fighter wrote:
Vec dva puta pisem, ne budite naivni.
Ovom zlu olicenom u Vucicu i SNS koje je unazadilo.Srbiju se mora stat nogom za vrat i konacno vratiti ljudima dostojanstvo,ali to stajanje ne mora znaciti ponizavanje i lizanje dupeta sandzackim ekstremistima,samim time sa takvima se u kolo ne ulazi koliko god to mozda nesto donijelo, anece nista vec dugorocno samo ultimatume....
Vucic sa tim Ugljaninom suruje vec vise od decenije, i sa Ljajicem, i sa Zukorlicima... i sta se desilo - nista, osim sto zajedno kradu vec 13 godina, manevrisuci koalicijama, da bi narodu delovalo da kao postoji neki izbor na lokalu, neke struje, a ono kao ona igra sa stolicom manje, muzika pa ko ne uhvati stolicu ispada, pa posle ajmo igra ispocetka...
Prica o ekstremistima koji koriste studentski protest je upravo iz Vuciceve tabloidne kuhinje, da bi se rusila podrska studentima. Boli me kurac sta ekstremisti rade i planiraju, kao sto bi me boleo kurac da li mi je zapusena wc solja kad bi mi se zapalio sporet u kuhinji. Milijarde su opljackane, gradovi unisteni, vazduh zagadjen, zivoti izgubljeni dok mi izbegavamo da budemo naivni.
"Ne budi naivan" - to nije tvoja poruka - to je nesto sto si ti nekome poverovao, pa prenosis. I to se ne vrti od juce, ja to "ne budi naivan" slusam vise od 35 godina... Svakim danom koji ti provedes odbijajuci da budes naivan, ti od kojih je ideja potekla su bogatiji, neko za hiljadu, neko za milion evra... I sto duze odbijas da budes naivan, oni ce vise zaraditi, neko za kucu sa bazenom i luksuzan auto, a neko ce da obezbedi i sebi i cukununucicima zivot kakav ces ti samo na filmovima gledati. I ko je tu naivan?
Da si ti taj koji svaki dan krade i da ti dodje neko na kucu i kaze ti si lopov - sta bi mu ti rekao? Ne budi naivan, to su te ubedili ekstremisti koji ti iza ledja cepaju drzavu. I on se uhvati za glavu i ode da brani kucu i porodicu, a ti zatvoris kapiju daljinskim i buc u bazen...