Houdini wrote:cestitke bratu Belphu na najvise poena, a cestitke i mojim igracima na obeybedjenom prvom mestu u ligi

cestitke i svima koji su usli u PO.
sad PO, pa da se ceramo.
fala brate Nebojsa :)
i tebi cestitke na prolazu u polufinale direX :) ceracemo se
a samo da kazem da je ortodoxna glupost da opet idem na tebe u polufinalu...em 2 ekipe sa naj skorom, em iz iste divizije...al sta ces...tj, ako prodjem Goldena...da ne bude zabune i neke arogantnosti(al je iskopah), nisam upisao pobedu, vec samo pricam SBBKBB
Golden Warrior wrote:Hebem ti sunce gledam sastav Belpha i ne vidim gde mogu da ga napadnem nema slabu tacku
Jedino mi preostaje da weapon of massive destruction duo Foles-Jaffrey donesu 70 poena opet. Jos se neckam oko RB ali sva je prilika da cu pustiti Rice-a da me zakopa do kraja, ne bi bilo uredu da ostane neiskoriscena rupa koju kopa cele sezone

nista to ne mora da znaci prijatelju...sve zavisi od dana, mada imam lepe match-upe...videcemo
i samo da napomenem, da je NASA divizija bila UBEDLJIVO NAJJACA!!! 25 pobeda ukupno...hvala i dovidjenja

cisto da se neko ne bi tripovao da je drugacije
a i gledajuci sad, 1680p na 13 tekmi...129.23 prosecno...ebao sam mu mamu
edit: hvala i ekipi Dihtung gume sto smo odradili 2 trejda...mene je znatno ojacao, a ja sam njemu prepustio neke dobre igrace koji mi nisu trebali i na pozicijama gde mi je bila guzva...hvala mu sto mi je povecao sanse da osvojim titulu...a i nadam se da sam ja njemu pomogao sa tim igracima da ne ostane na 1oj pobedi u ovoj sezoni....
srecno svima...i gornjoj i donjoj polovini, tj plej ofu