Pit Bull wrote:@Fred Perry
Ja mislio postoji neki snimak pa reko' da vidi na koji je nacin fejk jer 17 autobusa trenutno ni magijom ne bi moglo da se posalje iz RS u Srbiju.
Kad ono nekakva poruka.
A onda se ismijavaju ljudi koji vjeruju Vucicevicu i Informeru i koji padaju na njegove lazi.
Jbt. imam osjecaj kad citam neke komentare kao da je Dodik Putin i kao da u Republici Srpskoj trenutno ima 100 hiljada partijski pjesadinaca spremni u svakom trenutku da na prvi mig i poziv krenu ka Srbiji da brane Vucica.
A u praksi imamo prvog covjeka drzave koga smijenise i stranci i Sud BiH, a nemamo nikakav skup podrske jer su valjda procjene da ne bi doslo dovoljno ljudi da podrzi tog istog covjeka.
Urnebesna komedija.
Iskreno nemam pojma o kojih 17 autobusa sad pričamo ja nisam čuo za to ali nebitno, šalju ljudi redovno slike batinaša i iz ostatka Srbije da im dolaze i sela a bukvalno su milion puta slikali i automobile u konvojima sa tablicama iz RS i autobuse .
I vi sad jedete govna uz dužno poštovanje

. Pa Šarović i Simšić su samo za vreme izbora išli i nahvatali autobuse, Simšić je išao i snimao ih bus po bus za vreme izbora pre svih ovih medija n1 i sličnih koji nisu ni došli.
Ajde sad da je bio jedan takav slučaj bukvalno je dokazano na izborima da ih je glasalo brda.
Ali je opet kažem manje bitno govnara koji rade za ovog ne manjka iz svakog sela, grada šta da im radiš.
Pitanje je zašto tamo Srbi ćute dok su svi Srbi ustali, svako mesto, Ej ljudi se po dijaspori skupljaju i protestuju.
Zašto srpska zemlja u kojoj je stanovništvo 99 posto srpsko ćuti na sve ovo? Jel podržavaju Dodika i Vučića ili je strah, kako se to praviš da ne vidiš sve ovo u Srbiji ?
Ne ti mislim nego generalno eto ja nisam odatle pa mi objasni