Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Opojni zumbul » 06 Aug 2012, 18:36

Nije sve samo u ulaganju, ovde se brkaju pojmovi između kvaliteta i igre i kvantiteta u vidu novca. Koliko je mnogo više novca uloženo u karijeru Endija Marija pa je tek sada posle 22 ATP turnira, stigao do najvećeg uspeha u karijeri i to na turniru koji se održava svake četvrte godine a koliko u razvoj i karijeru Novaka Đokovića.
Opojni zumbul

Postby вређај » 06 Aug 2012, 18:38

Felipao wrote:Cek,kako umesto Muncan Terzic,jel smo birali obe sa b normom koju saljemo ili sta? Nisam upucen ?

Terzićeva je istrčala bolje od Munćan ali kasno na svetskom juniorskom,mislio sam više na neki plan treninga i spremanja za veliko takmičenje.
вређај

Postby вређај » 06 Aug 2012, 18:39

Agy wrote:Nije sve samo u ulaganju, ovde se brkaju pojmovi između kvaliteta i igre i kvantiteta u vidu novca. Koliko je mnogo više novca uloženo u karijeru Endija Marija pa je tek sada posle 22 ATP turnira, stigao do najvećeg uspeha u karijeri i to na turniru koji se održava svake četvrte godine a koliko u razvoj i karijeru Novaka Đokovića.

Mari je uzeo olimpijsko zlato koje njegovoj zemlji znači 960534549 puta više nego meni sve što je Đoković osvojio u dosadašnjoj karijeri.
вређај

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 18:40

вређај wrote:Mari je uzeo olimpijsko zlato koje njegovoj zemlji znači 960534549 puta više nego meni sve što je Đoković osvojio u dosadašnjoj karijeri.

Ovo nije tacno...

Murray je uzeo dva zlata... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Opojni zumbul » 06 Aug 2012, 18:41

To zlato imaju i Mečir, Roset, Masu pa kakvi su to igrači da li ih se neko seća. To možda znači za zemlju ali da li će ostaviti neki trag, verujem da bi to zlato on lično menjao sa Novakom za neki od pet GS titula.
Opojni zumbul

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 18:43

Agy wrote:To zlato imaju i Mečir, Roset, Masu pa kakvi su to igrači da li ih se neko seća. To možda znači za zemlju ali da li će ostaviti neki trag, verujem da bi to zlato on lično menjao sa Novakom za neki od pet GS titula.

Covek je decidirano rekao da njemu bi znacilo to zlato vise nego sve sto je Nole osvojio sto je njegova privatna stvar sa kojom neko moze, a i ne mora da se slozi...

Sustina je da mi kao zemlja vec 12 godina nemamo zlato na Olimpijadi i kad ga je lako osvojiti zasto ga onda nemamo?

Pa makar to bilo u gadjanju glinenih golubova...
AirBall

Postby nolinjo » 06 Aug 2012, 18:45

вређај wrote:
Agy wrote:Nije sve samo u ulaganju, ovde se brkaju pojmovi između kvaliteta i igre i kvantiteta u vidu novca. Koliko je mnogo više novca uloženo u karijeru Endija Marija pa je tek sada posle 22 ATP turnira, stigao do najvećeg uspeha u karijeri i to na turniru koji se održava svake četvrte godine a koliko u razvoj i karijeru Novaka Đokovića.

Mari je uzeo olimpijsko zlato koje njegovoj zemlji znači 960534549 puta više nego meni sve što je Đoković osvojio u dosadašnjoj karijeri.

plus deset miliona :bravo:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Gama » 06 Aug 2012, 19:00

AirBall wrote:Ovo nije tacno...

Murray je uzeo dva zlata... :D

Ni ovo nije tacno...

Uzeo zlato i srebro... :D
Gama

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 19:00

Gama wrote:Ni ovo nije tacno...

Uzeo zlato i srebro... :D

Moje izvinjenje onda... Ucinilo mi se da sam procitao da su dva zlata, ali su ipak samo dve medalje u pitanju... :D
AirBall

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 19:04

вређај wrote:

Wow, imamo Dzejmsa Kamerona na forumu. Dobro dosao, prvi ministre. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby вређај » 06 Aug 2012, 19:23

harper lee wrote:
вређај wrote:

Wow, imamo Dzejmsa Kamerona na forumu. Dobro dosao, prvi ministre. :biggrin:

Ne razumem.
вређај

Postby M.S. » 06 Aug 2012, 19:27

:D šta znači Britaniji zlato u tenisu kad Vimbdon nije osvojen 3484585 prethodnih sezona? rekla bih, nesrazmerno u odnosu na to koliko bi značilo "nama".

elem, da se ponovim, Novak je razočarao što sam i očekivala, ali mi nije jasno kakve on veze ima sa pričom o plaćanju priprema za oimpijadu isl, verujem da svoje pripreme plaća sam.

hvala što je pojašnjeno doneke otkud nama i zbog čega onoliko olimpijaca.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby вређај » 06 Aug 2012, 19:49

Zlato uzimaš za državu,Vimbldon za sebe. Kontam da i prosečan Britanac tako razmišlja.

Kukamo u svim sportovima gde smo potencijalna iznenađenja za medalju kako uvek naletimo na nekog prvog,drugog sa rang liste,pa imali težak žreb,tešku grupu. Đoković je imao mesto drugog nosioca, Tipsarević i Zimonjić treći nosioci, Mikec najbolji ulazni rezultat, Mirosavljev treći najbolji pa šta bi na kraju..Sve je stvar toga kad postižeš te rezultate.
вређај

Postby Liv » 06 Aug 2012, 19:54

вређај wrote:Mari je uzeo olimpijsko zlato koje njegovoj zemlji znači 960534549 puta više nego meni sve što je Đoković osvojio u dosadašnjoj karijeri.

Ti bas imas visoko misljenje o sebi kad se poredis sa zemljom kakva je Britanija. Oni nemaju izbora, mora da im znaci ta medalja kad GS jos nije osvojio. A pored +40 medalja sa ovih igara, veruj mi da bi bez razmisljanja menjali to zlato za titulu na Wimbledonu.

Shvatili smo da tebi tenis i Novak nista ne znace, ali nemoj praviti poredjenja koja veze jedna s drugim nemaju.
Liv

Postby Liv » 06 Aug 2012, 19:55

вређај wrote:Zlato uzimaš za državu,Vimbldon za sebe. Kontam da i prosečan Britanac tako razmišlja.

Ne kontas. Bolje cuti kad vec ne citas ono sto je prezvakano u poslednjih par dana na teniskoj temi. Pametan covek bi se pokrio usima umesto sto insistira toliko ograniceno o necemu o cemu nema pojma. Kad nesto ne znam, pitam onog ko zna. Ne izigravam ogradu. A ovde sve ograda do ograde.
Liv

PreviousNext

Return to London 2012