjic je isao jer mu je otac jako uticajan covek ,po meni nije bilo mesta za ni za mitrovica ,mali mandic je mlad ,ja nikoga ne pljujem samo kazem ako je djokovic podbacio onda su vatrepolisti duplo podbacili ,

Uvek ce biti veza i vezica, zato sto je ovo Srbija. Takva smo zemlja...bolesna, korumpirana, urusena...i nepismena. Da ne nabrajam dalje.

Mediji ne smeju nista da napisu, niko nije smeo ni da pita za sastav.

Da su otisli bolji igraci - mozda bi pobedili, mozda i ne bi. Nikada necemo znati, ali je cinjenica da u svim sastavima ima neko ko ne zasluzuje. Kod Duleta su igrali Djekic i Milosevic, koji ne mogu 2 na 2 na basketu nas da pobede. Svi smo znali da nemaju pojma. Da smo imali dva bolja igraca - uzeli bi titulu u Parizu. Nama uvek nesto nedostaje.

Realno - neuspeh. To svi znamo i to znaju i oni.
Alonzo

Postby caniggia » 10 Aug 2012, 21:37

Skroz realno i dalje se nadam medalji.. Nisu sudije krive jednostavno od top 4 ekipe imamo najslabije centre to je jako bitan igrač uz to od top 4 ekipe imamo najslabijeg trenera, tako da to niveliše i poništava individualni kvalitet Andrije, Vanje i Filipa. Tu smo mi negde ali nijanse odlučuju, ovaj put centri i to je to. Mislio sam posle Australije da se konačno sve poklopilo za zlato ali jbg
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby veljos » 10 Aug 2012, 21:38

AirBall wrote:
DON VUČKO wrote:I jesu li obezbedili? Nemaju oni funkciju JOK vise. Ne mogu nista Savezima.

Aman zaman kakve ima veze neuspeh Djokovica sa Savezom, slazem se da je prica sa ekipnim sportovima drugacija, ali o tome ne diskutujemo trenutno...

Ono sto sam ja aludirao je da su mnogi zeleli da se sakriju iza uspeha vaterpolista i da u slucaju osvajanja zlatne medalje sa njihove strane pokriju sve neuspehe koji su bili...

Srbija je ostvarila verovatno najslabiji plasman od svih zemalja na Olimpijadi imajuci u vidu broj sportista naspram osvojenih medalja...

Ovo je debakl nad debaklima koji su u glavama nekih trebali da pokriju vaterpolisti...
ovaj debakl moraju da spomeni i svi novinari i moraju da izadju sa imenima ,ne moze se vise cutati ,tu su hrvatski novinari i javnost majstori ,pa hrvatski rukometasi sve osvojise isamo na jednom ep bili cetvrti ,kuka i motika se digla na glmana alilovica balica i vorija
veljos

Postby Hamilkar » 10 Aug 2012, 21:38

Savez treba da izabere desetak takmicara u malim sportovima, kajaku i streljastvu i da ulozi sav novac u njih. To se zove plan, a ne da vode neke Filipovice i da nabijaju broj ucesnika kako bi bar u tome bili bolji od Curkovica...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Hamilkar » 10 Aug 2012, 21:39

caniggia wrote:Skroz realno i dalje se nadam medalji.. Nisu sudije krive jednostavno od top 4 ekipe imamo najslabije centre to je jako bitan igrač uz to od top 4 ekipe imamo najslabijeg trenera, tako da to niveliše i poništava individualni kvalitet Andrije, Vanje i Filipa. Tu smo mi negde ali nijanse odlučuju, ovaj put centri i to je to. Mislio sam posle Australije da se konačno sve poklopilo za zlato ali jbg

Zaboravio si najslabijeg golmana,,,
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby DON » 10 Aug 2012, 21:42

AirBall wrote:

Ti pises i siris temu, ja te pitah samo jedno, a na to si odgovorio posle pet postova. Do tad ste napravili neku drugu diskusiju. OK je dao pare, uradio je sve sto je mogao. Ne razumem sta svi prvo "napadaju" Divca, kad je covek tu samo da se slika.

Daj bre, kakve glave, kakvi debakli, opustite se malo, totalno ste promasili sustinu OI.
DON

Postby caniggia » 10 Aug 2012, 21:43

Hamilkar wrote:
caniggia wrote:Skroz realno i dalje se nadam medalji.. Nisu sudije krive jednostavno od top 4 ekipe imamo najslabije centre to je jako bitan igrač uz to od top 4 ekipe imamo najslabijeg trenera, tako da to niveliše i poništava individualni kvalitet Andrije, Vanje i Filipa. Tu smo mi negde ali nijanse odlučuju, ovaj put centri i to je to. Mislio sam posle Australije da se konačno sve poklopilo za zlato ali jbg

Zaboravio si najslabijeg golmana,,,

Jesam. Onaj Hrvat brani ovo prvenstvo kao lud.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 21:44

DON VUČKO wrote:Daj bre, kakve glave, kakvi debakli, opustite se malo, totalno ste promasili sustinu OI.

To si definitivno u pravu... Oni su otisli da sire duh olimpizma tamo zajedno sa sportistima sa Fidzija i Zapadne Samoe...

Definitivno je vazno samo ucestvovati bez ikakvog rezultatskog imperativa i da se opere sto je vise para moguce kroz Saveze i pojedine sportiste...

A Divca cu prvog da napadam... Isao je u Australiju sa zenom da gleda Djokovica, vidim kako ga je motivisao...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 10 Aug 2012, 21:49

Steta. Bezali smo od ovog njihovog golmana sutevima i umesto coskova napucali precki i stativa za tri turnira. Nisam hteo nista da pisem kad su se ovde prognozirala sigurna zlata da ne bi bilo prepucavanja (ionako ih je bilo previse) ali, realno, tu u vrhu ima par reprezentacija koje svaka svaku moze da pobedi i zlato nam niko nije mogao prognozirati sa stopostotnom sigurnoscu. Sve ostalo je tipicno navijacko isprdjivanje. To da li bi kao 11. ili 12. igrac isao ovaj ili onaj je, naravno, nebitno ali cenim da kad je covek razocaran hoce da trazi objasnjenje u svemu i svacemu.

Takodje, uopste mi se nije svidela reakcija iz vaterpolo tima na racun pritiska javnosti i teorije kako oni treba da vade fleke svih sportista ali ni o tome nisam nista hteo da pisem, jer su ovde prilicno unisono dobili podrsku zbog tih komentara. Meni je to u startu izgledalo kao alibi prica, a i ne dopada mi se generalno kad se pred najvaznije utakmice sportisti bave perifernim stvarima, jer se tako najlakse gubi fokus. Svaki sportista se u Londonu takmicio u svom sportu i svojoj disciplini i rezultat vaterpolista nimalo nece promeniti sliku naseg kompletnog ucesca na Olimpijadi. Igracima a narocito treneru je to moralo da bude jasno, da ne gube vreme baveci se budalastinama o spasavanju obraza nacije.

Momcima svaka cast i nadam se da ce smoci snage da odigraju kako treba u mecu za bronzu i sa takmicenja se vrate sa kakvom-takvom alternativnom nagradom.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby DON » 10 Aug 2012, 21:51

AirBall wrote:
DON VUČKO wrote:Daj bre, kakve glave, kakvi debakli, opustite se malo, totalno ste promasili sustinu OI.

To si definitivno u pravu... Oni su otisli da sire duh olimpizma tamo zajedno sa sportistima sa Fidzija i Zapadne Samoe...

Definitivno je vazno samo ucestvovati bez ikakvog rezultatskog imperativa i da se opere sto je vise para moguce kroz Saveze i pojedine sportiste...

A Divca cu prvog da napadam... Isao je u Australiju sa zenom da gleda Djokovica, vidim kako ga je motivisao...

:laugh: :facepalm: :laugh:

A danas trazis dokaze i to da neko podnese prijavu oko FKP :laugh:
DON

PreviousNext

Return to London 2012