Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby AirBall » 07 Aug 2012, 21:41

Oni su nenormalni, placem citajuci ovo sto je Stoxan ostavio... :D

Neki od izvoda...

4. Dragutinu Topiću, Jasni Šekarić i Aleksandru Karakaševiću fali još samo iskustvo. Na sledećoj olimpijadi od njih po zlato, nemojte brinuti!

5. Zato što Felps jede 12 hiljada kalorija dnevno a Karakašević 14.

9. HIGLOVKA VRATI STAN, DA SI PLIVALA SEKUND SPORIJE, UDAVILA BI SE

17. Pa šta, a koliko je uzeo Gabon? A Lihtenštajn? Budimo realni

25. Evo baš me je juče zvao Tipsa (mislim na Janka Tipsarevića, išli smo zajedno u zabavište) na fiksni i rekao mi da je Đoković imao straobalnih problema sa šuljevima tog kobnog dana. Davali mu začinjenu ranu kaže Tipsa i da ne zamerimo.

30. Zato što se Đerisilo odvaljivala od hladne kurčevine!

32. Da se Borča odcepi imali bi NAJVIŠE MEDALJA PO GLAVI STANOVNIKA NA SVETU! Kajakaški centar, Bojana Jovanovski, Sale Ilić, Bsk prvoligaš, Aškrabić, ULICA NE RAĐA SAMO GREŠNIKE!

Naklon tipa zemni... :blue:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 07 Aug 2012, 22:31

"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby kezman » 07 Aug 2012, 22:47

Houdini wrote:"Novosti" na rođendanu Velje Stjepanovića

Image
dres u prvom planu :nisamja:

:fies:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Stoxan » 07 Aug 2012, 23:11

AirBall wrote:Nista to ne cudi... Mi smo narod poznati kao neko ko vise slavi poraze nego pobede...

I Hrvati se slažu sa tobom. Pazi naslova

Srbi opet slave poraze: "Četvrta mjesta govore da imamo da imamo perspektivu"
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 07 Aug 2012, 23:12

Pa to jeste realno za sprdnju... Mi kao krenuli sa tesko artiljerijom...

Djokovic, Cavic, ne znam ni sam ko, a za njih goluboubica doneo zlato...

I trebaju da nas zajebavaju...

Mi u celoj Srbiji ne mozemo da nadjemo jednu debelu od 100 kila da frljne disk dalje od one njihove, tako nam i treba...
AirBall

Postby irriducibili » 07 Aug 2012, 23:17

AirBall wrote:a za njih goluboubica doneo zlato...

Da prisvojimo mi to, ipak se kod nas pripremao...
irriducibili

Postby radju » 07 Aug 2012, 23:24

Da je sada nas OK pametan pa da ulozi neke pare u popularizaciju sporta koji nam je doneo medalje. To je najmanje sto bi mogli da urade. Da im se podeli novo oruzje i da se napokon sagradi streljana koja bi se koristila za obucavanje novih polaznika. I onda posaljemo jedan bataljon u Rio i bez deset medalja se ne bi sigurno vratili kuci. Da je neko drugi na celu Ok-a to bi i bilo moguce. :copa1:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby Riquelme » 07 Aug 2012, 23:29

AirBall wrote:Pa to jeste realno za sprdnju... Mi kao krenuli sa tesko artiljerijom...

Djokovic, Cavic, ne znam ni sam ko, a za njih goluboubica doneo zlato...

I trebaju da nas zajebavaju...

Mi u celoj Srbiji ne mozemo da nadjemo jednu debelu od 100 kila da frljne disk dalje od one njihove, tako nam i treba...

:laugh:
Riquelme

Postby Diktator » 07 Aug 2012, 23:34

radju wrote:Da je sada nas OK pametan pa da ulozi neke pare u popularizaciju sporta koji nam je doneo medalje. To je najmanje sto bi mogli da urade. Da im se podeli novo oruzje i da se napokon sagradi streljana koja bi se koristila za obucavanje novih polaznika. I onda posaljemo jedan bataljon u Rio i bez deset medalja se ne bi sigurno vratili kuci. Da je neko drugi na celu Ok-a to bi i bilo moguce. :copa1:

:copa1: :blue:

napokon covek sa vizijom..kad je ovim nasima vec do brojanja to bi bio pravi potez..a strancima koji treniraju u nas da se ponudi ugovor o konfiskovanju njihovim medalja u zamenu za srBske peMzije :hatman:
+3-4 odbegla kubanca za boks
+poslati onog ciku iz kontikija da probere par domorodaca po saharskim vrletima za maraton i trcanje
+obecati besplatnu ugradnju sisa i dupeta za nase atkleticarke ako osvoje medalju na oi
+uzeti poneku rumunku na radu u banatskim poljima za gimnastiku
+oduzimati camce i kajake onima koji ne ostvare rekorde u naredne 3 godine na nasim vodama
+vaterpolo,pennis..uz pare za basket i odbojku..
i eto vam medalja vise nego li u los andjelesu :copa1:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby StefNS » 08 Aug 2012, 12:30

Pričao sam sa jednim našim perpsektivnim juniorskim plivačem, i dotakao sam se ovog predloga da se "ukinu" B norme, njegov odgovor je iz topa bio da ako to bude slučaj, sreću će potražiti u Hrvatskoj ili BiH. Znači tačno onako razmišljanje kakvo sam očekivao.

Inače što se tiče uslova i uloženih para u naše olimpijce. Evo kako su naše finalistkinje, sestre Moldovan se pripremale za OI.

http://www.sportexpress.rs/home/london- ... -u-londonu
StefNS

Postby Golden Warrior » 08 Aug 2012, 12:35

StefNS wrote:Pričao sam sa jednim našim perpsektivnim juniorskim plivačem, i dotakao sam se ovog predloga da se "ukinu" B norme, njegov odgovor je iz topa bio da ako to bude slučaj, sreću će potražiti u Hrvatskoj ili BiH. Znači tačno onako razmišljanje kakvo sam očekivao.

Inače što se tiče uslova i uloženih para u naše olimpijce. Evo kako su naše finalistkinje, sestre Moldovan se pripremale za OI.

http://www.sportexpress.rs/home/london- ... -u-londonu

Znaci njegov zivotni cilj je da ode turisticki na neke OI?
Golden Warrior

Postby AirBall » 08 Aug 2012, 12:36

Da, da... Samo ga Hrvati cekaju, mnogo njima trebaju takvi sa B normama, ali moze svakako da ode u Albaniju da pliva za njih...
AirBall

Postby Nebojsa » 08 Aug 2012, 12:42

Neka B norma vazi za sportsite do 23 godine. Odlazak za mlade sportiste na OI bi bio neki podstrek za njih da jos vise rade i da dobiju na iskustvu. Za starije bih ukinuo.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby AirBall » 08 Aug 2012, 12:43

Zbilja ne znam ko ce da ulozi 20-30 hiljada evra u okruzenju za nekog od 23 godine sa B normom...

Novac se ulaze u najvece talente, a ne u prosecne...
AirBall

Postby StefNS » 08 Aug 2012, 12:58

AirBall wrote:Da, da... Samo ga Hrvati cekaju, mnogo njima trebaju takvi sa B normama, ali moze svakako da ode u Albaniju da pliva za njih...

Hrvati na ovim OI su imali samo dva plivača, a samo jedan od njih je imao B normu, drugi je otišao po principu 2 prestavnika iz svake zemlje. A ovaj naš mali je brži recimo od trenutnog juniorskog rekorda Hrvatske u svojoj disciplini :)

A i imamo recimo Ninkovićevu (16 godina), takođe veliki potencija, koja je sada plivala za BiH na OI (doduše ona jeste odatle), jer još nije na nivou B norme, a da jeste plivala bi za nas. Uostalom i trenira sa našom reprezentacijom.
StefNS

PreviousNext

Return to London 2012