вређај wrote:Jednostavno je forma tempirana za pogrešna takmičenja.
I meni je to proslo kroz glavu, samo ne znam da li je to slucajno ili namerno, da li nasi treneri umeju da tempiraju formu ili je to urbana legenda. Po onom sta se pruza u Londonu ispada da je bitno otici na OI, a sta ce tamo da se uradi, nije vazno, smislicemo neko debilno opravdanje.
Ocekujem da, ukoliko vaterpolisti ne uzmu zlato i ne bace sve neuspehe u zapecak Divac posegne za ocajnickim argumentom, a to je nedostatak srece, da smo umesto cetvrtih mesta Noleta, Zorane i Zlatica uzeli tri bronze to bi bilo sjajnih pet odlicja, ali za cetvrto mesto se ne dobija odlicje, a pogoditi 7,7 u poslednjem hicu i izgubiti od lika koji je izgubio 17:19 u trecem i nije samo maler.
I jos jedna stvar, olimpijada jeste mesto za skupljanje iskustva ponekih sportista mladjih od 21, ali me malo nervira to sto su neki zadovoljni time sto su rukometasi samo otisli ako se zna da najbolji Stanic ima 33, a plej Cutura 37, da je lepo sto stafeta sa Cavketom i koji se oprostio i dvojicom turista skupljala iskustvo, da od maratonaca i hodaca ocekujemo da zavrse trke, to mi vise prilici mom stricu od 50 koji trci maraton za 5 sati, za njega je uspeh zavrsiti, za olimpijca nije. Ili bar mislim da ne bi trebalo da bude u zemlji sporta sa 115 olimpijaca.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.