Golden Warrior wrote:Remsi su cvsta i dobro organizovana ekipa sa glavom i repom, Cook im je legao samo tako ali mi i dalje deluje da imaju premalo opcija u napadu. Ne sumnjam da ce izvuci solidan broj pobeda na Zuerleina i tu kompaktnost ali u ovakoj diviziji jako tesko da ce se pribliziti PO ali u svakom slucaju na pravom su putu...
Msm da ove godine opcije u napadu nisu toliki problem kao prethodnih godina.
Sophmore Kris Givens se vec profilisao kao ozbiljan deep threath igrac.Prosle godine se proslavio sa 5 uzastopnih utakmica sa hvatanjima za 50+ jardi sto je rekord za rukija.Fantasticna brzina moze da se iskoristi i kod skrinova a popravio je trcanje short i medium ruta.Protiv Arizone se nije naigrao ali cuvao ga je Piterson.
Tavon Ostin je josh jedan super brz igrac,prvi risiver podignut na ovogodisnjem draftu i neko za koga predvidjaju da ce uci u uzi izbor za offensive rookie of the year.
Jared Cook je monstrum koji ima telo tajtenda a brzinu najboljih risivera.Predstavlja missmatch svuda po terenu,strasan atleta i najzad jedan ozbiljan big body threat u end zoni.
Quick,proslogodisnji pik druge runde,takodje poseduje sjajne fizikalije i na trenutke tek prikazuje trenutke briljantnosti.Dosta je sirov dosao u NFL,imao je problema sa plejbukom celu prethodnu sezonu ali ove godine bi mogao da zasija.
Tu su josh i za ove pojmove veteran,Ostin Petis,trecu godinu sa timom,prosek,i Bailey,ruki koji je sa Ostin predstavljao strah i trepet u Virdziniji,pitanje je kako ce se snaci u NFL.
Sto se tice RB,josh je rano davati ocene,Daril mi je prosle godine delovao bolje nego Stiven na terenu.
Ono sto je po meni osnovni problem u napadu Ramsa jeste mnogo glupa sema napada Shotenhajmera.Prosle godine sam pizdeo,mislio sam nema igrace,bice bolje,ali on i dalje poziva konvencionalne i usrane akcije uz doze gluposti poput proslogodisnjih konstantnih pokusaja trcanja na treci i long i ovogodisnjeg bootlega na jebene dve jarde od svoje endzone,jel on lud.I tu smo umalo popili sejfti,umalo jel smo umesto toga popili deflection,int i tacdaun njihove odbrane...