Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Napredpartizan » 14 Oct 2013, 01:22

Kako se izvukao Brady, svaka mu cast za poslednji drive.
Napredpartizan

Postby Felipao » 14 Oct 2013, 06:51

Dal je moguce da se Amendola opet povredio ? Pa tek se vratio na teren jbt...
Felipao

Postby Felipao » 19 Oct 2013, 23:22

Na Areni 1 Kanzas Siti - Hjuston. Sta ce ovo biti jbt :pop:

U 2:30 na Areni 2 Coltsi i Denver :D

Slepci,opet ne prenose nista u 7...
Felipao

Postby Pit Bull » 19 Oct 2013, 23:52

Felipao wrote:Na Areni 1 Kanzas Siti - Hjuston. Sta ce ovo biti jbt :pop:

U 2:30 na Areni 2 Coltsi i Denver :D

Slepci,opet ne prenose nista u 7...

Sad sam gledao raspored za sledeci vikend, u 7 nema prenosa a u pola 11 verovatno najnezanimljiviji duel kola Denver-Vasington :laugh:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 20 Oct 2013, 13:46

Chiefsi 10 puta sackovali Pryora u proslom kolu :laugh: :blue:
Pit Bull

Postby Pit Bull » 20 Oct 2013, 23:30

Steta sto nema vise NFL zaljubljenika da komentarisu meceve, dosta iznenadjenje za sada, za mene je najvece pobeda Jetsa protiv Patsa, Gronk se vratio i odigrao jednu solidnu partiju. Eh da su Jetsi dobili i u prvom medjusobnom duelu ove sezone...
Bengalsi uspeli da pobede Lionse i tako istaknu kandidaturu za divizijsku titulu. Nazalost Dolphinsi izgubili od Bilsa i tako ocistili Patsima put do nove divizijske titule. Eaglesi skupili svega tri poena protiv Cowboysa. Redskinsi dobili kuci Bearse, odlicni Griffin i impotentni Cutler(iako su imali 41 poen on je bio negativan na fantaziju :laugh: )

Texansi se bez Schauba drze dobro a i Foster se povredio pa je bolje reci da se drze odlicno. Smith trci dobro danas :roll: 49ersi demolirali Titanse a Packerse bez Cobba i Jonesa vise nego dobri protiv Brownsa... Steelersi vode 13-6 protiv Ravensa.
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 21 Oct 2013, 01:01

Pratim ja nego me mrzi da pisem, sad odgledah kako su se Steelersi vratili u zivot pobedom nad Ravensima. Odlicna cvrsta utakmica na kraju nijanse odlucivale.

Cutler se inace povredio na pocetku 2/4 i nije se vracao u igru pa je to razlog zasto je bio u minusu...

EDIT: Kakva pocetak u Indianapolisu, domacini vode 10-7. Payton mnogo nervozan 2 puta se desilo da im fali inc za novi down umesto toga su morali da pantuju.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kako je Mcafee razneo ono govnace Hollidaya prilikom punt returna :laugh: :blue:

Ovog Richardsona nisam nesto gledao dok je bio u Clevlendu, uglavnom sam ga pratio kroz box score ali sad sto ga vise gledam shvatam zasto su ga trejdovali, lik pojma nema...
Golden Warrior

Postby Felipao » 21 Oct 2013, 07:23

Golden Warrior wrote:Ovog Richardsona nisam nesto gledao dok je bio u Clevlendu, uglavnom sam ga pratio kroz box score ali sad sto ga vise gledam shvatam zasto su ga trejdovali, lik pojma nema...

Realno.Ja mislio lik ne moze sam,nabiju se svi da brane trcanje posto je pas prosle godine bio misaona imenica kad ono k,on mucenik ne moze preko 2 jarde da iznese. Mislim da sam negde naleteo na podatak da je imao samo 3 trcanja za preko 15 jardi u dosadasnjoj karijeri a career long nesto ispod 20 y.

Nama svanulo da Stejsijem.Bredford pokidao ligamente za njegova je gotova ova sezona.Nadam se da cemo pojuriti nekog qb sa FA ili neki trejd,mi rezervnog nemamo,muceni Klemens ne zna gde je levo...
Felipao

Postby Napredpartizan » 21 Oct 2013, 09:29

Napredpartizan

Postby Golden Warrior » 21 Oct 2013, 10:38

Felipao wrote:
Golden Warrior wrote:Ovog Richardsona nisam nesto gledao dok je bio u Clevlendu, uglavnom sam ga pratio kroz box score ali sad sto ga vise gledam shvatam zasto su ga trejdovali, lik pojma nema...

Realno.Ja mislio lik ne moze sam,nabiju se svi da brane trcanje posto je pas prosle godine bio misaona imenica kad ono k,on mucenik ne moze preko 2 jarde da iznese. Mislim da sam negde naleteo na podatak da je imao samo 3 trcanja za preko 15 jardi u dosadasnjoj karijeri a career long nesto ispod 20 y.

Nama svanulo da Stejsijem.Bredford pokidao ligamente za njegova je gotova ova sezona.Nadam se da cemo pojuriti nekog qb sa FA ili neki trejd,mi rezervnog nemamo,muceni Klemens ne zna gde je levo...

Ovo sam bas hteo da napisem jer nisam video da je nekad pretracao 20+ yardi u cugu. On i kad odigra odlicno to su uglavnom konstantna trcanja od 3-5 yardi...

Svaki elitni RB i kada se muci u nekom mecu uglavnom na kraju nadje rupu i sprzi 20-30 yardi.

Bradford doziveo torn ACL. Da li su se stekli uslovi za povratak Tebowa na veliku scenu? :biggrin:
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 21 Oct 2013, 11:26

Kako sam se sprdao na racun Kanzasa prosle godine da su najjadniji tim u ligi a onda odlicno leto, vise nego dobar sastavljen tim i Kanzas nakon 7 kola jedini neporazeni tim u ligi... Ko bi rekao... A opet s druge strane ko bi rekao da ce NYG biti na 0-6 :crybaby: :crybaby: Red je veceras da se pobedi raspala Minesota...

Gledam malo raspored, do kraja sezone nemamo neke teske meceve, ako se pobede Eaglesi u Filadelfiji sledece sedmice(pod uslovom da se veceras dobije Minesota) opet smo u igri jer nam onda slede tri meca na MetLifeu
Pit Bull

Postby Felipao » 21 Oct 2013, 17:39

Golden Warrior wrote:
Bradford doziveo torn ACL. Da li su se stekli uslovi za povratak Tebowa na veliku scenu? :biggrin:

Pu,pu,daleko bilo :pop:

Vins Jang je dobro odigrao preaseason za GB,gledao sam jednu tekmu gde je preskilovao,mozda padne ujedinjenje sa brkicom :biggrin:

Zao mi je Sema al ko zna,mozda nas prokenja.Nije Sem imao srece u karijeri,najzad je skrpio dobru OL i solidne WR i odmah je bio na putu da postavi ubedljivo najbolje brojke u karijeri (a gde bi bio da WR nisu pravili gomilu glupih dropova) al nekako mi nije to to.Doduse cim ovaj retardirani Shoti krene no hadl napad Sem kompletira opako dobro.Mislim da ofanzivni koordinator nema pojma sa zivotom al ono...
Nekako mi Vins Jang ili neki trejd za Kazinsa iz Vasingtona deluju kao najbolja resenja,imao je KAzins dobre partije dok je RG3 bio povredjen.
Felipao

Postby Peki » 21 Oct 2013, 18:28

Felipao wrote:
Golden Warrior wrote:

Pu,pu,daleko bilo :pop:

Vins Jang je dobro odigrao preaseason za GB,gledao sam jednu tekmu gde je preskilovao,mozda padne ujedinjenje sa brkicom :biggrin:

Zao mi je Sema al ko zna,mozda nas prokenja.Nije Sem imao srece u karijeri,najzad je skrpio dobru OL i solidne WR i odmah je bio na putu da postavi ubedljivo najbolje brojke u karijeri (a gde bi bio da WR nisu pravili gomilu glupih dropova) al nekako mi nije to to.Doduse cim ovaj retardirani Shoti krene no hadl napad Sem kompletira opako dobro.Mislim da ofanzivni koordinator nema pojma sa zivotom al ono...
Nekako mi Vins Jang ili neki trejd za Kazinsa iz Vasingtona deluju kao najbolja resenja,imao je KAzins dobre partije dok je RG3 bio povredjen.

Ma najbolje vam je uzeti Christiana Pondera :lollol:
Peki

Postby John Doe » 21 Oct 2013, 22:14

MRI confirms that WR Reggie Wayne has a torn ACL. His season is over.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Golden Warrior » 21 Oct 2013, 22:51

Uzasna situacija za Ramse svi imaju barem nekog solidnog rezervnog QB koji moze da nabode nesto osim njih, nije mi jasno odakle im onaj batica koji je protiv Caroline uspeo za par snapova da napravi 2 fumbla :laugh:

Tankiranje sezone mi nikad nije bila prica za NFL ali deluje kao jedina opcija kada se celokupna situacija uzme u obzir od strucnog staba do sumnjivih igraca...

Uvek me neka jeza prodje kad god procitam Torn ACL,MCL i slicna sranja, stvarno ga preterase ove sezone...
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Američki fudbal