Milutinov Tata wrote:Pa rekao si da je tebi bitno da smo najjaca sportska sila u regionu, sta ce ti znaciti ako imamo vise madelja od Hrvata ili Slovenca (ne verujem da si mislio na Rumune ili Bugare)?
Koliko drzava izdvaja na zalost ne znam, ali bi bilo lepo da kada se sve zavrsi neko i taj izvestaj predoci nama i to po sportovima, pa i onda i ti savezi da kazu na sta su konkretno potrosili ta sredstva. Tada mozemo konkretno da sednemo i vidimo ko je dobio sve, a nije vratio nista. Ja znam da Cavic nije imao bazen u Beogradu za treninge kada se srusio krov na Tasmajdanu.
Kakve veze ima drzava sa tim sto je Djokovic izgubio od Del Potra?
Da li ti mislis da bi on dobio taj mec da je bio stimulisan sa dodatnih 100 hiljada evra?
I kakve veze drzava ima sa tim sto su se strelci utronjali u poslednjim serijama i izgubili medalje?
Koliko ja znam njima je placeno da ucestvuju na Svetkom Kupu i na ovaj turnir smo dosli sa 11 strelaca mislim, dok su Hrvati valjda dosli sa 3, a Slovenci sa 2... Da li trebam da kazem da su Slovenci osvojili i medalju?
Sta ima drzava sa tim sto Bobana Velickovic na svetskom kupu puca 588 krugova, a u Londonu 579?
Mislis da bi bolje pucala da je dobila 20 hiljada evra vise?
Jel lepo neko okacio danas link da je osvajac zlatne medalje u pucanju na glinene golubove iz Hrvatske sam placao svoje pripreme u Beogradu?
A nas OK je platio svim nasim strelcima i o cemu se ovde govori?
Otici sa 115 sportista, voditi i Kurtu i Murtu sa B normon i to je normalno?
Koliko sportista su imali Slovenci i sa koliko medalja ce se vratiti?
Gde je tu odgovornost, ko ce da odgovara za novac koji je opran za fiktivne pripreme... Iz budzeta je izdvojeno 3,5 miliona evra i jos je 3 miliona evra izdvojio Telenor, uz to su pojedinci imali specijalne sponzore poput Master karda koji je sponzorisao Arunovicku...
Jel i dalje problem sa parama sto su zasrali?