Board index Tenis Teniski miks Istorija tenisa

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby hevi_doze » 10 Sep 2025, 14:30

Tegi wrote:Ni oraj iz ruke da uzmeš. Ni njoj ni celoj toj porodici.

50 godina parazitiraju na grbači ovog naroda deleći jedni drugima nagrade i nameštenja.

Britanska škola filozofije istorije na temama savremene svetske politike u, gle čuda, emisiji Oko.
hevi_doze

Postby Tegi » 10 Sep 2025, 14:42

hevi_doze wrote:
Tegi wrote:Ni oraj iz ruke da uzmeš. Ni njoj ni celoj toj porodici.

50 godina parazitiraju na grbači ovog naroda deleći jedni drugima nagrade i nameštenja.

Britanska škola filozofije istorije na temama savremene svetske politike u, gle čuda, emisiji Oko.

Malo Đape, malo Sloba G, malo Miša Kova, može i Đapeov mali da stiče dragoceno iskustvo, ipak sledi smena generacija.

Skoro ceo spektar je tu, levi centar, desni centar, klero-nacionalizam, sve može ako su se pohađali kursevi kod profesora Kolingvuda.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby rabesandratana » 10 Sep 2025, 16:52

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Produzenisamlekom » 10 Sep 2025, 17:16

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Old school » 10 Sep 2025, 17:28

Produzenisamlekom wrote:

Ako lustracijom budu obuhvaćeni samo partijski službemici, sudije, državni uhlebljenici i sliĉna gamad bez urednika medijski trovačkih glasila, novinara, spikera i zaposlenih u istim glasilima, armije direktora i direktorki obrazovnih i zdravstvenih ustanova koji su partijski postavljeni, JKP takođe, policije, vojske, komunalne policije, prevoznika, firmi koje pružaju usluge obezbeđenja, svih zaposlenih u kancelarijama izvršitelja, sportskih klubova i centara, i svih batinaša i siledžija kao i botova iz kol i računarskih centara koji su evidentirani ja prvi neću glasati za studentsku listu a potrudiću se da to ne bude niko iz mog okruženja.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Dr Arslanagic » 10 Sep 2025, 17:40

Док смо колонија не верујем у лустрацију.
Требају њима ти говнари и систем који уништава Србију.

Пре се треба надати да ће запад зажмурити да их народ Непалује, него што ће дозволити лустрацију.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Sezione » 10 Sep 2025, 17:49

Old school wrote:
Produzenisamlekom wrote:

Ako lustracijom budu obuhvaćeni samo partijski službemici, sudije, državni uhlebljenici i sliĉna gamad bez urednika medijski trovačkih glasila, novinara, spikera i zaposlenih u istim glasilima, armije direktora i direktorki obrazovnih i zdravstvenih ustanova koji su partijski postavljeni, JKP takođe, policije, vojske, komunalne policije, prevoznika, firmi koje pružaju usluge obezbeđenja, svih zaposlenih u kancelarijama izvršitelja, sportskih klubova i centara, i svih batinaša i siledžija kao i botova iz kol i računarskih centara koji su evidentirani ja prvi neću glasati za studentsku listu a potrudiću se da to ne bude niko iz mog okruženja.

Jeste sad druze i da dodjemo svi kuci da ti ga blajvnemo, sve druge podgrupe koje si naveo spadaju u prve grupe koje si naveo

Mediji i privatnici su partijski sluzbenici, svi ostali su drzavni uhlebljenici sto bi ti rekao i to je to, budi bez brige(dolazi petica)
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dexi » 10 Sep 2025, 18:35

Lustracija je rekao bih jedan jedini moguci nacin da ovo drustvo krene napred posle godina tavorenja.Za nauk buducim politicarima i ljudima na funkcijama .

Bez toga svaka promena vlasti je uzaludna.Naravno i da se mnoge strukture u drzavi,drzavnoj bezbednosti ,policiji rasformiraju,poput crvenih beretki 2003.

Da se svako ko je krsio zakon,ko se okoristio (a ima ih vala mnogo)ko se obogatio kazni na jedan pravedan nacin.

Pored toga mora da se i totalno aj da ne kazemo ugasi,al mora da se reformise tzv.javni medijski servis.Pored toga ako bog da pa se desi promena u ovoj zemlji istog momenta ugasiti televizijw poput Pinka,informera i ostalih medija koje su trovali ovaj narod.

Kladionice ,rijaliti,sumnjivi projekti,davanje ogromne svote novca u klupski sport sve to ukinuti.(po mogucstvu fudbal u Srbiji transformisati u amaterski :biggrin: ).

Mislim postoje jos dva scenarija koje niko ovde ne bi zeleo.Prvo Nepalski,ili scenario osvete poput one iz 1945,i drugi scenario je ostanak sns kartela na vlasti.
Dexi

Postby Veljkona22 » 10 Sep 2025, 18:39

Ko crna zemlja težak
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Ziks96 » 10 Sep 2025, 19:03

Old school wrote:
Produzenisamlekom wrote:

Glasaj za Siptara mozda se promijeni
PKAŠ
Ziks96

Postby jupol » 10 Sep 2025, 20:44

rabesandratana wrote:

blokiran mi na tviteru odavno, pa samo ovako mogu da vidim govno... ovakvo lupetanje je i za njega previse :krsti:

Veljkona22 wrote:Prešo sam u SPS kad sam otkrio ko je otac Mione Marković

stajala pored mene ispred kordona za Vidovdan :beyond:
PKAŠ
jupol

Postby alanford98 » 10 Sep 2025, 20:54

Hoće li, i, ovde bit pal nepal.?
alanford98

Postby Old school » 10 Sep 2025, 21:27

Ziks96 wrote:Glasaj za Siptara mozda se promijeni

Ovo je već drugi put u nedelju dana da imaš zajedljive opaske na moj komentar. Posle prvog na basketu nisam hteo da zatežem.
Posle ovog, ako ti se ne sviđa zaobiđi...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Duh sa sekirom » 10 Sep 2025, 21:34

Komentar ti je dečiji jbg.
Ako nije baš onako kako sam ja zamislio , ne samo da ja neću glasati nego ću i druge nagovarati da ne glasaju..
A na drugoj strani zlo u izvornom obliku.
Duh sa sekirom

Postby jupol » 10 Sep 2025, 21:36

i dok mi ovde raspravljamo da li su razni opozicionari trostruki ili cetvorostruki agenti savrsene i opake sns propagandne masinerije...

opaka sns propagandna masinerija:

PKAŠ
jupol

PreviousNext

Return to Istorija tenisa