Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby San Epifanio » 14 Mar 2013, 14:24

Felipao wrote:Amendola,bivsi brate,pa od svih klubova si morao bas u ebene patriote.

:+1:
San Epifanio

Postby Golden Warrior » 14 Mar 2013, 17:32

Felipao wrote:Amendola,bivsi brate,pa od svih klubova si morao bas u ebene patriote.

Deni je bolji igrac od Welkera dok god moze da ostane zdrav na terenu.Nisu ni patriote glupe,dali su Amendoli veci ugovor nego sto je dobio Welker u Denveru.

A inace su preslikan tip igraca.

Jel si siguran u ovo?

Ti verovatno imas bolji uvid jer redovno pratis Ramse ali je Welker bukvalno na kraju uz Brejdija bio 80% napada Patriota ali u onom njihovom no hudle offense sam u jednom trenutku pomislio da bi davali 40 poena i da nas sa forumu stave u tim. Gledao sam Amendolu mislim 2 puta ove sezone i uglavnom je bio rovit ali je odlicne partije pruzao, opet tesko mi da zamislim da ce odmah pokriti izostanak Welkera.

Kakva ludnica u NFL-u sa prelascima igraca jel to svake sezone ili se samo ove potrefilo ? :biggrin: Uglavnom sam do sada slabije pratio desava tokom pauze i sve transefere sam hvatao kako pocne sezona.
Golden Warrior

Postby Felipao » 14 Mar 2013, 19:20

Stojim iza toga.Deni je od samog dolaska u Ramse uporedjivan sa Welkerom (kao poor man u pocetku,vremenom kao bolja verzija) jer imaju mnogo slicnosti.Pocevsi od toga da su obojica niski,beli slot hvataci,indeticne gradje pa do toga da su obojicu u NFL stigli kao nedraftovani agenti,kao i cinjenice da dolaze sa istog koledza gde ih je trenirao isti trener.

Licno mislim da je Amendola osim mladja,trenutno i mnogo bolja verzija bar po onome sto sam ja gledao,pogotovo ove sezone (a nisam propustio nijednu tekmu ramsa odgledavsi i par tekmi patriota).Ono sto mi je zapalo u oko pre svega jeste da Deni moze vise da operise u deep rutama od Welkera (ove godine je Deni imao znacajan broj snepova kao spoljasnji risiver) kao i da ima mnogo sigurnije ruke(sto je nekada bio Velkerov trejdmark).Deni je drugi najsigurniji hvatach u NFL (gde se uzima odnos uhvacenih pasova i dropova) dok za Velkera nisam bio siguran pa sam izguglao da je od 2010 imao cak 26 dropova na 326 hvatanja od cega 11 prethodne sezone gde je bio drugi najgori igrac u NFL (a da ponovima Amendola drugi najbolji)
Sve u svemu patriote su pokazale vise puta da imaju njuh za ovakve procene,videcemo.Platili su Denija vise nego sto je dobio Welker u Denveru a sa druge strane ST LUis je platio vise Cooka nego sto je dobio Amendola.A Cook je TE koji su inace mnogo manje placeni nego risiveri,cak je Cook debelo premasio ugovor Gronkovskog npr.Bice zanimljivo videti ko je iz svega toga najvise profitirao....
Felipao

Postby gogo23 » 14 Mar 2013, 21:05

Felipao wrote:Deni je bolji igrac od Welkera

:ojha:

Moram da priznam da si me dobro oraspolozio svojom analizom, znam da radovno (rado+redovno :biggrin: ) pratis Ramse i nadam se da ce se tvoje vidjenje Denijeve igre i kvaliteta potvrditi.

Danas nista ne pogledah, nosac su svi analiticari, novinari ma ko god je komentarisao bili zaprepasceni ovakvom odlukom, uglavnom se potencirala ta sklonost povredama i velikim rizikom u koji se upustila uprava patsa.
gogo23

Postby Felipao » 14 Mar 2013, 21:06

Mat Kasel otpusten iz Chiefsa al je brzo nasao angazman u Minesoti gde bi trebalo da bude konkurencija Ponderu.

Ocekuje se i da Kolb dobije otkaz,ukoliko se to ne desi do nekog roka u toku sutrasnjeg dana Arizona ce morati da mu isplati bonus od 2 miliona i opteretice salary cap sa 13.5 miliona koliko sleduje Kolbu za predstojecu sezonu.

Reed je blizu Texansa,Jake Long blizu Ramsa.

@gogo drago mi je da sam te oraspolozio :D
Felipao

Postby Felipao » 14 Mar 2013, 21:27

Zbogom majstore i srecno!

Image

All time rush leader Ramsa,Stiven Dzekson je potpisao za Falconse.

Felipao

Postby gogo23 » 14 Mar 2013, 21:59

Ako ode i Reed kreteni ce zbog fleke razjebati ceo tim :biggrin:

Felipao, razumem se u AF ko Marica u krivi...za patse navijam zbog Brejdija, mislim da su on i patsi ubedljivo najvise prenoseni na nasim TV, najpre na 3K (tada sam se i zaljubiotm u AF i Toma :biggrin: ) pa sada na areni...strim nikada nisam pogledao...niti bi :biggrin:

AF smatram najkompleksnijim timskim sportom u kome je za postizanje uspeha potrebno savrseno uklopiti najbolje iz mnogih drugih sportova: pas jednog Stoktona ili Nesha, brzina Useina Bolta, skocnost MJ-a, obilazak prepreka Aries Merrita, fokus i snagu sumo borca, tehniku rvaca grcko-rimskim stilom, precizni sut Dejvida Bekama...

Sve to treba uklopiti u jedan tim u kome svih jedanaest na terenu, tako razlicitih po svim karakteristikama, moraju da funkcionisu kao sat...jer ako samo jedan zupcanik ispada i trokira - ceo sistem se raspada.

Nerviraju me povrede koje, toliko ceste i na zalost neminovne, poprilicno kvare sveukupni utisak o ovom sportu, ali se vremenom nauci da i sa tim mora da se zivi.

Nadam se da ce do nove sezone sve polomljene kosti zarasti, svi pokidani ligamenti zasiti i da cemo gledati jos jednu uzbudljivu sezonu u kojoj ce na kraju trijumfovati Brejdi :biggrin:
gogo23

Postby Napredpartizan » 14 Mar 2013, 22:41

Denver-San Francisko vidjeno finale kako trenutno stvari stoje, imaju najbolje timove i dobro su se pojacali... Da li ce jos neko ostati u Baltimoru osim Flaka ? :biggrin:
Napredpartizan

Postby Pit Bull » 14 Mar 2013, 23:51

Mogao bi NE opet u SB ali otom potom , ne verujem da ce Broncosi do SB-a :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby kami » 15 Mar 2013, 02:24

Deni je bolji igrac od Welkera dok god moze da ostane zdrav na terenu.Nisu ni patriote glupe,dali su Amendoli veci ugovor nego sto je dobio Welker u Denveru.

A inace su preslikan tip igraca.

Kao navijac Patriotsa :laugh: , apsolutno se slazem sa ovim.

Zapravo, Velker je po meni jedan od najprecenjenijih igraca u ligi.

Doduse, kao sto sam vec govorio, New Englandu najvise nedostaje jedan deep threat receiver.
kami

Postby Felipao » 15 Mar 2013, 11:30

Moreirin miljenik :D RB Leon Vasington,specijalista za kick return je potpisao za Patriote.Logicno je postao visak u Sijetlu dolaskom Harvina.

BTW jedna zanimljivost koja ce obradovati Unexpecteda :D ,zadnja 2 puta kada je izabran novi papa Stilersi su osvajali superbol (1978 i 2005)
Felipao

Postby Felipao » 15 Mar 2013, 19:45

Kao sto su i bile najave,otpusten je Kevin Kolb.

Majami je doveo Dastina Kelera (TE iz Jetsa) i nakon resignovanja Hartline-a odnosno dovodjenja Valasa delfini ce najzad imati dobra napadacka oruzja u pas igri posle duze vremena.
Felipao

Postby belpH #77 » 15 Mar 2013, 20:18

Felipao wrote:Kao sto su i bile najave,otpusten je Kevin Kolb.

Majami je doveo Dastina Kelera (TE iz Jetsa) i nakon resignovanja Hartline-a odnosno dovodjenja Valasa delfini ce najzad imati dobra napadacka oruzja u pas igri posle duze vremena.

samo treba njima i baciti...ne znam, onaj Hartlajn mi uopste ne deluje kao dobar qb...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 15 Mar 2013, 22:30

Mislish Tanehil,Hartlajn je WR :D Bash smo pre neki dan ja i Moreira diskutovali o njemu.MO takodje misli da je k. na biciklu al ono,gledao sam ga samo u onoj tekmi protiv Ramsa i nije delovao lose s obzirom koliko nije imao kome da baci.A u medjuvremenu Majami je doveo josh jedno napadacko oruzje za Tanehila,bivseg WR Ramsa,Brandona Gibsona :)

Meni ce ostati u pamcenju po ovom hvatanju upravo protiv Majamija :D Vrhunsko!

Image

Imao je vise nego pristojnu sezonu,600 i nesto jardi i 5 TD.Cini mi se kao podcenjen igrac mada upada u oci njegova nemogucnost da napravi bilo kakvo odvajanje (separation) u odnosu na potivnicke CB.
Felipao

Postby MOREIRA » 15 Mar 2013, 23:24

Washingtonu hvala na svemu , i na svim TD sto je postigao za nas tim , ali dosao je veliki Harvin tako da tu vise nije bilo mesta za njega , vidim svi pominju SF i Denver ali niko da spomene Seahawks-e koji su trenutno jedan od najkompletnijih timova u NFL-u , vec zamisljam trio Wilson , Lync i Harvin sta ce da rade , bice busne protivnicke odbrane :copa1:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

PreviousNext

Return to Američki fudbal