Board index Olimpijske Igre London 2012

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Kreanga » 01 Aug 2025, 22:16

Cela opozicija nece stati na jednu listu, to je sigurno.
Ja prvi zagovaram jednu listu, studentsku i da se ide kao referendum. Cak i tad ce biti pakleno tesko dobiti ga sa svim njegovim inzenjeringom, ali sansa je ogromna.
Kao sto sam napisao pre neki dan, samo me plasi taj sastav liste, ko ce biti tu.
Izbori ce izgleda biti pre godisnjice pada nadstresnice. Usao je u kampanju, ide po jugu, obecava opet neke pare gradjanima itd. Sad ce krenuti da daje sve.
Da samo javim da su nas caci cekali i veceras iza policije ali je skup bio komemorativnog karaktera i nikom nije palo na pamet da ide tamo.
Ostali su sami u svinjcu.
Kreanga

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby BlackOwl » 02 Aug 2025, 07:51

Jedini nacin da "opozicija" dobije vise od 2-3% na izborima gde idu protiv studenata je ako im vucic prebaci glasove kao sto je radio sa zavetnicom, nestorom ili "rusima". Samo sto mu to nece puno znaciti jer mu nece faliti tih par procenata nego 20% na sledecim izborima.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Previous

Return to London 2012