Board index Olimpijske Igre London 2012

ATLETIKA - Kraljica sportova

Re: ATLETIKA - Kraljica sportova

Postby Houdini » 08 Aug 2012, 22:17

bravo Ivanice trudila si se i dostojno reprezentovala zemlju. oni noktici, pa butkice, pa uf uf uf :inlove:

steta za Dudasa, kakva je povreda u pitanju?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Gama » 08 Aug 2012, 22:21

Mnogo mi zao decka :cmizdr: , kakav maler (glavobolja). I pored ovoga ipak je on top 10 desetobojac.

London :colera:

A bi mi zao i Letonke, za 1cm izgubi bronzu. Da je Amerikanka skocila bar isto pa da podele to 3. mesto.

Spanovicka....... bez konkurencije.
Gama

Postby belpH #77 » 08 Aug 2012, 22:22

Houdini wrote:bravo Ivanice trudila si se i dostojno reprezentovala zemlju. oni noktici, pa butkice, pa uf uf uf :inlove:

steta za Dudasa, kakva je povreda u pitanju?

ima neka slika nje za nas koji nismo ispratili...gledao sam ebeni Partizan :tap:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 08 Aug 2012, 22:23

Nego on se oprostio sa takmicenjem cim je propstio jednu disciplinu iako se oporavi do sutra,jel tako?
Felipao

Postby Stoxan » 08 Aug 2012, 22:40

Završio je takmičenje.

Inače Dudaš je završio u bolnici zbog glavolbolje
Image

Jako moćna slika
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Houdini » 08 Aug 2012, 22:45

nego gde nam Ivanica trenira u Novom Sadu ili Beogradu? ja sam je vidjao par puta u gradu, ali nisam nesto na stazi pored stadiona.

sad je gledam kako se potresla zbog 11. mesta :crybaby:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby ima 1 tim » 08 Aug 2012, 22:51

Dudaš u bolnici, završio OI!

V. N. | 08. avgust 2012. 22:57 | Komentara: 0

Desetobojcu pozlilo pre trke na 400 metara zbog čega je odustao od takmičenja. Mihail osetio mučninu i nesvesticu, i prevežen je u jednu od klinika unutar Olimpijskog kompleksa

DESETOBOJAC Mihail Dudaš iznenada je osetio mučninu i nesvesticu uoči trke na 400 metara, zbog čega je morao da odustane od daljeg takmičenja i završi svoje učešće na Olimpijskim igrama. Naš as je dobio migrenozni napad, praćen bolovima u vratu, od čega mu je pozlilo, pa nije bio u stanju da izađe na stazu.

Dudaš je u pratnji doktora Đurovića hitno bio odvežen na pregled u jednu od zvaničnih klinika unutar olimpijskog kompleksa, gde se zadržao nešto više od pola sata. Posle toga je pušten iz bolnice, odakle se zaputio pravo u olimpijsko selo.

S obzirom na to da je propustio jednu od disciplina u desetoboju, to predstavlja kraj na OI u Londonu za sjajnog srpskog atletičara.

Dudaš je prethodno u prvom delu programa deonicu na 100 metara završio za 10.90 sekundi osvojivši 883 poena, što je bilo nešto ispod njegovog najboljeg rezultata - 10.71. Time se plasirao na četvrtu poziciju u svojoj grupi, odnosno ukupno 13.

U skoku u dalj, Mihail je stigao do 7.63 metra, osvojio 942 boda i našao se na deobi šestog mesta u toj disciplini, odnosno šestog u ukupnom poretku.

Kuglu je bacio 13.76 metara (714 bodova), što je bio jedan od lošijih rezultata - 23. u ovom segmentu, pa je "skliznuo" na deveto mesto.

U četvrtom odmeravanju snaga, u skoku u vis, Mihail je tri puta rušio letvicu na visini od 199cm, čime nije uspeo da izjednači svoj najbolji rezultat sezoe - imao je 196cm.
Time se našao na četvrtom mestu u grupi B, odnosno 10. u ukupnom plasmanu sa 3.306 poena posle četiri discipline.

Sve je bilo u redu do pola sata pre trke na 400 metara, kada je na semaforu samo pisalo da je odustao...
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Stoxan » 08 Aug 2012, 22:53

Image
Image
Image
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 08 Aug 2012, 22:57

Ivana mozda nije pobedila, ali su je sigurno iznad kukova gledali vise od svih drugih takmicarki... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 08 Aug 2012, 22:58

Ivana: Zadovoljna sam 11. mestom

"Juče sam odradila pola posla, danas je trebalo da završim na jedan drugi način, ali nisam uspela. Može sad neko da priča da li je to sreća ili ne, ali ja sam među 12 najboljih na svetu i to je veliko dostignuće. Žao mi je što nisam skočila bolje, ali na kraju sam zadovoljna osvajanjem 11. mesta", rekla je Španovićeva.

Ona je dodala da joj je cela sezona bila turbulenta zbog problema sa povredom butine, da joj je to još sveže u glavi, ali da je u London stigla spremna.

"Daleko od toga da nisma spremna, ali potrebno je mnoge kockice da se poslože da bih skočila rezultat koji sam skakala do prošle godine. Nažalost, trening i takmičenje nisu isto, svejedno je da li sam 11. sa 6,40 ili 6,70. Naravno, više bih volela da sam skočila 6,80 nego 6,35", poručila je Španovićeva.

Posto je ona zadovoljna ovim mestom,ja joj onda cestitam...
Napredpartizan

Postby AirBall » 08 Aug 2012, 22:59

Jes' vala, kad je bio zadovoljan Filipovic sa zadnjim sto ne bi i ona bila zadovoljna sa 11.

To je jednostavno logicno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 08 Aug 2012, 23:55

Važno da je ona pokazala svoje šarene kandže, frizuru, ostalo nije bitno... :facepalm:

Jel ima negde snimak trke na 200m (žene), nisam gledao zbog fudbala? Feliks prva, Frejzer-Prajs druga i Džeter treća...
KKP

Postby jabukamen » 09 Aug 2012, 05:20

A tetovaza na poluskrivenom mestu? :manikir: Bojim se da je ceka buducnost one Vukoje koja je bila godinama proglasavana za najlepsu kosarkasicu, a slabo je sta bilo od kosarke. Steta za Dudasa.

Nekorektno je sto se mnogi smeju Koracu. Dusku je potrebna strucna pomoc, a onom ko ga je postavio pred mikrofon otkaz.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby harper lee » 09 Aug 2012, 12:11

jabukamen wrote:Nekorektno je sto se mnogi smeju Koracu. Dusku je potrebna strucna pomoc, a onom ko ga je postavio pred mikrofon otkaz.

Ne diraj mi Duska. :mad2: Covek je obelezio ove prenose plivanja i atletike na nacin koji nasi drugi komentatori mogu samo da sanjaju. Ljudina. Sve vreme dok njega slusam imam osecaj kao da sa drugarom koji ne zaklapa gledam prenos iz dnevne sobe. Dule nije komentator, on je koncept. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby ivana23 » 09 Aug 2012, 13:47

Image

Mihail Dudas · 805 subscribers
16 minutes ago ·
Posto se dosta ljudi raspituje da li sam dobro, a zaista nisam u mogucnosti svima da odgovorim, ovako cu napisati jer mi je tako lakse.
Dobro sam. Nazalost se desilo nesto sto nisam mogao iskontrolisati, i to u vreme kada mi je to najmanje bilo potrebno. Sada kada pratim rezultate, vidim da bih bio na veoma zavidnoj poziciji ali o tome ne treba pricati. Zahvaljujem se svima koji su se zabrinuli, ali nema potrebe za tuznim licima jer za to nemamo vremena. Ceka nas jos mnogo Olimpijada, Svetskih i Evropskih prvenstava te idemo svi jedno !!!URA!!! U to ime!!!

M

http://www.facebook.com/mihail.dudas.7/posts/4020145495716
...................................................................................
ivana23

PreviousNext

Return to London 2012