Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Golden Warrior » 09 Sep 2013, 02:12

Neverovatan je lik Romo umesto da bude nekih 17-0 sada je 3-3 i to uz puno srece. Doduse za ovaj INT nije bio on kriv nego rookie hvatac ali opet morao je ranije da ih nakautira...
Golden Warrior

Postby вређај » 09 Sep 2013, 11:58

Izvukli se Kaubojsi posle 6 izgubljenih lopti Džajantsa.
вређај

Postby Napredpartizan » 09 Sep 2013, 12:14

Reggie Bush je pokazao kakva je igracina kada se vrti oko njega dosta toga... Imao je blizu 200 jardi juce i Detroit ako Stafford bude konstantan moze biti jako opasan...

Pitsburg :tap: Totalno su mi nedefinisani, ne znam sta da ocekujem od njih, kako su krenuli, izgleda da ce biti frustrirajuca sezona..

Jedva cekam veceras Filadelfiju, u 00:00 pocinje mec, zanima me napad kako ce izgledati sa novim trenerom...
Napredpartizan

Postby вређај » 09 Sep 2013, 12:21

u 1 počinje filadelfija. ja gotivim iglse i vika mnogo..voleo bih da tata vik objasni neke svari uzletelom rgIII..

zanimljivo da su sva 4 tima iz toliko hajpovanog AFC severa startovala porazom a da su iz AFC istoka 3 krenula pobedom i bafalo koji je izgubio unutardivizijski od NE prikazao sasvim pristojnu partiju.
вређај

Postby Felipao » 09 Sep 2013, 12:45

NFC West takodje demonstrirao dominaciju,pobede Sihoksa i San Franciska u derbiju kola,te pobeda Ramsa u divizijskom derbiju protiv Arizone koja je pokazala da ce svima biti tvrd orah ove sezone.U nekoj drugoj diviziji Arizona bi mogla i na prvo mesto...

Inace NFC mi deluje mnogo jace nego AFC,i mnogo vise ekipa imaju koje bi mogle da se nadaju naslovu...
Felipao

Postby Golden Warrior » 09 Sep 2013, 14:24

Felipao wrote:NFC West takodje demonstrirao dominaciju,pobede Sihoksa i San Franciska u derbiju kola,te pobeda Ramsa u divizijskom derbiju protiv Arizone koja je pokazala da ce svima biti tvrd orah ove sezone.U nekoj drugoj diviziji Arizona bi mogla i na prvo mesto...

Inace NFC mi deluje mnogo jace nego AFC,i mnogo vise ekipa imaju koje bi mogle da se nadaju naslovu...

Gledao sam jedan deo meca cak mi je bio zanimljiviji nego San Francisco-Green Bay i prijatno sam iznenadjen Arizonom, oni su i prosle sezone bili dobri u defanzivi + specijalni tim najvise zahvaljujuci P.Petersonu ali sada su dolaskom Palmera i Mendenhalla kompletni i nikome nece biti lako protiv njih. Jedini problem ostaje ofanzivna linija koja i dalje curi, ne ko pre kada je bilo opasnije igrati QB za Arizonu nego raditi na naftnoj busotini ali i dalje je to tanko za neke ozbiljnije rezultate.

Remsi su cvsta i dobro organizovana ekipa sa glavom i repom, Cook im je legao samo tako ali mi i dalje deluje da imaju premalo opcija u napadu. Ne sumnjam da ce izvuci solidan broj pobeda na Zuerleina i tu kompaktnost ali u ovakoj diviziji jako tesko da ce se pribliziti PO ali u svakom slucaju na pravom su putu...

EDIT: Sto se tice Pitsburga izgleda su oni u totalnom rasulu, nisam gledao ali u onom kratkom pregledu sam cuo da im je neki jako bitan igrac iz OI juce doziveo torn ACL i da je Big Ben bio ceo mec na vetrometini, rekose i da dosta skripi u odbrani nije Polamalu svemocan pogotovu sto su ga stigle godine.
Golden Warrior

Postby вређај » 09 Sep 2013, 15:21

Au juče sam uživao uz gamepass,danas mi ne radi više ovaj program za fake ip. Ako neko nađe neki server iz ARG ili NZ neka javi :biggrin: A taman sam mislio da odgledam hajlajtse Džajantsa koje sam prespavao većinom..

Edit,nema potrebe proradilo :biggrin:

Sad ne isključujem do 7 ujutru kad će završiti Hjuston i SD :lollol:

sent from Buenos Aires :laugh:
вређај

Postby Felipao » 09 Sep 2013, 17:18

Golden Warrior wrote:Remsi su cvsta i dobro organizovana ekipa sa glavom i repom, Cook im je legao samo tako ali mi i dalje deluje da imaju premalo opcija u napadu. Ne sumnjam da ce izvuci solidan broj pobeda na Zuerleina i tu kompaktnost ali u ovakoj diviziji jako tesko da ce se pribliziti PO ali u svakom slucaju na pravom su putu...

Msm da ove godine opcije u napadu nisu toliki problem kao prethodnih godina.
Sophmore Kris Givens se vec profilisao kao ozbiljan deep threath igrac.Prosle godine se proslavio sa 5 uzastopnih utakmica sa hvatanjima za 50+ jardi sto je rekord za rukija.Fantasticna brzina moze da se iskoristi i kod skrinova a popravio je trcanje short i medium ruta.Protiv Arizone se nije naigrao ali cuvao ga je Piterson.
Tavon Ostin je josh jedan super brz igrac,prvi risiver podignut na ovogodisnjem draftu i neko za koga predvidjaju da ce uci u uzi izbor za offensive rookie of the year.
Jared Cook je monstrum koji ima telo tajtenda a brzinu najboljih risivera.Predstavlja missmatch svuda po terenu,strasan atleta i najzad jedan ozbiljan big body threat u end zoni.
Quick,proslogodisnji pik druge runde,takodje poseduje sjajne fizikalije i na trenutke tek prikazuje trenutke briljantnosti.Dosta je sirov dosao u NFL,imao je problema sa plejbukom celu prethodnu sezonu ali ove godine bi mogao da zasija.
Tu su josh i za ove pojmove veteran,Ostin Petis,trecu godinu sa timom,prosek,i Bailey,ruki koji je sa Ostin predstavljao strah i trepet u Virdziniji,pitanje je kako ce se snaci u NFL.
Sto se tice RB,josh je rano davati ocene,Daril mi je prosle godine delovao bolje nego Stiven na terenu.

Ono sto je po meni osnovni problem u napadu Ramsa jeste mnogo glupa sema napada Shotenhajmera.Prosle godine sam pizdeo,mislio sam nema igrace,bice bolje,ali on i dalje poziva konvencionalne i usrane akcije uz doze gluposti poput proslogodisnjih konstantnih pokusaja trcanja na treci i long i ovogodisnjeg bootlega na jebene dve jarde od svoje endzone,jel on lud.I tu smo umalo popili sejfti,umalo jel smo umesto toga popili deflection,int i tacdaun njihove odbrane...
Felipao

Postby Golden Warrior » 10 Sep 2013, 00:27

Fila za 2 minuta presla 75 yardi, nevidjeno brz tepmo i onda as usuall Vick bacio pas unazad ovi pokupili loptu sa zemlje i vratili im za TD. Ne vredi decko ima kacamak od mozga isto ovako su krenili pretohodnu sezonu cim se stigne do red zone to je kraj...

EDIT: Ovo je bolest vodi Filadelfija 10:7, mislim da ce na sledecem mecu granica na mec File biti preko 70 poena :laugh:

Washington je krenuo sa fumblom Morisa na 25 yardi od svog gola sto je odmah kaznjeno.
Last edited by Golden Warrior on 10 Sep 2013, 00:56, edited 1 time in total.
Golden Warrior

Postby вређај » 10 Sep 2013, 00:46

kakav offense file sunce ti poljubim,ovo nije viđeno nikad

i ja mislim da nije bio backward pass
вређај

Postby Golden Warrior » 10 Sep 2013, 00:50

RG3 INT :lollol:

Ovi su se totalno pogubili od divljackog tempa, mislim da postoji mogucnost da neko iz odbrane Wasington premine ako im odmah se suknu TD.
Golden Warrior

Postby вређај » 10 Sep 2013, 00:51

aaaaa zaljubljen sam u ovu filadelfiju,jebeš sve :jupi:
вређај

Postby Golden Warrior » 10 Sep 2013, 01:18

Meni deluje da RG3 nije ni 80% fit, nije ni jednom probao neku read opciju a bez toga je on skroman QB.
Golden Warrior

Postby вређај » 10 Sep 2013, 01:24

pederaši iz vašingtona lažiraju povrede da bi prekinuli napad.
вређај

Postby Felipao » 10 Sep 2013, 08:31

Sta ja pricah za napad File :)
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal