Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 21:22

AirBall wrote:
Liv wrote:Jel tebi zacrni pred ocima kad si besan na nase? Napisao si da ce taj isti Djokovic pocepati u Torontu gde se igra za pare. Nisam jedina citala sta se pisalo pa da treba da mi "dokumentujes".

Stojim iza toga da je Djokovic bolji igrac od Delpa i da ce ga dobiti u sledecem mecu gde god se igra, a narocito sam uveren da ga Delpo vise nikada nece dobiti na travi...

Uz to sam siguran da Delpo nikada na turniru ne moze da odigra sa onoliko zara i entuzijazma sa koliko zara igra za svoju zemlju... Mislim da je u Londonu odigrao svoje najbolje meceve od kad se vratio na teren nakon povrede (ili psihicke krize sta je vec bilo po sredi)... Takodje je uspeh postigao na podlozi koja mu najmanje odgovara...

Znaci to je moje legitimno misljenje kao sto mogu da dokumentujem da je Djokovic u dve godine na travi izgubio samo jedan mec i to od Wimbledon-skog sampiona Federera dok je ovde izgubio 2 meca i uz to gubio set od jednog amatera na travi Fonjinija...

Mogu i ja tebi da dokumentujem da je danas paklena vrucina u Beogradu a da je pre cetiri dana padala kisa. I sta ce ti to dokazati?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Liv » 06 Aug 2012, 21:23

^^ OK, legitimno. Tvoje misljenje je i da smo mi FEnovi tj ultrasi, i da ce Novak razbiti za pare. I to si pisao. Jasno je meni sta je tvoje misljenje.
Liv

Postby Golden Warrior » 06 Aug 2012, 21:28

AirBall wrote:
Liv wrote:Jel tebi zacrni pred ocima kad si besan na nase? Napisao si da ce taj isti Djokovic pocepati u Torontu gde se igra za pare. Nisam jedina citala sta se pisalo pa da treba da mi "dokumentujes".

Stojim iza toga da je Djokovic bolji igrac od Delpa i da ce ga dobiti u sledecem mecu gde god se igra, a narocito sam uveren da ga Delpo vise nikada nece dobiti na travi...

Uz to sam siguran da Delpo nikada na turniru ne moze da odigra sa onoliko zara i entuzijazma sa koliko zara igra za svoju zemlju... Mislim da je u Londonu odigrao svoje najbolje meceve od kad se vratio na teren nakon povrede (ili psihicke krize sta je vec bilo po sredi)... Takodje je uspeh postigao na podlozi koja mu najmanje odgovara...

Znaci to je moje legitimno misljenje kao sto mogu da dokumentujem da je Djokovic u dve godine na travi izgubio samo jedan mec i to od Wimbledon-skog sampiona Federera dok je ovde izgubio 2 meca i uz to gubio set od jednog amatera na travi Fonjinija...

Djokovic je podigao igru u odnosu na pocetak turnira i sigurno bi osvojio medalju da je naleteo na slabijeg igraca od sebe. Sam si video kako je servirao Del Potro i igrao vazne poene maltene je sve ispogadjao ali je isto tako cinjenica da Del Potro prebacuje svoje limite kada igra za reprezentaciju kao i Nalbandijan uopstalom.

Inace kuriozitet je da Djokovic u delu zreba sa Del Portom u Torntu ako sam dobro video :biggrin:
Golden Warrior

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 21:47

AirBall wrote:Daj polako, sad kad si me optuzio da mi je rezultat bitan zbog kafanskih podjebavanja da ti postavim jedno konkretno pitanje...

Iz kog razloga jedna siromasna drzava kao sto je Srbija izdvaja desetine hiljada evra za olimpijske medalje i zbog cega sportisti dobijaju nacionalne penzije kad to nije stvar od nacionalnog interesa?

Pa rekao si da je tebi bitno da smo najjaca sportska sila u regionu, sta ce ti znaciti ako imamo vise madelja od Hrvata ili Slovenca (ne verujem da si mislio na Rumune ili Bugare)?

Koliko drzava izdvaja na zalost ne znam, ali bi bilo lepo da kada se sve zavrsi neko i taj izvestaj predoci nama i to po sportovima, pa i onda i ti savezi da kazu na sta su konkretno potrosili ta sredstva. Tada mozemo konkretno da sednemo i vidimo ko je dobio sve, a nije vratio nista. Ja znam da Cavic nije imao bazen u Beogradu za treninge kada se srusio krov na Tasmajdanu.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 21:54

Milutinov Tata wrote:Pa rekao si da je tebi bitno da smo najjaca sportska sila u regionu, sta ce ti znaciti ako imamo vise madelja od Hrvata ili Slovenca (ne verujem da si mislio na Rumune ili Bugare)?

Koliko drzava izdvaja na zalost ne znam, ali bi bilo lepo da kada se sve zavrsi neko i taj izvestaj predoci nama i to po sportovima, pa i onda i ti savezi da kazu na sta su konkretno potrosili ta sredstva. Tada mozemo konkretno da sednemo i vidimo ko je dobio sve, a nije vratio nista. Ja znam da Cavic nije imao bazen u Beogradu za treninge kada se srusio krov na Tasmajdanu.

Kakve veze ima drzava sa tim sto je Djokovic izgubio od Del Potra?

Da li ti mislis da bi on dobio taj mec da je bio stimulisan sa dodatnih 100 hiljada evra?

I kakve veze drzava ima sa tim sto su se strelci utronjali u poslednjim serijama i izgubili medalje?

Koliko ja znam njima je placeno da ucestvuju na Svetkom Kupu i na ovaj turnir smo dosli sa 11 strelaca mislim, dok su Hrvati valjda dosli sa 3, a Slovenci sa 2... Da li trebam da kazem da su Slovenci osvojili i medalju?

Sta ima drzava sa tim sto Bobana Velickovic na svetskom kupu puca 588 krugova, a u Londonu 579?

Mislis da bi bolje pucala da je dobila 20 hiljada evra vise?

Jel lepo neko okacio danas link da je osvajac zlatne medalje u pucanju na glinene golubove iz Hrvatske sam placao svoje pripreme u Beogradu?

A nas OK je platio svim nasim strelcima i o cemu se ovde govori?

Otici sa 115 sportista, voditi i Kurtu i Murtu sa B normon i to je normalno?

Koliko sportista su imali Slovenci i sa koliko medalja ce se vratiti?

Gde je tu odgovornost, ko ce da odgovara za novac koji je opran za fiktivne pripreme... Iz budzeta je izdvojeno 3,5 miliona evra i jos je 3 miliona evra izdvojio Telenor, uz to su pojedinci imali specijalne sponzore poput Master karda koji je sponzorisao Arunovicku...

Jel i dalje problem sa parama sto su zasrali?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 22:08

AirBall wrote:Da li ti mislis da bi on dobio taj mec da je bio stimulisan sa dodatnih 100 hiljada evra?

Naravno da ne bi. Covek je izgubio mec koji bi ga direktno svrstao u teniske besmrtnike (na stranu sto bi mu doneo nekoliko stotina hiljada dolara vise na racunu da ga je dobio). Ne mogu da verujem o cemu se ovde pise.

Osim ako ne insinuiras drugacije, u tom slucaju zaboravi na moj post.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 22:14

AirBall wrote:...

Ti si spomenuo da drzava izdvaja silne pare, ja ti kazem da mi nemamo bazene, gimnasticke sale, atletske stadione. Kome su i koliko placlii pripreme ne znam, ima li iko ovde neke konkretne brojke po sportovima, pa da raspraljamo ko je i kako potrosio pare?

Otkud sada Novaka ubacujes u pricu? Shvati da ne moze medalju da uzme svako od koga se ocekuje, onda ne bi takmicenja ni trebalo da se odrzavaju.

Na kraju ocito da treba da odgovaraju sportisti tako sto ce se sledeci put spremati samo o svom trosku, tako i putovati u Rio.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Houdini » 06 Aug 2012, 22:16

Zorana na twitteru oko organizacije OKS.

dobro je. Zaista su bolji uslovi treniranja za sve.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 22:17

Houdini wrote:Zorana na twitteru oko organizacije OKS.

dobro je. Zaista su bolji uslovi treniranja za sve.

Jesi li je ti to pitao :biggrin: ?

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 22:19

Milutinov Tata wrote:Ti si spomenuo da drzava izdvaja silne pare, ja ti kazem da mi nemamo bazene, gimnasticke sale, atletske stadione. Kome su i koliko placlii pripreme ne znam, ima li iko ovde neke konkretne brojke po sportovima, pa da raspraljamo ko je i kako potrosio pare?

Otkud sada Novaka ubacujes u pricu? Shvati da ne moze medalju da uzme svako od koga se ocekuje, onda ne bi takmicenja ni trebalo da se odrzavaju.

Na kraju ocito da treba da odgovaraju sportisti tako sto ce se sledeci put spremati samo o svom trosku, tako i putovati u Rio.

Aman covece, ja se ne zalim sto medalje nisu osvojili gimnasticari, vec se zalim sto su podbacili oni koji do sada nisu podbacivali...

Samo uporedi rezultate strelaca na SK i sa ovim sto su ostvarili ovde i znaces o cemu pricam... Takodje je Cavic plivao 51,45 na Berkley-ju ovde je isao ispod tog rezultata... I sta ima veze da li imamo bazen, ili ne kad su Cavicu u potpunosti placene pripreme u inostranstvu...
AirBall

Postby Tegi » 06 Aug 2012, 22:21

AirBall wrote:
Milutinov Tata wrote:Ti si spomenuo da drzava izdvaja silne pare, ja ti kazem da mi nemamo bazene, gimnasticke sale, atletske stadione. Kome su i koliko placlii pripreme ne znam, ima li iko ovde neke konkretne brojke po sportovima, pa da raspraljamo ko je i kako potrosio pare?

Aman covece, ja se ne zalim sto medalje nisu osvojili gimnasticari, vec se zalim sto su podbacili oni koji do sada nisu podbacivali...

Samo uporedi rezultate strelaca na SK i sa ovim sto su ostvarili ovde i znaces o cemu pricam... Takodje je Cavic plivao 51,45 na Berkley-ju ovde je isao ispod tog rezultata... I sta ima veze da li imamo bazen, ili ne kad su Cavicu u potpunosti placene pripreme u inostranstvu...

Koliko ja znam, kosooki ne ucestvuju po tim Svetskim kupovima. Ne mogu da verujem da prvo iskritikujes strelce iako su nam jedini doneli medalje.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 22:23

Tegi wrote:Koliko ja znam, kosooki ne ucestvuju po tim Svetskim kupovima. Ne mogu da verujem da prvo iskritikujes strelce iako su nam jedini doneli medalje.

Kritikujem samo Mikeca, Mirosavljeva, Velickovicku i Arunovicku koji su podbacili... Neki manje, neki vise...
AirBall

Postby Houdini » 06 Aug 2012, 22:23

Milutinov Tata wrote:Jesi li je ti to pitao :biggrin: ?

ma jok nemam ja twiter, nego preko neke slike sa monda dosao do toga :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 06 Aug 2012, 22:43

Liv wrote:Dovoljno je reci da je danas u domacim novinama velika slika Bolta a Maki je negde u jednoj kolonici na zadnjoj strani. A dovoljno je i povuci paralelu sa fudbalom recimo, to na OI niko ne zarezuje. Nije svaki sport na OI isto kotiran, pa tako ni sportisti ne kotiraju isto te OI. Naravno da u tenisu nije vrhunac karijere osvojiti OI. To je "samo" slag na torti.

Veljos, pa o tome smo bas pisali juce i vise nas se izjasnilo u korist slemova. Ali mi izgleda ne spadamo u prosecne Srbe.

Pa niko u fudbalu ne zavredjuje prvenstva u21 (za mlade) a to su upravo sastavi na olimpijadi.Najjacim timovima je zabranjeno da se takmice pravilima jer bi u tom slucaju fudbal zasenio OI.Zamislite na OI Mesija,Kristijana Ronalda,Drogbu,Toresa,itd I eto josh jedna teza o onoj raspravi o popularnosti fudbala i tenisa od pre neki dan...

Pa i Lebronu je vrhunac karijere da osvoji prsten al ako ne osvoji OI bolje mu je da se ne vraca kuci jer ce da ga pale na lomachi.
Felipao

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 22:44

AirBall wrote:Aman covece, ja se ne zalim sto medalje nisu osvojili gimnasticari, vec se zalim sto su podbacili oni koji do sada nisu podbacivali...

Sto se strelaca tice da li su oni te rezultate ostvarivali u kontinuitetu ili su uboli jednom u sezoni?

Za Cavica sam lepo napisao da je imao tesku operaciju pre dve godine, da prosle godine nije usao ni u polufinale na SP i da ne treba previse ocekivati (u smislu da ce da se revansira Felpsu). Mozda on jednostavno vise ne moze da pliva kao nekad, negde u glavi postoji neka kocnica zbog svega sto se desilo i to je dovoljno da ne dodje do medalje. Sto je u nogim glavama finale Pekinga ili Rima, nije njegova krivica.

A bazen itekako ima veze, ali necu vise da sirim pricu.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to London 2012