Board index Razni Sportovi Američki fudbal

NFL Fantasy

Re: NFL Fantasy

Postby Felipao » 25 Sep 2012, 14:37

Koji je kriterijum po kojem se gleda ko je bolji ukoliko je isti skor? Evo npr trenutno je u ligi prvi po ukupnom skoru Napredpartizan a nema ni najbolju razliku,ni najvise poena ? Takodje sta se gleda pri ulasku u plejof ukoliko su npr 1 i 2 ekipa izjednacene?
Felipao

Postby Unexpected » 25 Sep 2012, 15:14

Felipao wrote:Koji je kriterijum po kojem se gleda ko je bolji ukoliko je isti skor? Evo npr trenutno je u ligi prvi po ukupnom skoru Napredpartizan a nema ni najbolju razliku,ni najvise poena ? Takodje sta se gleda pri ulasku u plejof ukoliko su npr 1 i 2 ekipa izjednacene?

Ova tabela je poređana po vejverima, šta god to bilo.
The End.
Unexpected

Postby belpH #77 » 25 Sep 2012, 19:47

Felipao wrote:Koji je kriterijum po kojem se gleda ko je bolji ukoliko je isti skor? Evo npr trenutno je u ligi prvi po ukupnom skoru Napredpartizan a nema ni najbolju razliku,ni najvise poena ? Takodje sta se gleda pri ulasku u plejof ukoliko su npr 1 i 2 ekipa izjednacene?

Unexpected wrote:

Ova tabela je poređana po vejverima, šta god to bilo.

gleda se odnos u diviziji i te pobede su najbitnije...NP je pobedio obe ekipe iz svoje divizije i zato je prvi...elem, ova tabela nije uredjena po vejverima...

4 kolona su vejveri i pise lepo gore kad gledas tabelu, a trenutni ukupni plasman su one pozicije u zagradi odmah pored ranka...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 25 Sep 2012, 19:54

Pa da,ali smo se do sada samo i medjudivizijski krkali,Golden je isto uzeo 2 pobede nad divizijom kao i Unexpected,kao i ja a NP je prvi po tom plasmanu u zagradi.Nego ovo drugo pitanje,gleda se sveukupan skor u diviziji ili samo medjusoban izmedju te 2 ekipa koje dele isto mesto?
Felipao

Postby Unexpected » 25 Sep 2012, 20:05

Ja sam gledao ovu tabelu, i odatle zaključak o vejverima, lepo se složilo...
Image
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 25 Sep 2012, 20:12

Axa,unexpected sad si mi dao odgovor kako se odredjuju vejveri.Ja vidim nije fazon ko iskoristi taj ide dole i tako redom nego se posle svakog kola resetuje i ovaj najgori je uvek prvi vejver tj ima prednost kod uzimanja FA a najbolji je poslednji.To nisam ja dirao,automatsko podesavanje al sam mozda mogao da podesim da se ne resetuje stanje utorkom.
Felipao

Postby Napredpartizan » 25 Sep 2012, 20:24

Sto ste bre ljubomorni sto sam prvi ? :D

Inace uzeo sam Alfreda Morrisa umesto Helua,oba igraca su iz Redskinsa,verujem da sam napravio odlican posao :biggrin:
Napredpartizan

Postby Felipao » 25 Sep 2012, 20:57

Napredpartizan wrote:Sto ste bre ljubomorni sto sam prvi ? :D

Inace uzeo sam Alfreda Morrisa umesto Helua,oba igraca su iz Redskinsa,verujem da sam napravio odlican posao :biggrin:

Necesh dugo,u ovom kolu si gotov,Ramsi su se ufurali :D
Felipao

Postby MOREIRA » 25 Sep 2012, 22:04

Ko je ovaj sto ne moze ni gore ni dole , pat pozicija , ne znam za vas al me malo sramota sto sam izneverio brata Felija , covece stvarno sam sramota za ovu igru , ali dobro mogu da se vadim zato sto nisam bio na draftu :tap:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Unexpected » 25 Sep 2012, 22:30

Izgleda da se gleda, pod 1 broj pobeda, a pod 2 broj uzastopnih pobeda. Prve tri ekipe su imale serije od po dve uzastopne pobede. Svi ostali serije od po 1 pobede, osim Seahawks-a koji nemaju ni jednu.
The End.
Unexpected

Postby MOREIRA » 25 Sep 2012, 22:38

Unexpected wrote:osim Seahawks-a koji nemaju ni jednu.

Ti to mene malo caspr :sakaosto:
MOREIRA

Postby Unexpected » 25 Sep 2012, 22:39

MOREIRA wrote:
Unexpected wrote:osim Seahawks-a koji nemaju ni jednu.

Ti to mene malo caspr :sakaosto:

Jok bre, vidiš da provaljujemo algoritam po kome je NP prvi. :laugh:
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 25 Sep 2012, 22:42

Unexpected wrote:Izgleda da se gleda, pod 1 broj pobeda, a pod 2 broj uzastopnih pobeda. Prve tri ekipe su imale serije od po dve uzastopne pobede. Svi ostali serije od po 1 pobede, osim Seahawks-a koji nemaju ni jednu.

Da ti odma pobijem tezu,Golden ima streak L1 a ja W2 a on ispred mene.Idemo dalje :D
Felipao

Postby MOREIRA » 25 Sep 2012, 22:42

Pa svi ovde znaju da sam najgori i svi znaju ko navija za Seahawks-e , ma kriv je onaj sto me je nagovorio da igram pa me svi sad trpate po istom trosku :biggrin:
MOREIRA

Postby Unexpected » 25 Sep 2012, 22:46

Felipao wrote:
Unexpected wrote:Izgleda da se gleda, pod 1 broj pobeda, a pod 2 broj uzastopnih pobeda. Prve tri ekipe su imale serije od po dve uzastopne pobede. Svi ostali serije od po 1 pobede, osim Seahawks-a koji nemaju ni jednu.

Da ti odma pobijem tezu,Golden ima streak L1 a ja W2 a on ispred mene.Idemo dalje :D

L1 znači da je izgubio u 1. kolu, znači da isto ima niz od 2. Ima više poena od tebe, ali NP ima manje, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :laugh:
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Američki fudbal