Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Zlaja » 05 Jan 2025, 22:52

Koliko je 1. pik bitan dovoljno govori da ni jedan iz prethodnih 7 sezona nije uveo ove sezone ekipu u plej-of.

Mnogo bitnije je stvarati kulturu i pobednički mentalitet.
Zlaja

Postby Baxter Stockman » 05 Jan 2025, 23:00

Jeste Baker TB :biggrin:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 05 Jan 2025, 23:10

Bejker je uveo tuđu.

Uveo bih pravilo da ekipa koja u 10 godina 3 puta bira prva da sledeće sezone izgubi pravo pika 1. runde.
Zlaja

Postby Pit Bull » 05 Jan 2025, 23:18

Prvo iznenadjenje. Pederson nije prvi dobio pedalu. :biggrin:

Isli su izvjestaji danas da ce Mejo letiti.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 05 Jan 2025, 23:32

Znao da će da dobije nogobulj pa im usrao prvog pika

Doktor :blue: :lol2:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 06 Jan 2025, 00:00

Isto je bilo i sa Hjustonom pre 2 godine pa su odlično prošli :D
Zlaja

Postby Felipao » 06 Jan 2025, 01:27

Mislim da Mekvej definitivno nije zeleo ovo da dobije i da je izabrao da se izbegnu Eaglesi koji nam ne pasu nikako, vec da se ide na Vikinge sa Darnoldom koje smo vec dobili ove sezone i Detroit koji ima svojih mana i sa kojima smo takodje igrali egal i ove godine a i prosle u plejofu.
Tampa - Wasington - ne bih se tu kladio ni na koga, i mislim da ce Eaglesi imati veci problem sa GB nego sa pobednikom tog duela.

Bice zanimljiv i draft, kakvo obrtanje u zadnja 2 kola, na kraju prva 3 spota okupirale ekipe kojima treba QB, ali da li ce ga uzeti ... Sta ce uzeti Jetsi, i da li ce ostati Rodzers, definitivno navijam za to.
Felipao

Postby Pit Bull » 06 Jan 2025, 10:52

Na kraju ipak Detroit rasarafio Minesotu.

Koji bedak. imas 14-3 skor i ne igras plej-of mec kuci...

Ima smisla za Mekveja. Vidio sam izjavu u fazonu "nije nam cilj jedna utakmica u plej-ofu, nego da odemo do kraja, a ako to hocemo svakako moramo dobiti sve".

Iz te perspektive ima smisla sto je odmorio startere. Mada bice Minesota opasan zalogaj... I dobra stvar im je sto ako prodju nije uopste nemoguce u polufinalu konferencije da zavrse na pobjedniku meca Tampa-Vasington. Ja nisam nesto siguran da ce Filadelfija lako izaci na kraj sa Grin Bejom.

Elem, Hil najavio odlazak iz Majamija jer nisu usli u PO. :lol2:

Kakav imbecil.

Pit Bull

Postby Felipao » 06 Jan 2025, 11:43

Haha, ne zna jos uvek sta ce, pa 5 sekundi kasnije : I am out. Klovn !

Da, ako bi GB pobedio, otvorio bi nam bracket maksimalno. Ali prvo Vikinzi.
Sto se tice timova koji su zavrsili takmicenje, zanima me sta ce biti sa Jetsima. Voleo bih da dovedu ozbiljnog trenera tipa Vrabela i da ostave Rodzersa. Msm da je on jos kadar da vodi tim, prosto coaching je bio uzasan ove godine. Protiv Ramsa su isli jedno 4-5 puta na 4i daun i nijednom nisu konvertovali a to nije bilo 4 za 1, nego fazon 4 za 6 u trenutku kada vodis, na svojoj polovini. Imaju dobar roster po meni, imaju RB, imaju hvatace, imaju dobru OL, mozda leva strana malo slabija, al ovaj Fashanu ruki im je top izbor. U odbrani fali edge, uloziti ovog prvog pika mozda tu, uz pad Majamija i ovakav NEP, oni mogu do PO.

AFC ima srece da Bengalsi nisu usli u PO, kadri su oni da izbace i Chiefse i Bilse. Imace dosta love u salary, ali i nekoliko bitnih FA. Mislim da mogu biti jaci naredne godine.

Sta je sa crnim nesrecnim Jaguarima i Brownsima. Brownsi bi morali da nadju soluciju na QB, a Jaguari imaju QB vec par godina a apsolutno nisu u stanju da naprave tim oko njega. Imace visokog pika, imaju lovu u FA, red je da naprave vise nesto, ali bas lose sklopljen roster po meni.

Nego Pit, jel i dalje mislis da je Sanahan najbolji trener u ligi :biggrin: Imali smo neku raspravu Sanahan vs Mekvej pa da apdejtujem:

Sanahan 8 sezona - 4 pobednicke sezone - 4 PO - 0 SB
Mekvej 8 sezona - 7 pobednickih sezona - 6 PO - 1 SB
Felipao

Postby Dimitrije » 06 Jan 2025, 12:12

Ako smem, znam koliko ludo zvuči, da se poserem na Kanzas. Sram vas bilo. Pa ipak su divizijski rivali, 38:0. :lollol: :lollol: :lollol: sramote jedne od ekonoma pa na dalje.
Dimitrije

Postby Pit Bull » 06 Jan 2025, 14:48

Ne.

Mislim tj. znam da nikad nisam rekao da je Senehen najbolji trener lige. Vise puta sam isticao da je najbolji ofanzivni um u ligi, mislim da postoji velika razlika. Nema opcije da sam ikad napisao da je Senehen najbolji trener lige pored zivih Belicika i Rida u nekom trenutku.

I dalje mislim da je Senehen blistavi um, ali kao head coach baguje za sve pare. Ozbiljna kukavica i to je pokazala ove sezona.

Mislim da je veci ofanzivni um od Mekveja i mislim da je u stanju da smisli bolji i produktivniji napad. Ali Mekvej je puno hrabriji trener i da moram birati izmedju njih dvojice, Mekveja bih uzeo na mjesto HC-a prije nego Senehena, dok bi Senehena uzeo za OC-a prije nego Mekveja.

Mislim da si shvatio poentu.

Ne mozes biti head coach i u isto vrijeme biti takav ziheras kao Senehen. Ovo je prvoklasni debakl ove sezone. Na stranu povrede, oni su pogubili bruku meceva gdje su bili apsolutni favoriti i gdje su se samoubili u ranoj fazi sezone.

Elem, Dzajantsi zadrzali Dejbola i Soena. Kako god, ovo je ispravna odluka... Dejbol mi je poceo ici na Q sa svojim "dzikicevskim" pristupom, izjavama i generalno ponasanjem. Ali kako su birali u proslosti (Surmur, Mekadu, Dzadz), Dejbol je i dalje mnogo ozbiljniji trener i autoritet. I bio je trener sezone prije dvije godine tj. pokazao da nije neznalica.

Dati im sansu sa normalnim QB-om naredne godine da vidimo od cega su. Mislim da je ova opcija bolja nego sto bi alternativa bila.

I mislim da je ova ekipa slozena dovoljno dobro da sa dobrim QB-om moze doci u situaciju u kojoj je Denver npr... Vidjeli smo sta je Vasingtonu napravio jedan krsten QB. Nejbers je vec sad elitni WR, Trejsi je pokazao da je odlican RB u nastajanju (plus dual threat), ulozilo se prosli offseason ponesto u odbranu i OL. Ako kojim slucajem pogode sa kvoterbekom, mislim da su naredne sezone plodonosne za Dzajantse i da se rezim ovdje nije trebao mijenjati koliko god Soen bio kriminalan u nekim prethodnim odlukama.
Pit Bull

Postby Zlaja » 06 Jan 2025, 15:01

2 igrača NYG koja su puštena niz vodu će biti 1st team all pro.

Tibodo i Burns se nisu isplatili, nemaju QB, nemaju kvalitetnu OL, sekundari upitan, LB nepostojeći...

Juče se videlo da su 2 godine od prosečnog tima.

A Soen ako je preživeo Hard Knocks, preživeće još koju sezonu.

Jedina prednost je što imaju jednog od najboljih NT, a 1 elitni risiver nikada neće biti problem za bolje odbrane.
Zlaja

Postby Pit Bull » 07 Jan 2025, 16:47

Tenesi sutnuo GM-a, trener ostaje.

Jos da se vidi situacija sa Mekartijem, ali na kraju samo pet ili šest promjena.

U jednom momentu je djelovalo da je osam minimum.
Pit Bull

Postby Zlaja » 07 Jan 2025, 17:43

Jedno od losijih pravila u ligi su intervjui koordinatora pllejof ekipa za poziciju glavnog trenera.

Ekipe imaju 3 treninga u nedelji i treba se sto bolje pripremiti, a sa druge strane imas 2 ili 3 intervjua gde ti 1 ugovor donosi 30 plus miliona.
Zlaja

Postby Duh sa sekirom » 07 Jan 2025, 18:14

Šta mislite hoće li Tenesi i Klivlend iskoristiti ove neočekivano poklone što su dobili u vidu prvih pikova, da podignu QB-ove Ward-a i Sanders-a?

Do pre par kola oni su već bili vidjeni u LV i NYG
Duh sa sekirom

PreviousNext

Return to Američki fudbal