Ako ode i Reed kreteni ce zbog fleke razjebati ceo tim
Felipao, razumem se u AF ko Marica u krivi...za patse navijam zbog Brejdija, mislim da su on i patsi ubedljivo najvise prenoseni na nasim TV, najpre na 3K (tada sam se i zaljubio
tm u AF i Toma

) pa sada na areni...strim nikada nisam pogledao...niti bi
AF smatram najkompleksnijim timskim sportom u kome je za postizanje uspeha potrebno savrseno uklopiti najbolje iz mnogih drugih sportova: pas jednog Stoktona ili Nesha, brzina Useina Bolta, skocnost MJ-a, obilazak prepreka Aries Merrita, fokus i snagu sumo borca, tehniku rvaca grcko-rimskim stilom, precizni sut Dejvida Bekama...
Sve to treba uklopiti u jedan tim u kome svih jedanaest na terenu, tako razlicitih po svim karakteristikama, moraju da funkcionisu kao sat...jer ako samo jedan zupcanik ispada i trokira - ceo sistem se raspada.
Nerviraju me povrede koje, toliko ceste i na zalost neminovne, poprilicno kvare sveukupni utisak o ovom sportu, ali se vremenom nauci da i sa tim mora da se zivi.
Nadam se da ce do nove sezone sve polomljene kosti zarasti, svi pokidani ligamenti zasiti i da cemo gledati jos jednu uzbudljivu sezonu u kojoj ce na kraju trijumfovati Brejdi