by вређај » 13 Sep 2013, 01:44
Prvi drajv i TD za rukija Dobsona. Neverovatno je kako je cela odbrana Jetsa zagrizla na play action fake,svi su ispali,ali bukvalno svi..Očekivano Edelman imao prva 2 hvatanja.
Jetsi se neočekivano dobro drže za sada. Posle početnog drajva nisu ništa dopustili Petroitsima u napadu..
Poluvreme 13:3. Šteta što Jetsi ništa ne mogu u napadu da urade,Geno je imao jedno baš dobro dodavanje,ali sem toga ništa specijalno,dosta se slabo kreće u džepu,NE već ima 3 seka. Nekako mi se čini da je imao par prilika da trči ali ništa a protiv TB je imao 40ak jardi trčanjem. Na drugoj strani,Brejdi je već mislim 7 puta kompletirao za Edelmana,ali čini se da niko drugi ne može da uhvati loptu,a Edelmanove rute su uglavnom retke. Petsi imaju nekih 7 zaredom nerealizovanih trećih downa i čak ni u red zone-u ne deluju dobro. Za kraj Gostkovski je promašio FG sa 43 jarde sa istekom poluvremena.
Završeno je 13:10. Imao sam nešto da kucam pa sam ostao budan,inače bi ovo bilo najgore protraćena 3 sata u mom životu. NE je ispucao najviše pantova još od 2003. godine,preko 10. Smit je idiot,bacio je 2 INT na kraju,od toga jedan na 3 i 4 u situaciji za FG gde su mogli da dođu do izjednačenja. Najgore je što je oba bacio dok je trčao izvan džepa i nije bio baš pod nekim jakim pritiskom,oba pasa katastrofalna. Hvatači NE ka ta stro fa sem Edelmana koji je na kraju imao 13 hvatanja ali sve je to bilo na kratkim rutama. Užasan meč.