Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 22:31

Raspala Arena ne prenosi niti jedan mec od 7 u nedelju, zakupe nfl a... Mada bice opet 2 sutra, NYG-Denver se ne propusta...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby вређај » 13 Sep 2013, 22:50

Pit Bull wrote:Raspala Arena ne prenosi niti jedan mec od 7 u nedelju, zakupe nfl a... Mada bice opet 2 sutra, NYG-Denver se ne propusta...

Izgleda da će im to biti praksa,pošto su nas napalili sa 4 prenosa prve nedelje za naredne 2 samo po 2 meča i to u 22:15 i 02:30. Realno,NBC-eva utakmica najkasnije nedeljom jeste najbolja obično u kolu,ali opet ne znam zašto propuštaju tu u 7..
вређај

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 22:53

вређај wrote:
Pit Bull wrote:Raspala Arena ne prenosi niti jedan mec od 7 u nedelju, zakupe nfl a... Mada bice opet 2 sutra, NYG-Denver se ne propusta...

Izgleda da će im to biti praksa,pošto su nas napalili sa 4 prenosa prve nedelje za naredne 2 samo po 2 meča i to u 22:15 i 02:30. Realno,NBC-eva utakmica najkasnije nedeljom jeste najbolja obično u kolu,ali opet ne znam zašto propuštaju tu u 7..

Citao sam neki dan da ih je neko pitao tamo na sajtu koliko ce prenositi oni rekli 4 ili 5... Ovo kolo i definitivno samo dva prenosa jer nisu prenosili Pats-Jets a koliko vidim nema ni prenosa u ponedeljak/utorak, stvarno sramota, slazem se da su uglavnom najzanimljiviji mecevi u pola 3 al' opet ima nas kojima nije u interesu ostajati do posle pet ujutro budan.
Pit Bull

Postby вређај » 13 Sep 2013, 22:55

Pit Bull wrote:
вређај wrote:

Citao sam neki dan da ih je neko pitao tamo na sajtu koliko ce prenositi oni rekli 4 ili 5... Ovo kolo i definitivno samo dva prenosa jer nisu prenosili Pats-Jets a koliko vidim nema ni prenosa u ponedeljak/utorak, stvarno sramota, slazem se da su uglavnom najzanimljiviji mecevi u pola 3 al' opet ima nas kojima nije u interesu ostajati do posle pet ujutro budan.

Naravno. Pogledao sam najavu i za sledeći vikend i situacija je ista. 2 meča i to mislim da opet prenose SF.
вређај

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 23:00

_ebao ih Jim Harbaugh!

Nije mi samo jasno zasto recimo sutra prenose SF-Sijetl u pola 3, bolje da su uzeli neki mec u 7 posto cenim da ce debili prenositi SF-Sijetl i kada budu igrali pred kraj sezone pa onda jos jednom ako se sastanu u PO-u...
Pit Bull

Postby вређај » 13 Sep 2013, 23:05

Pit Bull wrote:_ebao ih Jim Harbaugh!

Nije mi samo jasno zasto recimo sutra prenose SF-Sijetl u pola 3, bolje da su uzeli neki mec u 7 posto cenim da ce debili prenositi SF-Sijetl i kada budu igrali pred kraj sezone pa onda jos jednom ako se sastanu u PO-u...

Meni samo nije jasna ta koncepcija u kojoj ćemo u 2. nedelji gledati po drugi put džajantse i bronkose i SF i onda opet u trećoj SF,znači treći put u tri nedelje i čak i da prenose tekmu od 7 verovatno bi opet prenosili GB po drugi put. Zašto prenositi SF u IND nije mi jasno..Al,dobro valjda treba da budemo zahvalni što posle ukidanja ESPN America imamo uopšte sreću da to gledamo na srpskoj tv. Mada kao što sam pisao meni ova prevara za gejmpas za sad šljaka,tako da sam uglavnom gledao REDZONE prošle nedelje u 7.
вређај

Postby Pit Bull » 13 Sep 2013, 23:11

Ja sam hvatao streamove za one sto mi je za kladzu trebalo, solidno su radili... Mogli su ovaj vikend u 7 prenositi Cikago-Minesota, pametnije sedam puta od SF-Sijetl
Pit Bull

Postby Felipao » 14 Sep 2013, 14:55

Slepci,ja sam penzioner :D meni uglavnom samo ove u 7 i u 10 odgovaraju.
A sto se tice politike prenosa-klasika.5 istih timova vrte cele sezone u medjusobnim duelima...Ove godine ce samo vrv da izvrte Sijetl umesto Filu u odnosu na proslu a standardni ostaju SF,GB,DEN,NE,NYG.
Felipao

Postby Pit Bull » 14 Sep 2013, 15:01

Ja se nesto ne secam da je Minesota prosle godine bila uopste u prenosima, mozda onaj zadnji mec njihov sa GB u regularnom da je bio? Znam da sam PO GB-Minny gledao na ESPN
Pit Bull

Postby Felipao » 14 Sep 2013, 15:04

Pa ko je napisao Minesotu :D Nisu nju prenosili i slazem se da bi pre to gledao nego SF-Sijetl.Treba sarati malo,smor je gledati stalno iste klubove ako ne navijas za njih...
Felipao

Postby Pit Bull » 14 Sep 2013, 15:12

Pala mi je MInesota na pamet jer su bili lepo osvezenje prosle sezone a nisu ih prenosili, recimo ja bih prosle sedmice radije gledao Detroit-Minesota(sto je i red da se isprati s obzirom da imamo(nemamo) priliku da gledamo najboljeg WR-a protiv najboljeg RB-a lige) nego NO-Atlanta, mada razumem donekle navedeni mec zbog povratka Pejtona ali njega cemo gledati celu sezonu...

Danas isto Minesota-Cikago, odlican mec u najavi...
Pit Bull

Postby Felipao » 14 Sep 2013, 15:17

Pit Bull wrote:Danas isto Minesota-Cikago, odlican mec u najavi...

Mislis sutra ?
Felipao

Postby Pit Bull » 14 Sep 2013, 15:19

Felipao wrote:
Pit Bull wrote:Danas isto Minesota-Cikago, odlican mec u najavi...

Mislis sutra ?

Razumemo se :biggrin:

Pitsburg isto prosle sezone nikako nije prenosen, nije da su zasluzili al' opet bih volio pogledati recimo Pitsburg-Baltimor bar jednom na Areni...
Pit Bull

Postby Felipao » 14 Sep 2013, 15:23

Da,ove sezone bi vredelo pogledati i Chiefse,Majami i Ramse a mogu da se kladim u sve pare da nijedna od te tri ekipe nece biti prenosena...
Felipao

Postby Pit Bull » 14 Sep 2013, 16:10

Felipao wrote:Da,ove sezone bi vredelo pogledati i Chiefse,Majami i Ramse a mogu da se kladim u sve pare da nijedna od te tri ekipe nece biti prenosena...

Chiefsi ce itekako biti zanimljivi, necu da budem apsolutni optimista pa da kazem da mogu i do PO-a ali Andy Reid mi je izuzetno drag trener i mislim da mogu imati 7,8 pobeda, Majami bi mogao da pokusa da napravi nesto, videcemo da li su sposobni... Ramsi? To ti znas bolje :D
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal