Haha, ne zna jos uvek sta ce, pa 5 sekundi kasnije : I am out. Klovn !
Da, ako bi GB pobedio, otvorio bi nam bracket maksimalno. Ali prvo Vikinzi.
Sto se tice timova koji su zavrsili takmicenje, zanima me sta ce biti sa Jetsima. Voleo bih da dovedu ozbiljnog trenera tipa Vrabela i da ostave Rodzersa. Msm da je on jos kadar da vodi tim, prosto coaching je bio uzasan ove godine. Protiv Ramsa su isli jedno 4-5 puta na 4i daun i nijednom nisu konvertovali a to nije bilo 4 za 1, nego fazon 4 za 6 u trenutku kada vodis, na svojoj polovini. Imaju dobar roster po meni, imaju RB, imaju hvatace, imaju dobru OL, mozda leva strana malo slabija, al ovaj Fashanu ruki im je top izbor. U odbrani fali edge, uloziti ovog prvog pika mozda tu, uz pad Majamija i ovakav NEP, oni mogu do PO.
AFC ima srece da Bengalsi nisu usli u PO, kadri su oni da izbace i Chiefse i Bilse. Imace dosta love u salary, ali i nekoliko bitnih FA. Mislim da mogu biti jaci naredne godine.
Sta je sa crnim nesrecnim Jaguarima i Brownsima. Brownsi bi morali da nadju soluciju na QB, a Jaguari imaju QB vec par godina a apsolutno nisu u stanju da naprave tim oko njega. Imace visokog pika, imaju lovu u FA, red je da naprave vise nesto, ali bas lose sklopljen roster po meni.
Nego Pit, jel i dalje mislis da je Sanahan najbolji trener u ligi

Imali smo neku raspravu Sanahan vs Mekvej pa da apdejtujem:
Sanahan 8 sezona - 4 pobednicke sezone - 4 PO - 0 SB
Mekvej 8 sezona - 7 pobednickih sezona - 6 PO - 1 SB