Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby вређај » 10 Sep 2013, 17:05

čip keli :blue:

haaaajp!
вређај

Postby Golden Warrior » 10 Sep 2013, 17:41

Ne zajebavajte u drugom poluvremenu nisu osvojili sve skupa 30 yardi i pukom srecom su dosli do pobede protiv Washingtona koji se raspadao ceo mec, umalo na 33:27 i minut do kraja da im uspe onside kick...
Golden Warrior

Postby Felipao » 10 Sep 2013, 20:00

Nisam gledao tekmu ali cujem da je Fila podigla rucnu u drugom poluvremenu i da je mogla da natrpa Vasington da je htela sa 50 poena.
Sad ne znam,nisam gledao,nadam se da ce sledeci vikend Fila imati tekmu u ranijem terminu.
Felipao

Postby Felipao » 10 Sep 2013, 22:38

Grande Troy

Felipao

Postby MOREIRA » 10 Sep 2013, 23:03

Cudi me sto nema Ramsa u anketi , bas sam hteo njih da stavim :lollol: , a zna i Feli da smo najaci , ovo mi je najveci dokaz nase snage kad te okoreli rival iz divizije uvrsti u anketu a sebe izostavi valjda je tu jasno ko kosi a ko vodu nosi :biggrin:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby вређај » 11 Sep 2013, 00:32

Felipao wrote:Nisam gledao tekmu ali cujem da je Fila podigla rucnu u drugom poluvremenu i da je mogla da natrpa Vasington da je htela sa 50 poena.
Sad ne znam,nisam gledao,nadam se da ce sledeci vikend Fila imati tekmu u ranijem terminu.

Imali su manjih problema sa pass rushom u prvom poluvremenu,ali ono što su odigrali prva dva napada...samo mislim da su ih sudije ujebale za taj backward pas inače bi otvorili lagano sa 14:0. Ta glupost je i održala kasnije Skinse u utakmici,koji nisu povezali dobar napad do treće četvrtine..

Igraju valjda sa Čardžersima kod kuće u 19 u nedelju. Očekujemo 2:0 start posle sinoćnjeg raspada Čardžersa koji su proćerdali 3 td prednosti u poslednjoj četvrtini.
вређај

Postby Napredpartizan » 12 Sep 2013, 22:06

Veceras Jetsi protiv Patriota... Patritoe neubedljive, imam utisak da nemaju toliko opcija u napadu, Brady nema sa kim... Ali bice dovoljno za pobedu protiv Jetsa, onaj Geno Smith mi se ne svijda uopste..
Napredpartizan

Postby Pit Bull » 12 Sep 2013, 23:24

Auuuu uopste sam smetnuo da igraju Ilija-Pejton ovaj vikend, Manning Bowl! Kako ce Eli rutinski da ga odradi :biggrin: Mora da se iskupi za poraz od Roma, mada nemam ni trunke dileme da cemo lagano da budemo prvi u diviziji, ipak je konkurencija nakon prvog kola smesna, impotentni Redskinsi, (vec ce nekad pasti) Eaglesi i Romo Cowboysi!
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 13 Sep 2013, 00:15

Napredpartizan wrote:Veceras Jetsi protiv Patriota... Patritoe neubedljive, imam utisak da nemaju toliko opcija u napadu, Brady nema sa kim... Ali bice dovoljno za pobedu protiv Jetsa, onaj Geno Smith mi se ne svijda uopste..

U poslednje vreme su i sa gorim sastavima izlazili i ne secam se da su imali problem bilo kome da uvale 20-ak poena, prakticno je nemoguce privici odbrane na taj njihov no-haddle offense. Prosto se stekne utisak da bi slicnu usposnsot Belicik i Brady imali sa nas 20-ak forumasa samo da odradimo neke mini pripreme...
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 00:30

Duel New Englanda i Jetsa je jedan od najvecih rivaliteta u NFL-u i sigurno je da moze biti svega. S obzirom da su i jedni i drugi otvorili sezonu pobedom(ne zna se ko ju je manje zasluzio) bice zanimljivo. NE vazi apsolutnog favorita ali za ovakav NE niko ne sme reci da su apsolutni favoriti i da ce 100% pobediti osim ako ne igraju protiv Jaguarsa. Bice zanimljiv duel, ne verujem da ce biti preko 10 razlike i svakako ocekujem under poene (43,5)... Nekih 21-18 za Patse...
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 13 Sep 2013, 01:19

Pit Bull wrote:Duel New Englanda i Jetsa je jedan od najvecih rivaliteta u NFL-u i sigurno je da moze biti svega. S obzirom da su i jedni i drugi otvorili sezonu pobedom(ne zna se ko ju je manje zasluzio) bice zanimljivo. NE vazi apsolutnog favorita ali za ovakav NE niko ne sme reci da su apsolutni favoriti i da ce 100% pobediti osim ako ne igraju protiv Jaguarsa. Bice zanimljiv duel, ne verujem da ce biti preko 10 razlike i svakako ocekujem under poene (43,5)... Nekih 21-18 za Patse...

Mislim da ce ih usrati od zivota NE, nisam gledao ovog rookie QB Jatsa ali pretpostavljam da sam na vise mesta procitao da je kesa imam osecaj da ce ga miksovanjem odbrana sludeti Belicik.
Golden Warrior

Postby вређај » 13 Sep 2013, 01:24

Jetsi jednostavno nisu mogli da izaberu bolji trenutak da igraju sa NE. Na stranu što im je TB poklonila pobedu prošle nedelje sa 13 kazni,nego što Brejdi igra sa Edelmanom kao jedinim iole poznatim hvatačom. Vidim sad da ni Sandfeld TE takođe ne igra..Ali,opet,čitao sam Simonsa malo danas u predikciji za meč i kaže "mnogo bolje ćete se osećati ako izaberete NE i promašite nego ako izaberete NYJ i promašite" :biggrin:
вређај

Postby вређај » 13 Sep 2013, 01:44

Prvi drajv i TD za rukija Dobsona. Neverovatno je kako je cela odbrana Jetsa zagrizla na play action fake,svi su ispali,ali bukvalno svi..Očekivano Edelman imao prva 2 hvatanja.

Jetsi se neočekivano dobro drže za sada. Posle početnog drajva nisu ništa dopustili Petroitsima u napadu..

Poluvreme 13:3. Šteta što Jetsi ništa ne mogu u napadu da urade,Geno je imao jedno baš dobro dodavanje,ali sem toga ništa specijalno,dosta se slabo kreće u džepu,NE već ima 3 seka. Nekako mi se čini da je imao par prilika da trči ali ništa a protiv TB je imao 40ak jardi trčanjem. Na drugoj strani,Brejdi je već mislim 7 puta kompletirao za Edelmana,ali čini se da niko drugi ne može da uhvati loptu,a Edelmanove rute su uglavnom retke. Petsi imaju nekih 7 zaredom nerealizovanih trećih downa i čak ni u red zone-u ne deluju dobro. Za kraj Gostkovski je promašio FG sa 43 jarde sa istekom poluvremena.

Završeno je 13:10. Imao sam nešto da kucam pa sam ostao budan,inače bi ovo bilo najgore protraćena 3 sata u mom životu. NE je ispucao najviše pantova još od 2003. godine,preko 10. Smit je idiot,bacio je 2 INT na kraju,od toga jedan na 3 i 4 u situaciji za FG gde su mogli da dođu do izjednačenja. Najgore je što je oba bacio dok je trčao izvan džepa i nije bio baš pod nekim jakim pritiskom,oba pasa katastrofalna. Hvatači NE ka ta stro fa sem Edelmana koji je na kraju imao 13 hvatanja ali sve je to bilo na kratkim rutama. Užasan meč.
вређај

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 12:07

Pogodih tok meca, under ko kuca i minimalna pobeda Patsa :okk:
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 13 Sep 2013, 14:16

Odgledao sam prva dva driva i otisao da spavam pri rezultatu 10:0. Malo je reci da sam se zgranuo kada sam ujutru video rezultat :biggrin:
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Američki fudbal